funny Публикувано: 14 април, 2021 Публикувано: 14 април, 2021 Внимание! Ваксинирането е опасно! Две седмици след като моя приятелка на 50 години се ваксинира, мъжът й я напусна и си хвана 20 годишна неваксинирана. 3 4
Lirea Публикувано: 14 април, 2021 Публикувано: 14 април, 2021 След дълги и безуспешни опити да нарисува план за евакуация инженерът Пешо запали сградата, за да види накъде бягат хората. С пистолет и добра дума се постига повече, отколкото с едната добра дума. 6 8
Eva eva Публикувано: 14 април, 2021 Публикувано: 14 април, 2021 За кого е подходяща ваксината на Astra Zeneca според Министерството на здравеопазването: януари: +55 февруари: - 55 март: между 55 и 65 април: изтеглена от пазара май: само разведени жени юни: само ергени юли: само фенове на Софи Маринова август: само за хората от зодия Рак септември: подарява се със списание “Блясък“. 6 25
stanislavpp Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 Вчера Веселин Маринов е нападнал човек в парка и му изпял новата си песен... 3 18
Eva eva Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 5-ти ден карантина 🙂 - измих стълбището два пъти, даже и частта на съседите; - подредих си летния гардероб, изхвърлих 8 тениски и 3 чанти, след това пак го подредих, изхвърлих още 2 тениски. Останаха ми 3 тениски, повече няма да си подреждам гардероба 😄; - изработих си всичко, даже звънях на колежката, да ѝ помогна нещо, ако има нужда. Попита ме добре ли съм 😄 3 1 1 12
funny Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 преди 24 минути , Eva eva каза: 5-ти ден карантина 🙂 - измих стълбището два пъти, даже и частта на съседите; - подредих си летния гардероб, изхвърлих 8 тениски и 3 чанти, след това пак го подредих, изхвърлих още 2 тениски. Останаха ми 3 тениски, повече няма да си подреждам гардероба 😄; - изработих си всичко, даже звънях на колежката, да ѝ помогна нещо, ако има нужда. Попита ме добре ли съм 😄 Ей сега е момента за пазарлъка, дето го чакам от темата за готвенето 1 4
AlexandraKo Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 Абе, стига, с тия карантини, че люлячето цъфна! 7 1 4
iaia_mama Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 Съвременните деца никога не биха могли да разберат каква болка са имали футболните фенове от времето на черно-белите телевизори. Например, мач между Англия и Нигерия - ако увеличиш яркостта ти се губят играчите от националния отбор на Англия. Ако пък я намалиш, изчезват нигерийците... 4 21
tch Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 преди 21 минути , bibi каза: Нали ще изяде половината наличност тоя тумбак 4 8
Zaro Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 преди 52 минути , iaia_mama каза: Съвременните деца никога не биха могли да разберат каква болка са имали футболните фенове от времето на черно-белите телевизори. Например, мач между Англия и Нигерия - ако увеличиш яркостта ти се губят играчите от националния отбор на Англия. Ако пък я намалиш, изчезват нигерийците... Световното 1994. България яде бой от Нигерия. Гледаме мача у приятел. Влиза майка му, поглежда телевизора и пита: - Кои играят? - България и Нигерия. - А кои са нашите? Тишината можеше да се разреже с нож. 3 27
Eva eva Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 Ние с домашните службички трябва да сме по-внимателни 😄 Депутат от канадския парламент се появи гол на виртуално заседание на Долната камара, съобщиха Асошиейтед прес и АФП. 1 11 1
Vency Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 Затова още първият ден на хоумофиса залепих лепенка върху камерата на лаптопа. 1 8
Иван Попов Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 Най-сигурния начин за заключване на кола Най-удобното място за спане във влака 7 9
T.E.Lawrence Публикувано: 16 април, 2021 Публикувано: 16 април, 2021 преди 19 часа, Иван Попов каза: Най-удобното място за спане във влака Това е снимка, правена от мен, във влака Карлсруе - Щутгарт: 7 2 1 11 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега