Anna Kalinovska Публикувано: 25 декември, 2024 Публикувано: 25 декември, 2024 Между колеги: - Твоята жена сексапилна ли е? - Наполовина. В секса хич я няма, ама как ми пили...🤔 1 8
Doctor Who Публикувано: 25 декември, 2024 Публикувано: 25 декември, 2024 преди 1 час, Anna Kalinovska каза: Между колеги: - Твоята жена сексапилна ли е? - Наполовина. В секса хич я няма, ама как ми пили...🤔 "Пили" е офийско-шопски диалект - правилно е шлифоване или абразивно отнемане... на метал /най-често/. На пловдивски / и не само/ "пили" означава пиле. 1 1 1 5
Anna Kalinovska Публикувано: 25 декември, 2024 Публикувано: 25 декември, 2024 Някой да ми обясни защо ??? Жена излегнала се на дивана - възбужда мъжа .... Мъж обаче излегнал се на дивана - вбесява жената ... Има ли логика ?🤔 -------+ Определение за мъж! Като e болен, лежи на дивана и стенe от болки. Като e здрав, пак лежи на дивана и пак стенe.🤦🏻♀️😝 7
Topfly Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 Послание чрез Wifi към президента Вучич на унгаро-сръбската граница 😉 10
Zaro Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 Някой ако търси лего за подарък ... 5
horus92 Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 Малко е просташко, ама даже не знам как може да са така безизразни. 😄 https://www.facebook.com/share/r/15bMoY8hLV/?mibextid=wwXIfr 4
Костов Публикувано: 29 декември, 2024 Публикувано: 29 декември, 2024 Мъж и жена лежат по гръб в леглото след секс и гледат тавана. Мъжът отчаяно: - Не знам какво ми стана днес?!? Жената: - Няма проблем, не се притеснявай Мъжът: - Никога не е било вътре, вън и айдеее... Жената: - Казах ти не се притеснявай. Всичко е точно. Мъжът тъжно - Мъжкото ми его е наранено Жената: - Е, на всеки може да се случи Мъжът обнадеждено: - Обещавам ти, че следващия път ще е поне 30 Мин. Жената рязко се обръща към мъжът: -Какъв следващ път??? 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега