Topfly Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Most sarcastic of all, with the scribble of a blue pen, they changed “ban voyage" to "bon voyage,” along with an overt message. Not to mention they tagged the president by name. https://twitter.com/RoyalJordanian/status/828274356492988416/photo/1 https://twitter.com/RoyalJordanian/status/844589008017657857/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ftime.com%2F4711956%2Felectronic-ban-parody%2F Make Flying Great Again - Etihad Airways https://www.youtube.com/watch?v=Dxg1PXS9bu8 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Цецо казал на Бойко, че има две новини, хубава и лоша. Хубавата била, че печелят, лошата - че никой не е гласувал за тях. 12 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 -Муцка, как върви диетата? -Ми засега се справям... спрях шоколадите. Ям предимно яйца. -Ама какви? Варени, на очи или бъркани? -Киндер... 14 Връзка към коментар
Ellena Публикувано: 27 март, 2017 Сподели Публикувано: 27 март, 2017 Жена на програмист го праща до магазина:- Иди да купиш хляб. Ако има яйца - вземи 10.След малко мъжът се връща с десет хляба. Жена му го пита:- Какво си направил?! Защо си купил 10 хляба?- Как защо - имаше яйца… 20 Връзка към коментар
СтоянС Публикувано: 27 март, 2017 Сподели Публикувано: 27 март, 2017 Генко и Искра лежат на дивана. Нейният телефон е в кухнята. Чува, че е получила съобщение. Става, отива… Вижда съобщение от Генко: - Така и така си станала, донеси, моля, една биричка! 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 27 март, 2017 Друидите хич не обичаха лятното часово време 6 Връзка към коментар
daf7 Публикувано: 27 март, 2017 Сподели Публикувано: 27 март, 2017 Мачът между България и Холандия в събота е именуван от много европейски медии "Ботаническото дерби", защото играели лалета срещу дървета... 307 4 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 Двама българи на круиз в Атлантика.- А, бе Гошо, корабът потъва.- Е к'во ти пука, да не е на баща ти? 8 Връзка към коментар
Desinka Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 - Ще те чакам довечера. - Говори ми в цифри! - 6te te 4akam dove4era. 6 Връзка към коментар
Дидко Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 - Колко ви е сериозна връзката? - Еми не знам... Ядем шкембе чорба с чесън и после се целуваме... 9 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 Вкъщи звъни телефона. Мъжът вдига слушалката и чува мъжки глас:- Ей, рогат, жена ти вкъщи ли е? Дай ми я!Вдигнал се грандиозен скандал. Стопанката го успокоява, че явно е станала грешка. Замазала положението. На другия ден пак се звъни:- Ей, рогат, пък си и бил много обидчив бе!! 5 Връзка към коментар
Уатея Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 - Тате, ти бил ли си програмист?- Да, сине, двама! По данни на ЦИК на много от бюлетините има следи от търкане на монета. 7 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 В кафенето седи сам мъж, нито си гледа телефона, нито лаптопа, даже вестник няма. Пие кафе и гледа през прозореца като някакъв психопат... 14 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 28 март, 2017 Сподели Публикувано: 28 март, 2017 По данни на ЦИК на много от бюлетините има следи от търкане на монета. Ха-ха, обичайното занимание на нацията от известно време насам... 4 Връзка към коментар
Desinka Публикувано: 29 март, 2017 Сподели Публикувано: 29 март, 2017 Из улиците на София се блъскат два джипа. Слизат две мацки и едната пита другата:- Ти знаеш ли на кого е тоя джип, ма?Другата отговаря:- Знам, ма, нали аз го карах преди теб! 12 Връзка към коментар
СтоянС Публикувано: 29 март, 2017 Сподели Публикувано: 29 март, 2017 - Запомни, сине! Умният човек винаги се съмнява. Докато пълният идиот, във всички случаи, се чувства абсолютно уверен! - А ти, сигурен ли и в това, тате? - Абсолютно! 5 Връзка към коментар
Georgi_G Публикувано: 29 март, 2017 Сподели Публикувано: 29 март, 2017 Ха-ха, обичайното занимание на нацията от известно време насам... Особено сутрин, имам чувството, че сме нация идиоти. Пътьом минавам покрай разни будки за цигари и кафета, и народа търка ли търка. Слизам в метрото и там пред будките, нетърпеливи търкащи. Вечер пусна Тв-то или ми теглят супер-хипер-хипер-гига-мега джакпот, или реклами с леля Миче от Горно надолнище, изтъркала и спечелила големия........ Чудо, чудо! 5 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 29 март, 2017 Сподели Публикувано: 29 март, 2017 В кабинета на психиатър, пълзейки на четири крака, влиза човек, захапал някакъв шнур. Докторът го гледа с лека усмивка и му говори като на идиот:- Я да видим сега кой е дошъл при нас - костенурчица ли си, гущерче или жабка, може би...- Не бе, докторе, аз съм сисадмина, прекарвам ти мрежа. 9 Връзка към коментар
daf7 Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Тежко е да си баща! Непрекъснато трябва да следиш какво синът ти сваля от Интернет и какво дъщеря ти качва... ************ - Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?- Тъпанар! - И защо?!- Ми всички казват - гледай го тоя тъпанар, каква кола кара! 13 Връзка към коментар
Desinka Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката: - Миме, направи кафета за тия тримата педерасти! - Глас от групичката: - Двама педерасти, аз съм преводачът! 11 Връзка към коментар
Ивка Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 (редактирано) 8 забавни способа да издържим започнатата диета:1.За да не ядете след 18:00,лягайте да спите в 17:55.2.Отървете се от хладилника,за да няма къде да се крият калориите.3.Всеки път,когато много ви се иска да си хапнете,влизайте в интернет и разглеждайте снимки на слаби момичета в бански.Завистта е по-силна от глада.4.Купете си лупа.С нея полагащите се по диета ,"сухари 50 грама", изведнъж се превръщат в "хлебче 250 гр".5.Заменете вечерята със секс.6. Закуската също.7.Не забравяйте да се глезите!Няколко листа салата в повече със сигурност ще повдигнат настроението ви. 8.Разкажете на всички колеги и познати за своята диета.Техните ежедневни въпроси:"Колко отслабна?" няма да ви позволят да се отпуснете. Редактирано 30 март, 2017 от Ивка 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега