traveler Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември Преди 1 час, jorocontrola каза: Да не те разочарован, но... Сладоледа може да е фейк, но тези пекарни са си истина. Повтарям ги, качвани са със сигурност. Тук е сайта им. Погледнах какво означава budka на полски и открих, че почти като при нас - навес, барака. Та се чудя на името на сладоледа - зелена барака. Някой знаещ полски да каже дали е така. 1 4 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 4 септември Сподели Публикувано: 4 септември преди 21 минути , traveler каза: Някой знаещ полски да каже дали е така. Определено това е името: https://www.google.com/search?safe=active&sca_esv=c7a01837b1eb8e0f&rlz=1C1GCEB_deBG1039BG1039&sxsrf=ADLYWIL3c32P02l0gpX3n8a5g4ggS6_4aQ:1725434752956&q=zielona+budka&udm=2&fbs=AEQNm0Aa4sjWe7Rqy32pFwRj0UkWd8nbOJfsBGGB5IQQO6L3J_86uWOeqwdnV0yaSF-x2jon2iao6KWCaVjfn7ahz_sf_uPKlBgHiXUTxuTOrBgkEHAZKBArNMIg_JaUOYCTVNreNhAlJbFKEmzPuAQkoiBtIhrPYKQR3WHGzgZYwxf2NkHIa-s&sa=X&ved=2ahUKEwjPt6Gs4aiIAxVag_0HHb5KG1sQtKgLegQIFRAB&biw=1920&bih=953&dpr=1 Защо е таков,а вече не мога да кажа. Може да е нещо като фирмена марка на магазин с такова име или нещо от тоя род... 2 Връзка към коментар
Bozhidar1978 Публикувано: 5 септември Сподели Публикувано: 5 септември Стойчо е седнал пред кръчмата, заглежда комшийката си, която минава край него и й подхвърля: - Петрано, ма, много хубава италия имаш! Поласкана, Петрана му отвръща: - Их, бе, Стойчо, не ми хвърляй такива континенти! Преди, по морето, питаха: - "Банята обща ли е?", а сега - "Wi-Fi има ли?" Или, казано накратко - не е важно с кого и как си миеш гъза, важно е веднага да го споделиш! 🤓🥸😎🤣 1 1 15 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 5 септември Сподели Публикувано: 5 септември Мъж се прибира вкъщи след като е бил на гости. - Алекса, включи осветлението Сири: - Коя е Алекса? - Опс, Сири, включи осветлението - Накарай Алекса да ти го включи! 4 15 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 5 септември Сподели Публикувано: 5 септември Как да обясня на един чужденец, че „дреме ми“ и „не ми дреме“ означава едно и също? ... Когато някой ми каже „трябва да поговорим“, веднага усещам, че не трябва. 5 21 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега