Achtung Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 И за всички празнували вчера: Ако изречем "махмурлук" с ударение на последната сричка, върху небцето си може да усетим аромата на виното, хладината на бъчвата и уюта на избата в която е отлежало... Мъж се събужда на 15-и февруари по обяд с тежък махмурлук. Застава срещу огледалото, вдига ръката си до слепоочието и взирайки се, започва да щрака с пръсти. Край него минава жена му: - Пешо, какво правиш?Мъжът, облекчено:- Да бе, вярно бе - Пешо... Сутрин! Мъж с тежък махмурлук се събужда от аромата на прясно сварено кафе. Обръща се към нощното шкафче и забелязва, че под чашата има оставена бележка:- Скъпи,отивам на работа. Сварила съм ти шкембе, а в хладилника имаш две бирички. Целувам те и до скоро.Озадачен, отива до стаята на сина си и го пита:- Абе, кво става тука?- Ами тате, вчера се прибра пиян като свиня. Докато се опитваше да си закачиш палтото, счупи закачалката, влезе през стъклото на холната врата, падна и счупи и масичката. С мама едвам те качихме на дивана. После тя тръгна да те съблича, но когато ти разкопча ципа на панталона, ти я удари и каза:- Разкарай се к*рво, аз съм женен мъж. 8 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=hKWmFWRVLlU&ab_channel=JamesYeager 4 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 В Пирогов влиза мъж със забит в главата пирон. Докторът: -Ще го вадим ли? -Да. -500 лв. -Докторе, ама аз съм здравно осигурен! -По здравна каза можем само да ти го закривим, за да не ти закача. 14 Връзка към коментар
bori Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 - Мамо, пък днес ме изгониха от училище. - Че защо, моето дете? - Ми, учителката пита какво дават кокошките и аз отговорих - яйчица. После пита какво дават прасетата и аз отговорих - пържоли. Накрая пита какво дават кравите и аз казах - домашни.... 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 -Вече трети месец не говоря с жена си. -Защо? -Не искам да я прекъсвам. 11 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 15 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2017 В кабинета на лекаря се срещат двама приятели, които страдат от безсъние.Единият се оплаква:- Напоследък не мога да заспя.- Аз пък намерих решение на проблема - казва другият.- Броя наум до три и заспивам като къпан.- До три ли? - учудва се първият.- Е, понякога се е случвало и до четири без петнадесет. - Тате, как е възникнал животът!- Ако питаш за твоя... като проблем с изолацията... 6 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 16 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2017 -Иване, ти нали завърши Техническия? - Да ?! - Ще станеш ли да загасиш лампата, че ти е по специалността? 11 Връзка към коментар
akair Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 If Famous Movies Were Made In Eastern Europe: http://9gag.com/gag/aEYzDVx 7 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 If Famous Movies Were Made In Eastern Europe: http://9gag.com/gag/aEYzDVx Всъщност има такива филми, някои от тях бяха култови. Ночной дозор: G.O.R.A: Разбира се винаги с оригиналния език и с надписи - забавлението е гарантирано, особено при втория. 3 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 4 Връзка към коментар
Вероника Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 Разговор по телефона в метрото: - Извънземен съм, да, казах вече ... извънземен съм ... Като се прибера утре в Земен, ще ти звънна!.. 13 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 –Защо се развеждате със съпруга ти ? –Не ни съвпадат религиозните възгледи. –В смисъл? –Не го признавам за Бог. 7 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 - Жената непрекъснато ми иска пари! Кога 200, кога 300.- И за какво ги харчи?- Не зная, никога не съм и давал... _________________________________ 10 Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 18 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 Тооолкова си хубава! Защо не си омъжена? Ами ,защото искам да се омъжа по любов.И тъкмо се влюбя в някого и се оказва, че няма пари... Висша форма на ревност: -Скъпи, какво правиш? -Разхождам кучето, скъпа. -Я го ритни, за да го чуя!)) 20 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 19 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2017 (редактирано) Срещат се две мутри.Единият вика на другия: - Чух, че имаш крокодил. -Да, вика другият - сложих му златни зъби и сега едва го изхранвам... - Еми, хранИ го с черен хайвер, ако му е трудно да дъвче. - Не става.Докато му направят зъбите, свикна на зъболекари...(((с Кондьо се заяжда с Азис: -Чух, че си издал книга.Кой ти я написа ,бе? Азис - А па на тебе кой ти я прочете ,бе? Редактирано 19 февруари, 2017 от AlexandraKo 16 Връзка към коментар
bori Публикувано: 20 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2017 - Скъпи помниш ли онова кученце дето те ухапа в деня на сватбата ни? - Помня...да беше ме изяло... 8 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Отказах се от мисълта да направя всички щастливи, не съм ракия! 10 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Съдията пита мъж защо иска развод. – Ами как да ви кажа… Абе, не мога да спя с тази жена! – Е, хайде сега капризи! Цял град може, той не можел… 9 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Между "тичам в парка всяка сутрин" и "ще тичам в парка всяка сутрин" има едно шкембе разлика... 7 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Звучи като виц, но е истина! Грейс Мугабе за номинирането на 93 годишния Роберт Мугабе за президент на следващите избори: "Ако Господ реши да си го прибере, ние ще го номинираме като покойник" в предстоящите избори, ще сложим името му върху изборната бюлетина само за да покажем, че народът обича своя президент", каза тя. http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/02/21/2922233_nai-vuzrastniiat_durjaven_glava_v_sveta_niama/ 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега