Niceday Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 Веганството в едно изречение: Индианците ядели чиа, докато били на лов за бизони .... и в една снимка, леко тематична за днешния ден :D 5 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 Самоуспокояваш се като си казваш: "Ето, това ще си спомням, като остарея... Тези спомени ще ме топлят..."Обаче остаряваш и... греда.Склероза. 15 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 Две приятелки- Да ти са оплаквам, сестро. Прилъгах го моя Минчо, да правим секс под душа...- Уау, и разправяй, де!- К'во да ти разправям, на мен в очите ми огън и страст, он ми дудне нещо за водомера! Нищо не ориентира по-добре туриста, отколкото търсенето на тоалетна в непознат град. "Ама аз толкова просто не мога да изям!" - издразни се женската богомолка, когато й предложиха тройка. 13 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 И помнете - може да се къпете с мартеници, не е нужно да чакате щъркел. 10 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 (редактирано) - Вашият син има двойка по география!- Пука ми, с тия заплати по-далече от нашето село няма как да иде! Редактирано 2 март, 2017 от Таньо 8 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Хладилника е по-добър от човека, колкото и ракия да оставиш.....не пипа... 12 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Съпругата: - Колко пари ми трябват само - за маникюр, педикюр, епилиране, козметика...Съпругът: - А на мен ми провървя .. родих си се красив... 16 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Първи ден в затвора, Двама съкилийници седят на леглата и се изучават, по едно време единия казва на другия:- Начи, само да се приближиш до мен ше те одера жив! Да не си помислил да ме пипнеш докато спя! Не желая да говориш с мен! ЧУ ЛИ МЕ?!а втория си мисли "Просто жестоко! Току що дойдох, а вече съм женен!" 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Няколко интересни надписа: Предупредителен, върху бебешка количка: "Извадете детето, преди да я сгънете!" В зоологическата градина на Будапеща: "Моля, не хранете животните. Давайте храната на дежурните пазачи." На едно гробище в Германия: "Не късайте цветята, освен от собствения си гроб!" 17 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 5 март, 2017 Сподели Публикувано: 5 март, 2017 40 Worst Book Covers and Titles Ever 3 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Нaучно е докaзaно, че женско тяло, кaчено нa кaнтaр, стaвa злобно и aгресивно... 21 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 - Госпожице, мога ли да Ви заведа на кино? - Защо, какво им е на Малдивите?!? 19 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Пернишки даскал по физическо:- Ей, не моа ги разбера тез ученици?! В час по физическо - който каквото намерил - облякъл! Вечерта в дискотеката - всички с АДИДАС… 15 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 Девойка се сваля с младеж-Извинявай, но аз си имам момиче-казва и той.-Ако ти предложят порше, ще кажеш ли извинявай, но аз си имам жигула?-Не, ама ти ми предлагаш още една жигула! ____________________________________ 9 Връзка към коментар
user1234 Публикувано: 7 март, 2017 Сподели Публикувано: 7 март, 2017 - Каква странна шпага имате, мосю... - Това е винкел, сър. Хахахаахахахаха 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Усеща се, че е 8ми март. Цените на розите и кокаина се изравниха! 18 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 8-ми март е единственият ден в годината, когато можете да чуете следното:- Колко струва розата?… КОЛКО?!… 6 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Правилната градация в колажа е следната : Честит празник! 15 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Честит празник! Благодаря 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега