Diant Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Всеки може да й подари цветя, бъди различен - плати й тока! 8 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 - Какво искаш за 8-и март? - Изненадай ме! - С какво да те изненадам? - Не знам, ама като го видя да кажа - Уау! Лексус! 16 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 8 март, 2017 (редактирано) - Какво искаш за 8-и март? - Изненадай ме! - С какво да те изненадам? - Не знам, ама като го видя да кажа - Уау! Лексус! - Скъпи, с какво ще ме изненадаш за 8 Март ? - Харесваш ли Барселона ? - О, да - пясъкът, морето, храната, архитектурата ... - А , Париж ? - Разбира се - атмосфера, Шанз-Елизе, Лувъра ... - Чудесно - 8 Март , 21:45ч. БАРСА - ПСЖ по bTV Action. ......... P.S. То и първият мач в Париж стана хубав празник (бележката моя) Редактирано 8 март, 2017 от Фичо 14 Връзка към коментар
daf7 Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Ходих до Турция. Купих си говорещ кантар. Като стъпя отгоре ми вика: "Машалла" 6 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Жена ми поиска за 8 март да й купя нещо лъскаво, което вдига от 0 до 100 за 5 секунди. Взех й кантар. 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Промоция: За всеки мъж, закупил тиган за 8-ми март, подарък - каска! 13 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Промоция: За всеки мъж, закупил тиган за 8-ми март, подарък - каска! Леле,подариха ми тиган! 2 Връзка към коментар
maybe Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Леле,подариха ми тиган! Може би никнеймът ти е вдъхновил подаряващия 9 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 9 март, 2017 Сподели Публикувано: 9 март, 2017 Разбирам младите момичета, които изпитват неистово влечение постоянно да се снимат по тоалетните на заведенията. Когато до 18 годишна възраст си бил с външна тоалетна, попаднеш ли най-ненадейно в мраморна такава, културният шок е неудържим! 18 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 9 март, 2017 Сподели Публикувано: 9 март, 2017 Сутринта в автобуса пътува жена и говори по мобилния:– …и представи си, Миче, влизам в спалнята ни, а там той със съседката се търкаля на нашето легло, на пръсти се изнесох и отидох в спалнята и взех…О, Миче, спирката ми, като си тръгна от работа в шест ще ти доразкажа.Шест вечерта. Същата жена се качва в автобуса, а вътре седят същите хора, един мъж се качва запъхтян:– Не съм закъснял, нали?Поглежда жената и казва:– Какво чакаш? Звъни на Мичето. 8 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 9 март, 2017 Сподели Публикувано: 9 март, 2017 Учителката по рисуване към класa:- Деца, нарисувайте членовете на вашето семейство...- ИВАНЧООО, КАКВО РИСУВАШ БЕЕЕ?!? 7 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 9 март, 2017 Сподели Публикувано: 9 март, 2017 - Хубавице, докога си на работа?- Както вървят нещата, до 65 години... 13 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 9 март, 2017 Сподели Публикувано: 9 март, 2017 -Тъй, тъй, Цоне - подхвана Станка -жена като надвий мъжа си по свой каприз, хаир нема от него. Моят убостник, Стоенчо, взе една отрепка, жив скелет у парцал беше като доди, ама сега да я видиш, сама половината одая заема. Като роди кво чудо ши става не ми стига ума. Пък капризна, махнаджийка, до немай къде.....Се за гиздило мисли, в огледалото са дзвери, квит дрешки види у другите, се врънка и тя да ги има.От миналото лято като заяди Стоенча - кожух, та кожух. Бре, с тоя лаф ляга, с него става. Не мирясва..Бръмнала му главата, навила го като на масур и на пружина...Доди той при мене, върти са, чеши са по главата проста, глади брада някак си неспокойно...Иска нещо да ми рекне, ама не посмява. Накрай изплю камъня под езика дет толкоз време го задържа.-Мале-дума-кравата да продадем, на Нанка кожух да купим!-Бре, Стоенчо, викам мама, как ши я продаваш кравата? Тя всинца ни храни.Не, та не, ше я продадем.Аз не рача, не ми са прежалва...Да, ама...Стоенчо болен легна...от нерви.-Бре, викам си, отиде ми хубавото чедо. Накрая кандисах. По-добре кравата да продам, отколкото чедото си курбан на оня там горе да дам.С парите от кравата купиха кожух. Стана по кефа на оная урунделка ниедна. Ама, то какъв кожух, сестро, таквоз нящо ни си виждалаааа. Космите му дълги като повесма и едни такива рошави и прошарени като на пенсионирана самодива. Пък тя, колкото дебела, кожуха триж по дебела я прави, цялата одая заема барабар с плочника отвън...-Стоенчо, сине - му думам насаме, защо зяноса хубавата крава, за тоя кожух от таласъми?А той, горкинкият свива рамене.Та, туй съм разбрала в тоя живот, мъж влезе ли под чатала на жена си, хаир нема от него. 3 Връзка към коментар
bori Публикувано: 10 март, 2017 Сподели Публикувано: 10 март, 2017 - Бабо, защо ми е толкова голяма мартеницата?- Е, как защо? За да ти топли и на кръста. 9 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 10 март, 2017 Сподели Публикувано: 10 март, 2017 - Късно е, либе, за среща! - си мислеше той, довършвайки втората глава чесън... 7 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 10 март, 2017 Сподели Публикувано: 10 март, 2017 Мъж с обратна ориентация пита в аптеката: - Извинете имате ли Трибестан? -Да отговаря аптекарката, ще вдигаш самолета ли? - Не, днес ще се возя. 5 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 10 март, 2017 Сподели Публикувано: 10 март, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=c5A1wg5FA-g 4 Връзка към коментар
daf7 Публикувано: 11 март, 2017 Сподели Публикувано: 11 март, 2017 - Добър ден! Какво ще поръчате?- Аз ще искам едно лате макиато.- За мен плодов коктейл асорти!- За мен едно ябълково смути...- А за мене голяма БИРА, четворка кебапчета и трима нови приятели! 11 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Татко миел съдовете, сифона го засмукал и го изхвърлил във ваната на съседите, докато съседката се къпела… Поне така каза на мама. 12 Връзка към коментар
daf7 Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Добитъка се брои на глави. Парламента - на членове. Който, с което мисли. 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега