bay_kolio Публикувано: 20 юни, 2023 Публикувано: 20 юни, 2023 Реших да започна на чисто...Лед мога да си сложа и после! 2 9
iaia_mama Публикувано: 20 юни, 2023 Публикувано: 20 юни, 2023 Лична драма е да се казваш Вълчо... и да си веган 4 12
dimitrov6 Публикувано: 22 юни, 2023 Публикувано: 22 юни, 2023 От нашия град,пилета бозаят от кокошка 3 14
Фил Публикувано: 22 юни, 2023 Автор Публикувано: 22 юни, 2023 На 21.06.2023 г. в 17:43, bay_kolio каза: Обаче с бъдеще! -------------------------------------------------- Ще се променят условията за пенсиониране у нас. Освен стаж и възраст, ще се изисква и да си гледал победа на националния отбор по футбол. 2 2 13
Anna Kalinovska Публикувано: 22 юни, 2023 Публикувано: 22 юни, 2023 🤬 преди 37 минути , mbuch каза: Снимки от прайда през 70-те години 😁 преди 37 минути , mbuch каза: Снимки от прайда през 70-те години 😁 Уффф 🤬 Тези дни видях в Дома на киното (с нови стопани) документалния филм “16-та република. Предателството на БКП”. След прожекцията имаше интересна среща със създателите. Бях го набелязала за гледане на премиерата му в "Одеон" преди 3 седмици, също с обявен последващ разговор с творческия екип като специално събитие. Само че силно бях подценила ситуацията. Интересът към второто творение на проф. Евелина Келбечева и колегите й (след много силния "Второто освобождение") беше умопомрачителен. 10 минути преди 18 ч. тротоарът пред киното гъмжеше от народ желаещи да гледат филма. Касиерката пушеше отвън, за да е по-убедително, че билети няма.. Владо Трифонов, програматор на филмотечното кино, се беше видял в чудо. Беше пуснал втора, извънредна прожекция за 19.10 ч., като и за нея нямаше никакви билети, нито правостоящи.. Накрая успокоиха със съобщението, че документалистиката ще бъде включена в програмата от 9 юни. Предателството започнало от един закрит пленум през 1963 г. Не бях чувала за него, а съм дете на априлския, с надлежно преподавани "идеологически дисциплини" в елитна столична гимназия и "кадрово-номенклатурна" ВУЗ-специалност, в т.ч. история на онази партия 🤔 Определено добра работа 📽️ 10
Костов Публикувано: 22 юни, 2023 Публикувано: 22 юни, 2023 преди 2 часа, Фил каза: ... Ще се променят условията за пенсиониране у нас. Освен стаж и възраст, ще се изисква и да си гледал победа на националния отбор по футбол. Тук загубих всякаква надежда, че ще се пенсионирам ... 7
Lyubina Публикувано: 22 юни, 2023 Публикувано: 22 юни, 2023 преди 19 минути , Костов каза: Тук загубих всякаква надежда, че ще се пенсионирам ... Е, нали не говорим за шампионска титла? Значи ще се класирам (гледала съм 1994) 😉 3 1 1
Otnesen Публикувано: 22 юни, 2023 Публикувано: 22 юни, 2023 - Скъпи...мога да готвя само кисело зеле и крем карамел! - Това на масата какво е??? 1 8
Anna Kalinovska Публикувано: 22 юни, 2023 Публикувано: 22 юни, 2023 преди 3 часа, Фил каза: Обаче с бъдеще! -------------------------------------------------- Ще се променят условията за пенсиониране у нас. Освен стаж и възраст, ще се изисква и да си гледал победа на националния отбор по футбол. Гледала съм Гунди наживо, вкл. на стадион "Раковски", дори ме е потупвал по рамото.., а и срещата между "ЦСКА" и Bayern, München, на Националния стадион през 1982 г. https://www.gol.bg/a/113-cska/229644-predi-35-godini-tsska-tresna-velikiya-bayern-v-12-final-za-kesh-video Няма ли шанс да мине? 😁 2 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега