stanislavpp Публикувано: 18 април, 2021 Публикувано: 18 април, 2021 Да срещнеш достоен мъж е като при лотарията - печелят тези жени, които участват в повече разигравания... 7 2
гост Публикувано: 18 април, 2021 Публикувано: 18 април, 2021 Говорят си роднини в Израел: - Моше, как сте, шиете ли маски? - Добре сме, Ицхак, маските са стара работа. Сега варим ваксина. 4 15
funny Публикувано: 18 април, 2021 Публикувано: 18 април, 2021 Човек никога не знае какво го чака. Ето, например , Цезар е бил император,а сега е салата.... 7 26
гост Публикувано: 18 април, 2021 Публикувано: 18 април, 2021 Най-новият лаф: "Какво ме гледаш като ваксиниран?" ------------------------- Когато си последният неваксиниран: 1 14
гост Публикувано: 18 април, 2021 Публикувано: 18 април, 2021 Обява в интернет: "Търся мъж за секс! За себе си - красива, стройна, любителка на градините." Коментар: - Мъже, не се хващайте, тая има 10 декара домати! ---------------- У Враца: - Баща ми, я съм педал! Бащата погледнал с насълзени очи, подкосили му се колената и казал: - А що "убав" алкохол се изпи като се роди... -------------------- Слиза съседката от горния етаж и казва на съседа: -Георги, ти знаеш ли,че твойта жена ти изневерява с моя мъж? -Не! Кво да правим? -Как какво, ще им отмъстим! И започнала да се съблича. Легнали на спалнята и ха веднаж, ха втори, трети път. Мъжът се изморил, а жената иска още. Тогава той казал: -Ама комшийке, аз не съм толкоз много отмъстителен! ----------------- Славей, врабче и гарга си пеели. Професор ги чул и отбелязал: - Ето разликата между редовно, задочно и дистанционно обучение! 2 11
funny Публикувано: 19 април, 2021 Публикувано: 19 април, 2021 Дигиталната ни сигурност ... абе кажи IT card и да бегаме Малко по-късно : 5 1 15
bibi Публикувано: 19 април, 2021 Публикувано: 19 април, 2021 - Как се казва дядото на Елка? - Наум. 🤣 7 2 17
funny Публикувано: 19 април, 2021 Публикувано: 19 април, 2021 преди 5 часа, funny каза: Дигиталната ни сигурност ... абе кажи IT card и да бегаме Който се вредил да допише в плана за възстановяване - вредил се. Мандалото лопна дет се вика, макар и след 4 часа "усърден труд" от страна на населението да даде своя принос. То пък да не е лесно да се заключват файлове в драйва ПП. Грешка. Преместили са файла на ново "недостъпно " място 1 10
Eva eva Публикувано: 19 април, 2021 Публикувано: 19 април, 2021 Екстра, нищо не е - 90 лв. за дизайнерски козунак 😄 Друго си е, не като моите...недизайнерски 😄 https://trud.bg/90-лева-за-дизайнерски-козунак/?fbclid=IwAR1fRWquG64cQP9kk9DRyiUinAxrbhqNx02RYOV2Fp17RBT9aBb9CLKeVe8 4 4
AlexandraKo Публикувано: 19 април, 2021 Публикувано: 19 април, 2021 преди 26 минути , Eva eva каза: Екстра, нищо не е - 90 лв. за дизайнерски козунак Друго си е, не като моите...недизайнерски 😄 https://trud.bg/90-лева-за-дизайнерски-козунак/?fbclid=IwAR1fRWquG64cQP9kk9DRyiUinAxrbhqNx02RYOV2Fp17RBT9aBb9CLKeVe8 Ееее, ми кво му плащаш Кофтито е, че на входа е ДиГ, пък на изхода - не е 8
Иван Попов Публикувано: 19 април, 2021 Публикувано: 19 април, 2021 На 17.04.2021 г. в 18:21, Goal & Boss каза: А по автобусите пътуваш ли? Пътувам, но много рядко 😃 защото не се използват при нас 😇 2
master_of_germs Публикувано: 19 април, 2021 Публикувано: 19 април, 2021 - Татее, татеееей, не изгасай ламбата! Истрах мъ'й от чудовища! - То, синко, най-страшните чудовища са тия от енергото с цената на тока! - отговаря таткото и изгася. 3 9
Goal & Boss Публикувано: 19 април, 2021 Публикувано: 19 април, 2021 преди 2 часа, Eva eva каза: Екстра, нищо не е - 90 лв. за дизайнерски козунак 😄 Друго си е, не като моите...недизайнерски 😄 https://trud.bg/90-лева-за-дизайнерски-козунак/?fbclid=IwAR1fRWquG64cQP9kk9DRyiUinAxrbhqNx02RYOV2Fp17RBT9aBb9CLKeVe8 Eva & eva ми звучи по-дизайнерско! 2 7
bobole4e Публикувано: 19 април, 2021 Публикувано: 19 април, 2021 преди 34 минути , Goal & Boss каза: Eva & eva ми звучи по-дизайнерско! Аз май ще изчакам козунаците на Луи Вюитон, пък ако и с някоя чанта вървят...безценно 😀 1 7
crazyhorse Публикувано: 19 април, 2021 Публикувано: 19 април, 2021 Отишли в Ада българин,американец и индиец. Отваря дявола и казва: Всички, които идват тук, им се дава възможност да бъдат в Рая. Показва огромен камшик, казвайки: - "Който издържи три удара, без да извие отива в Рая, можете да използвате за щит, каквото искате! На първо място е американеца. Какво избрате за щит? -попитал дявола. Американеца носи огромен камък и казва: "Аз съм готов." Сатаната вдига камшика, ударя по камъка ,камъка на парчета,удри втори път-американеца вие като луд . - Следващия,- казва Сатаната. Идва Индиеца. Какъв е вашият щит? Нищо! -Казва-индийски йога съм 80 години-не чувствам болка в тялото никога! Първи удар-индиеца "shhhhh" Втори удар-индиеца "sssssss" Трети-индиеца "ssssss"...Тишина.... "Ах мамка му!" ядосал се Сатаната " -за първи път, някой издържа три попадения без звук. Затова казал, че индиеца е свободен да отиде в Рая. " - Не-казал индиеца, аз искам да остана, за да проверя. Във всички вицове,българина отървава кожата , сега искам да видя как ще се отърве! - Добре, остани! - Българино, какво ще използвате за щит? -пита дявола. Нашия отговоря: - Ами какво,как какво-индиеца разбира се! 5 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега