Iliyan Minchev Публикувано: 3 февруари, 2024 Публикувано: 3 февруари, 2024 Как звучат литературните заглавия, когато си гладен: "100 години пастърма" "Война и пир" "Синовете на великата печка" "Птиците увиват сарми" "Мъжът и мусаката интимно" "Старецът и мезето" "Цялото гладно войнство" "Мадам Боб Вари" "Много шунка за нищо" "10 малки крекерчета" "За пръжките и хората" "Магьосникът от магданОЗ" "Повелителят на мусаките" "Пипи дългото кебапче" "Шницелът на Леонардо" "Баскервилското вурстче" "Малката дюнерпродавачка" "Зелникът на Бриджит Джоунс" "Брулени Кълнове" "Патладжанско царство" "До Чикаго за Кебаб" 2 2 11
Zaro Публикувано: 3 февруари, 2024 Публикувано: 3 февруари, 2024 преди 6 минути , Iliyan Minchev каза: Пипи дългото кебапче Това сигурно е от някоя тайландска готварска книга 1 3
Lirea Публикувано: 4 февруари, 2024 Публикувано: 4 февруари, 2024 преди 11 часа, bibi каза: Iconic cemetery art: В Румъния има едно такова весело гробище, то дори така се казва - Веселото гробище (Cimitirul Vesel), където покойниците са описани майтапчийски, а самото то е направено доста интересно. Или поне на снимки изглежда така. И си е туристическа атракция 😉 Колкото по-стари са мъжете, толкова по-богати са... Среброто е в косите, златото е в зъбите, камъни - в бъбреците, захар - в кръвта, желязо - в артериите, недвижими имоти в гащите и неизчерпаеми запаси от природен газ. 1 7
Gentleman Basta Публикувано: 4 февруари, 2024 Публикувано: 4 февруари, 2024 На 2.02.2024 г. в 11:36, Zaro каза: Магеланци, които правят горното с Уиз карта на ДСК, не могат да бъдат затрити! 16
mbuch Публикувано: 5 февруари, 2024 Публикувано: 5 февруари, 2024 Народ, който яде компот Круши от праскови, произведен от варненската фирма “Фрукто Сливен” трудно ще бъде заличен! 26
boogy83 Публикувано: 5 февруари, 2024 Публикувано: 5 февруари, 2024 Човека си е ММА-ец, основанието му за посещение е: да пребие всички 🙂 1 11
Lirea Публикувано: 6 февруари, 2024 Публикувано: 6 февруари, 2024 Реална история от днес: Предстои ми пътуване до Панама и Коста Рика, ходене из джунгли и си търся спрей против тропически комари, което зимно време е почти мисия невъзможна. Влизам в аптека. - Добър ден, имате ли репелент за тропически комари? - Ами то не им е сезонът. Ама тук има някакви останали. - А за тропически комари? - Е, то все комари. - Добре, лека вечер. Влизам във втора аптека. - Добър ден, имате ли репелент за тропически комари? - Не! Такова нещо никога не сме имали!, - почти ми се скарва аптекарката. - Проверете във ветеринарна аптека. Поемам въздух, броя до 3. - Добре, де, "Аутан" продавате ли? - Да, има тук, ама такова няма такова нещо за тропически комари. - Ето, това - точно за тропически комари. - показвам аз опаковката, която търся от една седмица насам. Аптекарката ми хвърля изумен поглед. След като се окопитва, ме пита: - В Дубай ли ще ходите? Хрумнаха ми много неща да кажа като например за тропическите комари с размер на крокодил в пустинята или за спрейове без свински добавки, понеже дубайските тропически комари са малко религиозни, Ама реших да си замълча. - Да, да, в Дубай ще ходя. 5 18
Джимбо Публикувано: 6 февруари, 2024 Публикувано: 6 февруари, 2024 Преди 1 час, Lirea каза: Ефектът ще е същият, като отидете в Панама да търсите ,примерно, спрей за бели мечки 🙂 4
neuromancer Публикувано: 6 февруари, 2024 Публикувано: 6 февруари, 2024 То май всички спрейове са с икаридин или Deet, няма значение тропически или обикновени комари. Сега се поливаме с репеленти, че има денга тука. 4
Tim Публикувано: 6 февруари, 2024 Публикувано: 6 февруари, 2024 преди 1 час, Lirea каза: Реална история от днес: Смеете се, ама... реалноста е такава... Продуктово обучение от миналата седмица /не на студенти и ученици/, над 30 човека да кажем зрели хора. На въпрос за награда - "На колко континента може да се намерят тези продукти?", имаше я цифрата в началота на презентацията. Първите отговори бяха - 8 и 13 и 15.... 3 2 1 1
era123 Публикувано: 6 февруари, 2024 Публикувано: 6 февруари, 2024 15 minutes ago, Tim said: Смеете се, ама... реалноста е такава... Продуктово обучение от миналата седмица /не на студенти и ученици/, над 30 човека да кажем зрели хора. На въпрос за награда - "На колко континента може да се намерят тези продукти?", имаше я цифрата в началота на презентацията. Първите отговори бяха - 8 и 13 и 15.... Хахаххахаа, ка'й честно. Ебати олигофрените. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега