stanislavpp Публикувано: 5 юни, 2023 Публикувано: 5 юни, 2023 Messia and Di Maria after one week in Bulgaria : 4 1
Фил Публикувано: 6 юни, 2023 Автор Публикувано: 6 юни, 2023 То с тия дъждове ... всеки гледа да се спасява! 8 1 27
Брани Публикувано: 6 юни, 2023 Публикувано: 6 юни, 2023 преди 55 минути , Фил каза: То с тия дъждове ... всеки гледа да се спасява! По Цариградско вече редовно виждам да търчат нанякъде животни по двойки ... 11
Фил Публикувано: 6 юни, 2023 Автор Публикувано: 6 юни, 2023 Преди 1 час, Брани каза: По Цариградско вече редовно виждам да търчат нанякъде животни по двойки ... Ной обявява бординг и животните започват да се качват на сала. Мраводяът: - Добре де, ти наистина ли само две мравки ще качиш??? 1 1 11
master_of_germs Публикувано: 6 юни, 2023 Публикувано: 6 юни, 2023 Малко обеден хумор за гладни 😉 "Източният въпрос" 😉 И още физика на местно ниво 😉 4 10
neuromancer Публикувано: 6 юни, 2023 Публикувано: 6 юни, 2023 Кученцето много яко. То човек със злояди деца какво ли не прави ... 6 2
Брани Публикувано: 6 юни, 2023 Публикувано: 6 юни, 2023 И слава Богу, че е така! Не може всички да са добри! 7 4 1
traveler Публикувано: 6 юни, 2023 Публикувано: 6 юни, 2023 преди 1 час, neuromancer каза: Кученцето много яко. То човек със злояди деца какво ли не прави ... Аз пък си мисля, дали едно злоядо дете като види това произведение, няма да стане още по-злоядо. 2 1
searus Публикувано: 6 юни, 2023 Публикувано: 6 юни, 2023 преди 56 минути , traveler каза: Аз пък си мисля, дали едно злоядо дете като види това произведение, няма да стане още по-злоядо. Чак до такива произведения не съм стигала, но от опит смея да твърдя (с бележка под линия, че емпиричните ми данни не са твърде обхватни 🤣), че определено действа и се опитват и ядат храни, които иначе не биха посмели да помиришат дори. 5
Pantelej Putnik Публикувано: 7 юни, 2023 Публикувано: 7 юни, 2023 Днес си заслужих изцяло да получа наградата за счупения тъпомер. Два дни дебна един хотел в Букинг - ту му вдигнат леко цената, ту нямам код тъкмо, когато му падне цената. Е, днес хващам сутринта ниската цена, получавам код от една добра фея и хоп - разсейвам се и пропускам да вкарам кода. нЕколко десетки лева отлетяха в небитието, а аз се тюхкам цял ден. "Самтаймс уин, самтаймс - люн." 🤣 1 5
searus Публикувано: 7 юни, 2023 Публикувано: 7 юни, 2023 преди 1 минута , Pantelej Putnik каза: Днес си заслужих изцяло да получа наградата за счупения тъпомер. Два дни дебна един хотел в Букинг - ту му вдигнат леко цената, ту нямам код тъкмо, когато му падне цената. Е, днес хващам сутринта ниската цена, получавам код от една добра фея и хоп - разсейвам се и пропускам да вкарам кода. нЕколко десетки лева отлетяха в небитието, а аз се тюхкам цял ден. "Самтаймс уин, самтаймс - люн." 🤣 Няма ли безплатна отмяна? И аз съм го правила този номер, просто отменям и резервирам наново 4
Pantelej Putnik Публикувано: 7 юни, 2023 Публикувано: 7 юни, 2023 преди 11 минути , searus каза: Няма ли безплатна отмяна? И аз съм го правила този номер, просто отменям и резервирам наново Не, гоним най-ниска цена 😆 1
stanimir Публикувано: 7 юни, 2023 Публикувано: 7 юни, 2023 ... и не прави резервации , когато си сънен. 19
ven62 Публикувано: 7 юни, 2023 Публикувано: 7 юни, 2023 преди 39 минути , Pantelej Putnik каза: Не, гоним най-ниска цена 😆 преди 53 минути , Pantelej Putnik каза: ... разсейвам се и пропускам да вкарам кода. нЕколко десетки лева отлетяха в небитието, ... 🤣 И това е 10%. Хмм, дай боже всекиму такова усешане за най-ниска цена. Ти яхта в Монако ли си букнал. 1 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега