Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 часа, Coo каза:

Евалла на този, който успее за 4 часа да мине 3 граници на Балканите 😀

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 23 часа, Фил каза:

Реална моя случка от петък. За първи път си вземам пратка от Емаг чрез easybox, което представлява едни кутии на определени места в Пловдив и други градове. Пратиха ми QR код и отделно друг 7 буквен за ръчно въвеждане. По първия начин чрез сканиране не можах да отворя вратата и да си взема пакета,а стана по втория. Писах им къде греша,а те ме пишат-Ами вие сте си взели вече пратката,какво ви интересува. Писах им да сложат Инструкция за QR код,как става. А те пак ми пишат- Пратката е получена от вас. И така и не разбрах как става номера.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
преди 2 часа, dimitrov6 каза:

Реална моя случка от петък. За първи път си вземам пратка от Емаг чрез easybox, което представлява едни кутии на определени места в Пловдив и други градове. Пратиха ми QR код и отделно друг 7 буквен за ръчно въвеждане. По първия начин чрез сканиране не можах да отворя вратата и да си взема пакета,а стана по втория. Писах им къде греша,а те ме пишат-Ами вие сте си взели вече пратката,какво ви интересува. Писах им да сложат Инструкция за QR код,как става. А те пак ми пишат- Пратката е получена от вас. И така и не разбрах как става номера.

Сканираш QR кода малко по-отдалече. И аз вчера за първи път взех пратка от Emag чрез easybox, но упорито опитвах да го направя точно със сканиране на кода. По едно време една от служителките в магазина, където се намирах, явно ме съжали и ми подсказа.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 3 часа, Dreamm каза:

Сканираш QR кода малко по-отдалече.

Това ми прилича като сканирането на билетите в градския транспорт в София, специално обучение трябва.

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 8 часа, dimitrov6 каза:

И една моя случка с EasyBox и еMag - искам една моя поръчка да бъде доставена в такава кутия. В деня на доставка ми звъни куриер и ми казва, че е на адреса. Аз му обяснявам, че това е адресът на търговски център, където има кутии и трябва да остави пакета там, пък аз ще отида да си го взема, когато имам възможност. Той учудено ме пита не съм ли на адреса. Ами не, това е търговски център, не живея и не работя там. Той нямал право да оставя пакета в кутията. В крайна сметка занесе пратката в техен офис, който му посочих. Поне не ми взеха пари, защото доставката до EasyBox, беше безплатна, а с куриер - съвсем не.

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Феновете на дистанционната работа благодарим на нашия патрон.  :spiteful:

327531778_745555153602560_1936525190783298592_n.jpg.77cf9d2b391973006000861f6f6024e9.jpg

Кой ли е основоположникът на дистанционния мързел?

• Харесвам 11
  • Браво 3
Публикувано:

Само Чък Норис може да щрака с 1 пръст.

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Когато Чък Норис реже лук, плаче лукът.

Веднъж Чък Норис изял тортата, преди приятелите да му кажат, че вътре има стриптизьорка.

Чък Норис спечелил „Тур дьо Франс“ с велоергометър.

На Чък Норис всичките му зъби са мъдреци.

Бог искал да създаде света за 10 дни. Чък Норис му дал 7

Само Чък Норис може да си направи шапка от онлайн вестник!

Чък Норис е роден от леля си, тъй като никой не смее да му е*е майката.

Когато Марк Зукърбърг направил Фейсбук и за първи път влязъл в него, вече имал покана за приятелство от Чък Норис

Динозаврите погледнали веднъж Чък Норис накриво. Само веднъж!

Чък Норис може да развърже бетонов възел!

Чък Норис може да затръшва въртящи се врати

Чък Норис е единствения човек, който е победил стена на тенис

Чък Норис може да ви удуши с безжичен телефон.

Чък Норис играл руска рулетка с напълно зареден пистолет... и спечелил

Чък Норис използва шперплат за тоалетна хартия

Чък Норис може да подпалва мравки с лупа... през нощта

Чък Норис може да кихне с отворени очи.

Чък Норис използва дубльор, когато трябва да плаче.

Чък Норис реже нож с хляб.

Чък Норис може да си измие очите със сапун без да си ги затваря.

Чък Норис може да убие двама ловци с един заек.

Само Чък Норис може да вижда през огледало!

Ако ти звъни Чък Норис, червената слушалка на телефона не работи!

Чък Норис препоръчва паста за зъби на стоматолозите.

D78F288E-B9FF-4650-A192-7EF2B6BA5457.jpeg.b8904f6b61a7d411054cd2ee3ac23f0c.jpeg

• Харесвам 5
  • Смея се 12
Публикувано:

На вниманието на децата:

Презервативът, подхвърлен в джоба на татко, отвлича родителите от досадните въпроси за училището.

• Смея се 16

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Martin
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.