Светославов Публикувано: 8 октомври Публикувано: 8 октомври На 5.10.2024 г. в 12:29, Eva eva каза: Малко смях, кой какво яде... ... И един грузински специалитет, готви се от свекърва за снаха and vice versa - жричодали. 🙂 5
Костов Публикувано: 9 октомври Публикувано: 9 октомври 99.99% съм сигурен, че в количката няма хляб 3 12
КолЮ Публикувано: 11 октомври Публикувано: 11 октомври На 21.06.2024 г. в 18:01, Duke каза: КолЮ продава олю... Това съм го пропуснал 🙂 Споко, ще има отстъпка за съфорумците! 1 5
Lyubina Публикувано: 14 октомври Публикувано: 14 октомври Колкото по-дълъг стаж като шофьор имам, все повече се убеждавам, че автомобилите, които са предназначени за българския пазар могат да се движат само напред и направо - без завои, особено без завой след червен светофар! Ако случайно се наложи - голяма мъка, без значение посоката. А, и май и спирачките им са дефектни, че трудно спират (особено една марка). Голяма мъка. А нашите улици не са предназначени за такива дефектни коли. 2 1
Gentleman Basta Публикувано: 14 октомври Публикувано: 14 октомври преди 11 часа, Костов каза: Ех, спомени доломитски ... 1 18
bay_kolio Публикувано: 17 октомври Публикувано: 17 октомври Презентация "Тази изключителна зелка, расла в най-рохкавите лехи на югозападното Софийско поле, е съчетала богатия аромат на шопските култури с крехкостта на най-отбраните тракийски сортове. Ферментационният процес е изведен докрай, протекъл при условията на софийската зима, благоприятно смекчена от локалните влияния на късноесенната подуянска мъгла. Оттук и подчертаната, но ненатрапчива киселина, започваща с деликатни бодежи от върха на езика, преминаваща в тръпки през небцето и разливаща се към гърлото. Ароматът е изключителен, напомнящ букет от отлежали камамбери, с неочакван свеж нюанс на бамя. Сокът, ръчно претакан на равни интервали, е бистър и искрящ. Предизвиква приятен сърбеж в устната кухина, който издава изненадваща ментова прохлада. Листата са бели, с благороден восъчен оттенък. Нетрошливи, но не и жилави, идеални за сарми. При дегустация листната периферия издава допълнителен фин аромат с предчувствие за пушен бекон. Секрет на производителя е използването на дъбови качета от осолена сланина. Придружено с един отлежал "Бержерак", това кисело зеле е идеалният компаньон за Вашите свински гърди." 2 5 7
bay_kolio Публикувано: 17 октомври Публикувано: 17 октомври Желая ви прекрасен уикенд. "Петък вечер, възрастен господин и придружаващата го доста млада, красива жена влизат в реномиран бижутериен магазин. Старецът казва на продавача, че са дошли да купят специален пръстен за дамата. Продавачът предлага пръстен от 500 евро. Старецът казва: - Не, не, искам нещо по-красиво, уникално. Продавачът носи скъпоценен пръстен за 10 000 хиляди евро. Старецът: - Този ще го вземем. Само, че ще платя с чек. Знам, че трябва да се уверите, че всичко е наред с моята сметка, така че чекът ще го напиша сега, а в понеделник се свържете банката, а следобед ще дойда за пръстена. В понеделник му се обаждат нервни от магазина и му казват: Нямате пари в сметката! Старчето: - Знам, знам, че нямам пари. Но имах прекрасен уикенд." 13
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега