Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

В един град решили да отворят магазин, в който да се продават мъже. Имало обаче едно условие, което било в основата на всичко! Табелата на входа гласяла:
"Може един път да ни посетите. Магазинът е на шест етажа, но не се разрешава връщане назад".
Една жена прочела и влязла. На първия етаж имало табела:
"Тук има мъже, които имат работа!"
Продължила.
На втория етаж: "Мъже, които имат работа и обичат децата".
Продължила.
На третия етаж :"Мъже с работа, обичат децата и са необикновено красиви".
"Божичко-о-о!" - възкликнала жената и продължила.
На четвъртия етаж: "Мъже с работа, обичат деца, уникално красиви и помагат с домакинската работа".
Естествено на петия: ''Мъже с всички екстри, също така и романтични''!
"Невероятно" - възкликнала жената, но намерила сили и се качила на шестия етаж.
Там имало табела:
"Вие сте посетителка № 31456012. Тук няма мъже! Този етаж съществува, за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим Ви, че посетихте магазина!"
Обаче от другата страна на улицата имало магазин за продажба на жени, също на шест етажа.
На първия етаж предлагали жени, които обичали да правят секс.
На втория етаж предлагали богати жени, обичащи да правят секс.
А от третия до шестия... още никой мъж не се бил качвал.

• Харесвам 2
  • Браво 2
  • Смея се 25
Публикувано:
преди 9 минути , Иван Попов каза:

Е много се смях 😃 за този блендер

Ти не се смей, ми се учИ:)))) На какви номерца са способни жените:))))

• Смея се 9
Публикувано:
преди 30 минути , AlexandraKo каза:

Ти не се смей, ми се учИ:)))) На какви номерца са способни жените:))))

Освен, че ще я питам за блендера ще й направя през час/два да ми идват сигнали (в картите) да ми идва къде се намира. 😀 

Или може и pgs да й сложа в чантата, и без това скоро ми дойде от Ali едно малко gps-че 😇

Иначе си права, че трябва да се понауча някои номера 🤩 

Ех това жените какви номера правят, дори и през акъла не е ми е дошло, че с блендера ще тръгнете нанякъде. 😉

• Смея се 4
Публикувано:
Върви си един мъж из Белфаст и хоп някой опира в гърба му пистолет. Следва въпрос:
- Какъв си протестант или католик?
Замисля се човека: "Ако кажа католик, той може да е протестант и да ме гръмне, а ако кажа протестант, той може да е католик и пак да ме гръмне". Решил и рекъл:
- Евреин.
Отзад се чул радостен възглас:
- Аз съм най-щастливият палестинец в този град!
  • Харесвам 5
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 19 минути , Zaro каза:

Той си е медицинско чудо. Само две колена, а толкова много менискуси!

Милия ми Бобчо, снощи го сънувах. Явно подсъзнателно много ми е станало мъчно за него и сънувам аз, че съм му дръпнала една баничка. Нося му я  в болницата и той като се зарадва, и като лапа баница, лапа и ми се радва 😄 

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 11
Публикувано:

В 3 ч. посред нощ. Жена се обажда на майка си:

- Мамо, ще се побъркам! Вече е три, а моят не се е прибрал! Сигурно си има любовница!

Майката успокоява дъщеря си:

- Дъще! Но защо веднага мислиш за най-лошото?! Вероятно го е блъснала кола и сега лежи или в реанимацията или в моргата.

*****************************************************************************************

Майка пита дъщеря си:

- Защо плачеш, да не би Пешо да ти изневерява?

- То да беше само Пешо!

*****************************************************************************************

Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява тази страна, са заети да карат такси или да подстригват коси

******************************************************************************************

Вече пресичам особено внимателно. Децата, които израстнаха с Need for speed взеха книжки. 

• Харесвам 3
  • Смея се 17
Публикувано:
преди 9 часа, Eva eva каза:

Милия ми Бобчо, снощи го сънувах. Явно подсъзнателно много ми е станало мъчно за него и сънувам аз, че съм му дръпнала една баничка. Нося му я  в болницата и той като се зарадва, и като лапа баница, лапа и ми се радва 😄 

Ако не беше в тази тема щях сериозно да се разтревожа за теб... от толкова много мъже баш па него да сънуваш.

Виж да не разбере и мъжа ти ... не за друго, ами още банички ще трябва да носиш.

И от Мата Хари се пази...

• Харесвам 3
  • Смея се 6
Публикувано:
Питагор:
"Сборът от квадратите на катетите е равен на квадрата на хипотенузата!"
‼️И съответните коментари във Фейса:🤐🤣
1. Господине, Вий знаете ли, че това не го е открил Питагор, а друг човек със същото име? Знаете ли... или просто така си пишете,а???
2. Истината е точно обратната: „Квадратът на хипотенузата е равен на сбора от квадратите на катетите“ Като не знаете нещо, не го цитирайте!!! Невежа!
3. Според денешни историски додатки тоа го е изнамерувал Македонскиот математичар од Кичево Пите Гороски 30 илjади години пре Ристос
4. Какви квадрати, какви триъгълници,бе?! Хората умират от глад, а вие пишете за някакви си квадрати. Позор!
5. Така е като си траем... Дотам стигнахме... Не сме народ, а мърша...
6. Господине, Вие чували ли сте за Лобачевски? Чували ли сте за така наречената неевклидова геометрия? Невежа!
7. Това ли е последната хибридна атака, бе путинист смотан?
8. По времето на бай Тошо си живеехме по-добре и без такива хипопонетузи. Предател!
9. Tova e laga!!! Dokoga 6e ni lagete!!!Octafka!!! BALGARIQ nat fsi4ko!!!
10. Какви квадрати те гонят бе тъпанар смотан! Не знаеш ли, че катетите и хипотенузата са прави линии...аман от простаци!!!🤔
  • Харесвам 5
  • Смея се 30
Публикувано:
преди 3 часа, Valentina 19 каза:

FB_IMG_1619153201319.jpg

На Шрек защо му е килограми да сваля... Той още в първа серия си свали принцеса 😄 

• Харесвам 3
  • Смея се 8
  • Замислям се 1
Публикувано:

May be a meme of 2 души и текстово съобщение

************************************************************************************************************************************

Живея на първия етаж. През нощта ми откраднаха комарника от прозореца. На следващата нощ ми го върнаха с бележка: - Уж го мерих, но не пасна. Извинете за безпокойството.

************************************************************************************************************************************

Таня,защо плачеш?Ядох бонбони"Рафаело"и не станах щастлива! Те се ядат в Италия,за да си щастлива,а не в село под навеса!

• Харесвам 4
  • Смея се 17

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.