Niceday Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 Два лъва в саваната си говорят. - Писнаха ми тия бели ловци! Търкалят джиповете насам натам, пият, вдигат шум през нощта, псуват пред малките... - Аха - съгласява се другият. - И после телефоните им ти звънят в корема през пет минути... 10 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 В аптеката:- Искам да си купя антидепресанти!- Рецепта имате ли?- С българска лична карта не става ли? 15 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 Бг селфи от 1974-та година https://www.facebook.com/PUTESHESTVIE.BG/videos/10153363915693671/ 3 Връзка към коментар
Nels Публикувано: 4 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 4 февруари, 2016 Това ми допадна особено: Учителката говори на първокласници:- Който се учи за 5-ци и 6-ци, ще попадне в рая, а за 3-ки и 2-ки - в ада!Плах гласец от последния чин:- А има ли шансове живи да завършим училище? 14 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Мистър Бийн знае най-добре :D 16 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 "Гледам в момента е доста модерно да закараш гаджето за уикенда във Велинград. Аз май се пре..@х с тия Кариби." 18 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 (редактирано) Бг селфи от 1974-та година https://www.facebook.com/PUTESHESTVIE.BG/videos/10153363915693671/ Аааа, само това - на гръб и снимане с крак не са го омасовили ;) Че и нова дума измислих Ама сигур, щот става само лятоска. Като са го пуснали у "лицевата книга", дето вика една умница, току-виж, се натръшкали и снимат ли, снимат с копитца. Редактирано 5 февруари, 2016 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Блондинка се връща вкъщи и пита мъжа си: -Къде са децата? -На английски-отвръща съпругът. -Уфффффф,Where are the children? 8 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Жена влиза в аптека и пита: - Кое е по-подходящо за мъж - валериан или валидол? - Каква е диагнозата? - пита аптекарката. - Ботуши за 500 лв. 4 Връзка към коментар
Nels Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 (редактирано) Привет! И това е много сладко Бабичка на преглед при доктора.- Бабо, нещо сърцето ти е поотслабнало... на кой етаж живееш?- В блок, на осмия.- А-а-а... Известно време няма да ползваш стълбището като се прибираш у дома. Контролен преглед след три месеца.- Бабке, супер си! Сърцето ти е като на атлет! Можеш да се качваш и по стълбите.- У-у, жив да си, докторе. Разказа ми се играта да се катеря по олука. Редактирано 5 февруари, 2016 от Nels 6 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 7 годишно дете нарисува как ще изглежда на 100 години 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2016 Чета си в един руски форум и срещам този фрумец: Маша и Машин муж 2 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 6 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2016 Има логика. 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2016 Чета си в един руски форум и срещам този фрумец: Маша и Машин муж Ма, има си логика, като поразмислихЗа кво му е на мъжа име, като жена му има) 3 Връзка към коментар
bori Публикувано: 7 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2016 - Какво работиш?- В държавната администрация съм.- Какво по-точно?- Честно да ти кажа и аз не знам.. 7 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 8 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2016 Логото на Година на маймуната 2016. На мен ми беше трудно да видя лицето на маймуна. 5 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 8 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2016 Логото на Година на маймуната 2016. На мен ми беше трудно да видя лицето на маймуна. На това лого, май му трябва една голяма червена точка 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 8 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2016 Мъж гледа в телевизора и крещи: - Не отивай там бе! Остави химикалката! Жена му го пита: - Какво гледаш скъпи? - Видеото от сватбата ни... 4 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Тази сутрин се срещнах с човек, който знае как да се решат всички проблеми в държавата, как да заработят институциите и как да се направят реформите. Той самият обаче не е готов да оглави правителството, понеже няма кой да кара таксито. 9 Връзка към коментар
bori Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Дете пита баща си: - Татко, какво значи да си мъж? Бащата отговаря: - Мъжът обича безрезервно, грижи се за всичко и защитава семейството си! Детето отговаря: - Като стана голям, ще стана мъж като мама! 11 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Хaхaхa товa много ми хaресa Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега