Фил Публикувано: 27 април, 2021 Автор Публикувано: 27 април, 2021 За да не спамя с вицове в ковид-темата за конспирации и политика , още един стар виц, за който се сетих покрай тези реплики: ------------------- Инженер Ганев (това, за който не знае, е (пра)внукът на бай Ганьо ) бил командировка в Англия и после разказва на приятели: Като свърши работната седмица, един от английските колеги ми предложи да го придружа уикенда в неговия мъжки клуб за партия покер. Отидохме в клуба - много тежкарска обстановка - дебели килими, мебели от масивно дърво, кожени фотьойли, кристални полилеи, маси със зелено сукно, приглушена светлина, отбрани питиета ... Седнахме да играем. На първото раздаване нямах нищо и се отказах, на второ - само един чифт. На третото ми влезе тройка дами. След като приключиха залаганията, един от играчите на масата обяви, че има два чифта, а друг - "фул". Аз поисках да свалят картите за да видим, а те ми отговориха: "Но моля Ви, мистър Ганев, това е Англия - ние тук сме джентълмени, много държим на думата си и си имаме пълно доверие, затова няма нужда да си показваме картите!" И оттам нататък като ми тръгна една карта ... 2 16
Childish Публикувано: 27 април, 2021 Публикувано: 27 април, 2021 преди 1 час, Zaro каза: Смешно ви е на вас. През 199... и някоя си в консулски отдел на Министерството на външните работи попаднал нещастен чужденец с документ, който трябва първо да бъде заверен от министерството на здравеопазването, на което му викат МНЗ за благозвучие - министерство на народното здраве. Стига човечецът благополучно до гишето, подава си чинно документа и ... от другата страна се чува: - Т'ва ня' да стане! - ??? - Ду ю спик инглиш? (публикува се без редакторска намеса, както се казва 😄 ) - Yes, I do. - МЕЕ-НЕ-ЗЕ, авторитетно изрече "органът" зад гишето и му метна документа обратно. - Excuse me??? - Ду ю спик инглиш, бе? МЕЕ-НЕ-ЗЕ!!! Министерство на външните работи ... Преди време придружавах зет ми, който е чужденец, за да си извади документ за продължително пребиваване в България в МВР на "Мария Луиза". Там и другите чужденци или бяха с придружители, или бяха понаучили български колкото да се оправят сами. Свършихме работата, дори не помня детайлите, но на излизане от МВР-то, зет ми ми посочва едно огромно табло, на което пише INFORMARMATION и след това всичко отдолу е на български, само заглавието бяха превели. 8
Фил Публикувано: 27 април, 2021 Автор Публикувано: 27 април, 2021 преди 16 минути , Childish каза: едно огромно табло, на което пише INFORMARMATION и след това всичко отдолу е на български, само заглавието бяха превели. Е, все отнякъде трябва да се започне. То пък не може всичко изведнъж, цялата информация. 6
T.E.Lawrence Публикувано: 27 април, 2021 Публикувано: 27 април, 2021 При психиатър. - Пиете ли алкохол? - Не. - Ядете ли сено? - Не. Защо? - Ами това се опитвам да Ви обясня - не ставате за компания нито на човек, нито на животно. 5 13
AlexandraKo Публикувано: 27 април, 2021 Публикувано: 27 април, 2021 преди 50 минути , Таньо каза: Промоция от днес... Еее, ма не е честнооо! Само на теб промоция! Па и специална:)))) 2
Polina Публикувано: 27 април, 2021 Публикувано: 27 април, 2021 Група туристи изкачват в Рила. Един от тях пита екскурзовода : - Бе, вярно ли е, че от тази скала хората падали много? - О, не. Падат само по веднъж. 5 15
stanislavpp Публикувано: 28 април, 2021 Публикувано: 28 април, 2021 Преди дуел. - Каква странна шпага имате, мосю! - Това е винкел, сър. 3 13
AlexandraKo Публикувано: 28 април, 2021 Публикувано: 28 април, 2021 *********************************** *************************** 3 9
AlexandraKo Публикувано: 28 април, 2021 Публикувано: 28 април, 2021 ************************* Аз не съм някой лигльо да седя залепен за полата на жена си в къщи. Аз съм вълк единак, бунтар. Нали мамо? ************************* 1 15
Doctor Who Публикувано: 28 април, 2021 Публикувано: 28 април, 2021 преди 14 часа, AlexandraKo каза: Еее, ма не е честнооо! Само на теб промоция! Па и специална:)))) Колко да е специална промоцията, след като полетите ми са променени/отменени в май, но те настояват да летя промоционално преди 31.05. Дали не е по-смешно, че в май полети като цяло не останаха?! 4
AlexandraKo Публикувано: 28 април, 2021 Публикувано: 28 април, 2021 Преди 1 час, Таньо каза: Колко да е специална промоцията, след като полетите ми са променени/отменени в май, но те настояват да летя промоционално преди 31.05. Дали не е по-смешно, че в май полети като цяло не останаха?! Уф, то си е трагедия, полети няма, ама промоции - има. Да не разправям, че с тая Великденската промоция, едни билети, дето ги гледам, с нея са по-скъпи, отколкото без нея. 4
AlexandraKo Публикувано: 28 април, 2021 Публикувано: 28 април, 2021 Абе, някой да знае, де ги продават тия роклЕта:))) 1 6
boogy83 Публикувано: 28 април, 2021 Публикувано: 28 април, 2021 преди 14 минути , AlexandraKo каза: Абе, някой да знае, де ги продават тия роклЕта:))) В първия момент недогледах снимката и викам: Тоя що е с два леви крака 😄 1 3
funny Публикувано: 28 април, 2021 Публикувано: 28 април, 2021 преди 39 минути , AlexandraKo каза: Абе, някой да знае, де ги продават тия роклЕта:))) Е как, та то си пише - в "Райската градина" 3
AlexandraKo Публикувано: 28 април, 2021 Публикувано: 28 април, 2021 преди 23 минути , funny каза: Е как, та то си пише - в "Райската градина" Аз пък рекох, че в Райската градина пускат, само, с таквиз ми ти рокли, та за туй питам... Ма, да не би пък, да има и други критерии за градината.... 2
AlexandraKo Публикувано: 28 април, 2021 Публикувано: 28 април, 2021 Дай, да купим на детето, друго столче, да не седи в лежанката на кучето... 1 5
Otnesen Публикувано: 28 април, 2021 Публикувано: 28 април, 2021 Жена прегръща нежно мъжа си. - От къде се взе толкова красив и умен? Свекървата се обажда от кухнята. - Да ти покажа ли... 10
ven62 Публикувано: 29 април, 2021 Публикувано: 29 април, 2021 преди 15 часа, boogy83 каза: В първия момент недогледах снимката и викам: Тоя що е с два леви крака 😄 Защото си е левак (на левия бряг/...) Мен ме вълнува цепката на роклята, отстрани, - Колко е дълбока? Дали ще е достаъчно секси?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега