Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Строители проверяват звукоизолацията на нов блок: -Жороо, чуваш ли ме? -Не викай!Даже те и виждам!

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 42 минути , AlexandraKo каза:

Строители проверяват звукоизолацията на нов блок: -Жороо, чуваш ли ме? -Не викай!Даже те и виждам!

Това ми напомни за ста-а-ария виц за москвича, мерцедеса и котката дето в едната кола се задушила, а от другата избягала.

• Харесвам 4
  • Смея се 3
Публикувано:
На 23.04.2021 г. в 8:45, jul каза:

България има единствения премиер, който е едновременно в оставка, отпуска и болнични. 

... че и работи хоум-офис :biggrin:

• Харесвам 3
  • Смея се 9
Публикувано:
Българин и американец:
- Абе вие, българите, целия хляб ли ядeте?
Българинът го погледнал и смутено казал:
- Да, защо?
- Щото ние в Щатите ядем само мекото. Корите и трохите ги събираме, преработваме ги, правим кроасани и ги изнасяме за България.
Българинът продължил кротко да закусва, а янкито, продължавайки да мляска с дъвката, се обадил отново:
- А ти и конфитюра ли ядеш?
- Ъхъ - промърморил, човечецът.
- Ние в Америка ядем само пресни плодове. Остатъците ги събираме, преработваме, правим конфитюр и го изнасяме за България.
Българинът вдигнал глава и казал:
- Вие, американците, какво правите с презервативите, след като ги използвате?
А американецът уверено казал:
- Как какво, хвърляме ги.
- А ние във България ги събираме, преработваме ги, правим дъвки и ги изнасяме за Щатите.
  • Харесвам 3
  • Смея се 21
Публикувано:

... Най-добре е танковете да дойдат... ИЗМИТИ!

5046222_Screenshot_20210426-1445572.png.e542aa2fb5f6da269fb9ffb92a0aa80a.png😬🧐👏

По този повод:

- Как се казваш?

- Станка.

- За името ти те питам, а не с какво си дошла!

😬

• Харесвам 2
  • Смея се 14
Публикувано:

Леви-десни, леви-десни...

Може да бъде изображение с на открито

Толкова е сложна и
непредсказуема политическата обстановка, че всички врачки, баячки, гадатели и астролози мълчат подозрително 😉 Няма нито едно предсказание🤭

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

• Харесвам 5
  • Смея се 11
Публикувано:

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Мога да отслабна, разбира се, но веднага ще тръгнат слухове, че няма какво да ям...

• Харесвам 7
  • Смея се 12
Публикувано:

Български и американски кораб се срещат в тесен канал, където трябва да се разминат. Единият капитан вика: - Бегай у лево, бе! Другият: - Гоу лефт! Не могат да се разберат. След дълго умуване българският капитан събира екипажа и пита: - Някой от вас разбира ли английски? Обажда се само готвачът: - Аз, ама малко... Излиза на палубата и вика: - Ду ю спийк инглиш?!!! Всички американци ревват: - Йеееес!!!!! - Ами оди у лево, бе!

• Харесвам 2
  • Смея се 17
Публикувано:
преди 2 часа, AlexandraKo каза:

Български и американски кораб се срещат в тесен канал, където трябва да се разминат. Единият капитан вика: - Бегай у лево, бе! Другият: - Гоу лефт! Не могат да се разберат. След дълго умуване българският капитан събира екипажа и пита: - Някой от вас разбира ли английски? Обажда се само готвачът: - Аз, ама малко... Излиза на палубата и вика: - Ду ю спийк инглиш?!!! Всички американци ревват: - Йеееес!!!!! - Ами оди у лево, бе!

На подобно нещо съм бил свидетел.

През 70-те с баща ми и майка ми в Гърция:

Атина, зелен москвич паркиран под Акропола.

Излизаме ние от колата, майка ми спира първия минувач и му вика:

-Please, другарю, ... 

:biggrin:

• Смея се 21
Публикувано:
преди 3 часа, AlexandraKo каза:

Преди 1 час, ven62 каза:

-Please, другарю, ... 

Което ме подсеща за оня стар виц, дето някакви чужденци спират до двама милиционери да ги попитат нещо:
- Hello, do you speak English?
- . . . 
- Parlez-vous français?
- . . . 
- Hablas espanol?
- . . . 
- Sprechen si Deutsch?
- . . .
- Parli italiano? 

- ... 
Отчаяни, чужденците си тръгват, а единият милиционер казва на другия:
- Ейййй, не е добре това - да не знаем едни чужд език! 
- E, а тия като знаят 5, да не се оправиха?!?

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 5 часа, AlexandraKo каза:

преди 3 часа, ven62 каза:

-Please, другарю, ... 

Смешно ви е на вас.

През 199... и някоя си в консулски отдел на Министерството на външните работи попаднал нещастен чужденец с документ, който трябва първо да бъде заверен от министерството на здравеопазването, на което му викат МНЗ за благозвучие - министерство на народното здраве.

Стига човечецът благополучно до гишето, подава си чинно документа и ... от другата страна се чува:

- Т'ва ня' да стане!

- ???

- Ду ю спик инглиш? (публикува се без редакторска намеса, както се казва 😄 )

- Yes, I do.

- МЕЕ-НЕ-ЗЕ, авторитетно изрече "органът" зад гишето и му метна документа обратно.

- Excuse me???

- Ду ю спик инглиш, бе? МЕЕ-НЕ-ЗЕ!!!

Министерство на външните работи ...

• Харесвам 2
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 28 минути , Zaro каза:

...

- МЕЕ-НЕ-ЗЕ, авторитетно изрече "органът" зад гишето и му метна документа обратно.

- Excuse me???

- Ду ю спик инглиш, бе? МЕЕ-НЕ-ЗЕ!!!

Като  LOVIM BRIMKI :biggrin:

• Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Martin
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.