iMari Публикувано: 31 май, 2023 Публикувано: 31 май, 2023 преди 18 минути , bibi каза: Тези хубаво се шегуват, но да не излезе, че дават идея на О'Лиъри да пусне нова лайт тарифа - пътуване в багажното. 😉 5
neuromancer Публикувано: 31 май, 2023 Публикувано: 31 май, 2023 Той още такса за тоалетната не е въвел... 4
Lirea Публикувано: 31 май, 2023 Публикувано: 31 май, 2023 преди 11 часа, iMari каза: Тези хубаво се шегуват, но да не излезе, че дават идея на О'Лиъри да пусне нова лайт тарифа - пътуване в багажното. 😉 Хората дават луди пари за криосъхранение, тук е почти без пари - и това ако не е jaw drop промоция 😄 преди 10 часа, neuromancer каза: Той още такса за тоалетната не е въвел... Последният, който се качи в самолета, е стюардеса. И малко в друга тематика: 3 14
tch Публикувано: 2 юни, 2023 Публикувано: 2 юни, 2023 преди 50 минути , stanislavpp каза: Хем голям професионалист, хем само за 3-4 часа се цани. Явно само на приказки го докарва. 4
Боян Димитров Публикувано: 3 юни, 2023 Публикувано: 3 юни, 2023 преди 17 часа, stanislavpp каза: Ех, Ванкаа: Да се спре да се зарежда, че на следвщата зарядка логото ще е на Xiaomi 😉 10
Фил Публикувано: 4 юни, 2023 Автор Публикувано: 4 юни, 2023 - Скъпа, ако умра, искам да е от секс! - Е, ти пък много бърза смърт си си избрал. 17
Vency Публикувано: 4 юни, 2023 Публикувано: 4 юни, 2023 На 2.06.2023 г. в 21:26, stanislavpp каза: Представи си.. карам си аз по магистрала 5 покрай океана от Лос Анджелис към Сан Диего и решавам, че този път съм го минавал вече няколко пъти и защо да не пресека планините и да мина по другата магистрала. Цъкам гугъл мапса и там ми показва, че има хубав път, рутира ми с 1ч повече. Викам си чудесно. Спрях на една бензиностанция, напълних резервоара, взех си хотдог и една кофа кафе.. тръгвам, път слънце и почти няма никой, музиката дъни в колата "California drimin". Не след много време гледам бутка като за охрана на национален парк. Баси викам сега пак ще се окаже някой парк за 30-40 долара само да мина. Обаче този на будката не беше горски, а военен с автомат и бронировка. Не знам в този момент кой от двамата беше по шокиран. Започна се документи, от къде съм, на къде отивам, знам ли в какъв обект се опитвам да вляза ??? Оказа се, че напред е военна база Camp Pendleton. Момчето все пак като видя, че му показах Мапс-а стана ясно, че не съм първият опитал да мине от там. Обратен и вече съм много внимателен с гугъл мапса 😆 5 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега