Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 18 минути , bibi каза:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'анонимен участник как да пътуваме повече, по-изгодно и по- щастливо здравейте, бих искала да попитам дали e необходимо да си закупим местата допълнително, след като сме купили билети. става въпрос за полет в края на август от софия до барселона и има ли възможност ако не купим да останем без места 2 всички коментари 13 пътниците без закупено място биват поставени в специална секция в багажното. има осигурен кислород, но стоите прави 36 минути любов отговор ..poslednite 5 sa V hladilnoto. dalboko zamraziavane... 13 минути 1 харесване отговор'

Тези хубаво се шегуват, но да не излезе, че дават идея на О'Лиъри да пусне нова лайт тарифа - пътуване в багажното. 😉

• Смея се 5
Публикувано:
преди 11 часа, iMari каза:

Тези хубаво се шегуват, но да не излезе, че дават идея на О'Лиъри да пусне нова лайт тарифа - пътуване в багажното. 😉

Хората дават луди пари за криосъхранение, тук е почти без пари - и това ако не е jaw drop промоция 😄 

преди 10 часа, neuromancer каза:

Той още такса за тоалетната не е въвел...

Последният, който се качи в самолета, е стюардеса.

И малко в друга тематика:

Capture.JPG.3cad156b4d3893b4719e461a591ae425.JPG

• Харесвам 3
  • Смея се 14
Публикувано:
преди 50 минути , stanislavpp каза:

IMG_9974.jpeg

Хем голям професионалист, хем само за 3-4 часа се цани. Явно само на приказки го докарва.

• Смея се 4
Боян Димитров
Публикувано:
преди 17 часа, stanislavpp каза:

Ех, Ванкаа:

IMG_9973.jpeg.e4834db7c165829fb8823f47b7a65ddc.jpeg

Да се спре да се зарежда, че на следвщата зарядка логото ще е на Xiaomi 😉

351352416_1596322584485246_1799465492420

• Смея се 10
Публикувано:
На 2.06.2023 г. в 21:26, stanislavpp каза:

IMG_9947.jpeg.9dd8b1723f60b6fc95789dcf568b0831.jpeg

Представи си.. карам си аз по магистрала 5 покрай океана от Лос Анджелис към Сан Диего и решавам, че този път съм го минавал вече няколко пъти и защо да не пресека планините и да мина по другата магистрала. Цъкам гугъл мапса и там ми показва, че има хубав път, рутира ми с 1ч повече. Викам си чудесно. 

Спрях на една бензиностанция, напълних резервоара, взех си хотдог и една кофа кафе.. тръгвам, път слънце и почти няма никой, музиката дъни в колата "California drimin". Не след много време гледам бутка като за охрана на национален парк. Баси викам сега пак ще се окаже някой парк за 30-40 долара само да мина. 

Обаче този на будката не беше горски, а военен с автомат и бронировка. 

Не знам в този момент кой от двамата беше по шокиран.

Започна се документи, от къде съм, на къде отивам, знам ли в какъв обект се опитвам да вляза ???

Оказа се, че напред е военна база Camp Pendleton. 

Момчето все пак като видя, че му показах Мапс-а стана ясно, че не съм първият опитал да мине от там.

Обратен и вече съм много внимателен с гугъл мапса 😆

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.