Anna Kalinovska Публикувано: 5 януари Публикувано: 5 януари Ориент експрес преминава през България. В едно от луксозните му купета пътува възрастен английски лорд със съпругата си - българка. В един момент лордът казал: - Скъпа моя, това е чудно красивото Искърско дефиле. Приготви се да видиш мястото, където преди тридесет години за първи път те видях и безумно се влюбих в прелестите ти! Ти беше млада козарка и пишкаше горе на скалите. Не издържах на вълнуващата гледка и дръпнах внезапната спирачка. Заведох те в Англия, оженихме се и ето - вече тридесет години живеем щастливо, обградени от деца и внуци. А след малко… В това време стюардът на вагона минава, запалва осветлението и спуска завесите на прозорците - Ама, защо?! Искаме да гледаме тая чудна природа - роптае лордът. - Не може! Следва грозна гледка, излагаща ни пред света. Преди тридесет години някакъв шантав английски лорд видял млада козарка да пишка горе на скалите, дръпнал внезапната спирачка и се оженил за козарката. Оттогава, вече тридесет години, когато минават влакове през дефилето, горе е пълно с пикаещи козарки. 1 16
Iliyan Minchev Публикувано: 5 януари Публикувано: 5 януари Лято 2025 гръцката граница 😀 https://www.facebook.com/share/r/1HJWZxC2Ss/ 6
Боян Димитров Публикувано: 7 януари Публикувано: 7 януари Който каквото иска да ми говори, ама тази джаджа не ми изглежда да върши това, което е написано, че върши. Но пък изглежда полезна джаджа 😉 1 9
crazyhorse Публикувано: 7 януари Публикувано: 7 януари За полет "Хелзинки-Торонто" натоварили 400 пътници и само 200 ястия. Авиокомпанията допуснала грешка и екипажът бил затруднен! Въпреки това, на една умна стюардеса и хрумнала идея! След 30 минути полет тя нервно обявила: „Дами и господа, не знам как се случи, но имаме 400 пътника на борда и само 200 вечери! Всеки, който е достатъчно любезен да отстъпи храната си на някой друг, ще получи неограничено количество безплатни спиртни напитки!" Следващото съобщение било направено 6 часа по-късно: „Дами и господа, ако някой иска да промени решението си, ние все още имаме 200 вечери!“ Поука: Пиещите ,..са хора с много големи и добри сърца! Всички реак 1 13
Брани Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари преди 17 минути , Anna Kalinovska каза: Никога не съм го изпитвал когато карах бмв-та едно време, явно е мит ... Но ми се е случвало да управлявам автомобил от типа на тези, на които моментално им правят път като дадат мигач (дори имах чувството, че само ако погледна в посоката, в която мисля да се пристроявам, и другите са готови веднагически да се дръпнат), без да знаят, че само го карам, а не е мой. Което само говори колко тежко комплексиран е българският шофьор 🙂 8 3
Anna Kalinovska Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари Двама приятели си говорят за жените си и единият казва: - Не мога да ги разбера тия жени! Моята помни на коя дата сме се запознали, къде сме се срещнали, какво съм и казал аз, какво ми е казала тя, в кое кафене сме отишли на първата среща и не можеш да си представиш какви неща още! А аз, братче, нищо от това не си спомням! Другият помислил и казал: - Виж какво! Ти помниш ли, когато хвана първия си голям шаран? - Е, как да не помня! Беше на язовир Доспат, бяхме отишли петък вечер, 12 април преди 5 години. Петък през нощта нищо не ми клъвна! Чак неделя сутринта видях, че се е закачил, вадих го един час - беше 5,2 кг! Накрая Пешо влезе с ботушите да го вади с кепчето, щото оня се мяташе така здраво, че мислех, че ще ми изкубне въдицата от ръцете... - А мислиш ли, че шаранът помни нещо?... 2 10
master_of_germs Публикувано: 8 януари Публикувано: 8 януари преди 3 часа, Аzia каза: Нова Америка 3 12
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега