Anna Kalinovska Публикувано: 23 декември, 2024 Публикувано: 23 декември, 2024 Като няма пари за море 6
bay_kolio Публикувано: 23 декември, 2024 Публикувано: 23 декември, 2024 преди 18 часа, Миланка каза: След 6 часа ако прочета за Майкъл О'Лиъри, ще ми е за първи път😉 Чукча писатель!!! Чукча не читатель. 6
Anna Kalinovska Публикувано: 24 декември, 2024 Публикувано: 24 декември, 2024 Бабо Мравке на новобългарски - Госпожо, Мравке, накъде ще се локализираш? - За хранителния си режим, био вещества ще си събирам. А пък ти, хитинов елемент, накъде със този етно инструмент? - Аз отивам на ивент. Виж Калинката намери си един глупак и във фейса, статуса смени си с „брак“. - Хм, знам, че там ще пиеш и абсент и ще бъдеш COOL и дзен! А кога прогнозата се усложни, какво ще консумираш ти, кажи. - Срам не срам, когато сняг запръска, ще поискам лизинг от твоята зърнена закуска. - Аз пък ще те срещна с негативен вот, стар пасивен идиот. 1 5
Anna Kalinovska Публикувано: 25 декември, 2024 Публикувано: 25 декември, 2024 Брад Пит седял в едно заведение и си пиел кафето. Внезапно към него се приближил Бай Ганьо с хиляди усмивки и поклони: - Мистър Пит!!! Ама,това - Вие ли сте?! Боже мой,как се радвам! За мен Вие сте най-великия актьор на всички времена! Най-ярката звезда на холивудския небосклон!!! Синеокият красавец взел да скромничи: - Еее,сега...Чак пък толкова! Правя,каквото мога за моята публика... Нашенецът подхвърлил: - Малко ми е неудобно,но мога ли да Ви помоля за една услуга? Актьорът с мъка подтиснал досадата си: - Автограф ли желаете? Бай Ганьо поклатил глава: - Не,не! Става дума за нещо друго. След малко имам среща с една красива дама. И много искам да я впечатля. Така,че бихте ли се престорили,че с Вас се познаваме отдавна? И после да ни поканите на Вашата маса? Брад Пит се разсмял от сърце: - Такава ли била работата? Е,добре! Няма проблеми! И така,господин Балкански излязъл от заведението. А след малко се върнал с една прекрасна жена. Киноактьорът се провикнал: - Как сте, стари приятелю? Моля, заповядайте с дамата на моята маса! А бай Ганьо го изгледал презрително и отговорил: - Айде,бегай оттука,бе! Голям праз като си Брад Пит! 9
Нелчо Публикувано: 25 декември, 2024 Публикувано: 25 декември, 2024 На 22.12.2024 г. в 17:10, Anna Kalinovska каза: Веднъж, след като пристигнал в Манчестър, собственикът на Райънеър - Майкъл О'Лиъри решил да посети пъба към хотела, в който се настанил. Той се изправил на бара и поръчал халба Гинес. Бармънът кимнал и му казал просто: "Това ще Ви струва един паунд, господин О'Лиъри." Донякъде изненадан, О'Лиъри отговорил: “Но това е много евтино" - и подал парите. "Е, опитваме се да сме пред конкуренцията. Освен това раздаваме безплатна бира всяка последна сряда от месеца от 6 до 8 вечерта. И имаме най-евтината бира в цяла Англия", отговорил му барманът. "Това е забележителна цена!", възкликнал О'Лиъри. Барманът обаче продължил: "Виждам, че си нямате чаша, в която да ви сипем бирата, така че вероятно ще ви е необходима една от нашите. С това цената става 3 пануда". О'Лиъри се намръщил, но платил, без да казва нищо. Той взел чашата си и тръгнал да си избере маса, на която да седне. "Вие искате да седнете?" - възкликнал барманът. - "Това ще Ви струва още 2 паунда. Ако си резервирате мястото предварително обаче, цената е само един паунд." След това продължил малко по-тихо: "Мисля, че може да сте твърде голям за този стол. Мога ли да Ви помоля да седнете в тази рамка, за да преценим габаритите ви?". О’Лиъри се опитал да седне, но рамката била твърде малка и когато не могъл да се измъкне от нея, се оплакал на бармана: "Никой няма да се побере в тази малка рамка!". "Опасявам се, че ако не можете да се поберете в рамката, ще трябва да платите допълнителна такса от 4 паунда за вашето място", отговорил барманът. О'Лиъри изпсувал тихичко под носа си, но платил. В този момент барманът отново заговорил: "Виждам, че сте донесли лаптоп си със себе си. Тъй като не е било предварително заявено, това ще ви струва още 3 паунда." Майкъл О'Лиъри вече бил толкова раздразнен, че се върнал на бара, ударил халбата си в тезгяха и извикал: "Това е абсурдно, искам да говоря с мениджъра". "Виждам, че искате да използвате тезгяха" - спокойно казал барманът - "Това ще струва още 2 паунда." Лицето на О'Лиъри почервеняло от ярост. "Знаеш ли кой съм аз?", изкрещял той. "Разбира се, че знам, господин О'Лиъри", отговорил мъжът зад бара. "Достатъчно! Какъв е този хотел?! Аз влязох да изпия едно питие на спокойствие, а вие се отнасяте с мен така. Настоявам да говоря с мениджъра!", изръмжал възмутено собственикът на Ryanair. "Ето Ви имейл адреса му. Ако желаете, можете да се свържете с него между 9.00 и 9.01 часа всяка сутрин от понеделник до вторник и на този безплатен телефон. Таксата е само 1 паунд за секунда...", отговорил все така спокойно барманът. Съвсем възмутен Майкъл О'Лиъри възкликнал: "Никога повече няма да посетя този скапан бар!" "Разбира се, господине, това е ваше право, но помнете, че все пак ние сме единственият хотел в Англия, който предлага бира на цена от 1 паунд за халба." Тъкмо и ми излезна във фейса и щях да го поставим. 2
Anna Kalinovska Публикувано: 25 декември, 2024 Публикувано: 25 декември, 2024 Късно вечер. Петгодишен син слуша приказка за краля и казва: – Мамо, аз ще имам три жени – една ще ми пее, една ще готви и една ще ме къпе! – А коя ще те слага да спиш, сине? – Аз винаги ще спя до теб, мамо! Очите на майка му се напълнили със сълзи и промълвила: – Бог да те благослови, сине! А с кого ще спят трите ти жени тогава? Малкият крал помислил и отсъдил: – Нека татко да спи с тях! Очите на татко му се напълнили със сълзи и успял само да промълви: – Бог да те благослови, сине… 1 7 1
Oldkozel Публикувано: 25 декември, 2024 Публикувано: 25 декември, 2024 Нещо не ми се разточва добре погачата 😞 Някакви предположения защо? 6
Crazy Horse Публикувано: 25 декември, 2024 Публикувано: 25 декември, 2024 Честито Рождество Христово на всички!!! 3 2 5 2
Anna Kalinovska Публикувано: 25 декември, 2024 Публикувано: 25 декември, 2024 И да не забравите, че е по-добре да седите на една маса с Дионисий, отколкото с Досадний, бога на занаятчийската бира! :))) 3 1
Anna Kalinovska Публикувано: 25 декември, 2024 Публикувано: 25 декември, 2024 Преди 1 час, stanislavpp каза: 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега