Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

- Тате, вярно ли е, че в някои страни по света мъжът не познава жена си докато не се оженят?

- Така е във всяка страна, сине!
  • Харесвам 2
  • Смея се 10
Публикувано:

От идиотизмите ми. Ама, прост човек, к'во да напише. Шъ мъ извинявате 

Жена ми замина в командировка, за две седмици. След като замина се обадих на Ванката, Пешо и Митака. Два дни ядохме и пихме. На третия ден се сетих, че жената я няма и мога да извикам Мимето, любовницата ми. Обаждам ѝ се аз, пристига Мимето с една къса поличка, дупето ѝ се вижда, с едно потниче - зърната ѝ ще го скъсат!!! И кат се почна...

Кви са тия чинии в мивката бе??? Измий ги!!!  Каква е тая мизерия на пода??? Изчисти я!!! Какво търсят миризливите ти гащи на масата???? ...

Секс ли??? Какъв секс бе хора??? Мен кръст не ми остана да чистя, да мия, да пера. И накрая таа гад ми вика- " Скъпи, утре пак ще дойда." Като чух това, едва чаках да тръгне и веднага писах на Пенка-жена ми. Писах ѝ - "Мило, паднах по стълбите и си счупих крака и дясната ръка ела си веднага". Да ви кажа, иска се смелост да се хвърлиш с главата надолу по стълбите. Обаче за ръката излъгах, лявата си счупих. Та идва си Пепиту и една такава - а да ми се скара, а да ме нагруби, ама като ме гледа с гипсовете, сърце не ѝ дава. И ме прегърна, и се разплака, и ми вика, между хълцанията, - "Стамате, идиоте, ма тя Мимето ми е приятелка бе!!! Знаех, че ще пиете с твоите идиоти и исках апартамента да е подреден и оправен като си дойда. Пък ти ще се убиеш бе!!!"

• Харесвам 2
  • Смея се 15
Публикувано:

Когато едно малко детенце в Съветския съюз научило, че, когато при тях е ден, в Америка е нощ, казало:

"Так им и надо, буржуям" (по свидетелство на Карней Чуковски).

352997774_694557492709627_473341088351919085_n.jpg

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Публикувано:

Големият Джон влиза в любимият си бар "Дъртия Джак" и си поръчва уиски. До него се настанява готина мацка.
- Аз съм Големият Джон и съм каубой! А ти как се казваш, малката? - пита той.
- Сиси! - отвръща мацката. И съм лесб*йка!
- Какво е това лесб*йка!
- Ами, сутрин като стана - си мисля за жени! През деня си мисля само за жени! Вечер - си лягам само с жени! Това е!
- Мамка му стара, а аз цял живот се мислех за каубой, пък съм бил лесб**ка...

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:

Шотландец отива в Германия студент. Баща му му звъни след две седмици:

-Сине, здравей! Как е в Германия?

- Добре е, тате. На общежитие съм с двама психари германци.

- Е, как психари? Какво правят?

- Ами, стават те посред нощ. Единият си бие главата в стената, другият стои на прозореца и казва, че ще скача.

- И ти, сине, как реагираш на тая ситуация?

- А, дреме ми на мене. Аз си свиря на гайдата...

• Харесвам 2
  • Смея се 13
Публикувано:

Още един даскалски

Стар виц за Иванчо...

Влязла учителката в класната стая и започнала да разказва за краставицата...
(Тук моля, тези които помнят Мирча Кришам, да не ми се смеят.)

— Краставицата е двусемеделно растение, което съдържа деветдесет и осем процента вода... - Преподавала си урока учителката, дори нарисувала краставица на черната дъска, но забелязала че Иванчо и Петърчо си говорят и не внимават в час.
— Я стани бе Петре! Кажи какво говорех?
— !
— Не знаеш а? Защото не слушаш! А това на дъската какво е? Какво съм нарисувала?
— А...
— Кажи бе!
— Такова...Кур!
— Млък! До стената. А ти бе Иване, ти поне знаеш ли какво е това на дъската?
— Гругарко учителке, вие сте нарисували на дъската - мъжки полов член. - отговорил уверено Иванчо.
— Млък! Навън, марш навън! .....Или не, по-добре извикайте директора, аз не мога повече...
Дошъл директорът и назидателно започнал:
— Ученици, вие сте в училище за да учите, да усвоявате знания. За вас работи цялата система на образованието. Ние учителите, ви посвещаваме живота си! А вие какво правите, не внимавате в час, занимавате се с глупости. Ето на и хyй сте нарисували на дъската!
  • Харесвам 1
  • Смея се 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Krum4ov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.