Тони Публикувано: 2 януари, 2015 Публикувано: 2 януари, 2015 Благодаря. Всъщност аз не следвам толкова националния, предимно в Бг ги гледам, предпочитам да отида до Италия за мач от серия А, поне знаеш какво гледаш... Иначе да сме живи и здрави, ще го наредим и тая година. Което ме подсеща да почна да си търся билетите за март. :) 1
Георги Публикувано: 7 януари, 2015 Публикувано: 7 януари, 2015 Айде честито и на Елена! Че щяхме да я забравим във форума и на следващата сбирка да ни се види черен света! 6
noshtna_ptica Публикувано: 7 януари, 2015 Публикувано: 7 януари, 2015 Елена, много здраве, любов и нови преживявания! Наздраве! 2
noshtna_ptica Публикувано: 1 февруари, 2015 Публикувано: 1 февруари, 2015 Честит рожден ден на Rainy!!! Бъди здрава и пътуваща! Очакваме много прекрасни пътеписи! Весело прекарване на празника! 2
Травеолани Публикувано: 1 февруари, 2015 Публикувано: 1 февруари, 2015 Честит Рожден Ден, Rainy и от мен с пожелание за много посетени дестинации тази година! 1
Еmilia Публикувано: 2 февруари, 2015 Публикувано: 2 февруари, 2015 Честит празник, Rainy! Много късмет, повече пътешествия и приятели, на които да разказваш! 1
luba_rizova Публикувано: 2 февруари, 2015 Публикувано: 2 февруари, 2015 Честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет, любов и много сбъднати дестинации. 2
Фил Публикувано: 2 февруари, 2015 Публикувано: 2 февруари, 2015 Честит рожден ден!Здраве , късмет и много пътешествия!
Гост Публикувано: 2 февруари, 2015 Публикувано: 2 февруари, 2015 Ама много ви благодаря, зарадвахте ме! Сега се довлачих на Острова умряла от струд и наистина ме усмихнахте!
Polina Публикувано: 8 февруари, 2015 Автор Публикувано: 8 февруари, 2015 (редактирано) ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕН, Ruvenzogy!!! Да си здрав и щастлив от цялото магеланско братство! Да продължаваш да надъхваш и младо и старо за твоите невероятни маршрути! Продължавай да си все така всеотдаен към нас! Прекрасен ден и много усмихната годината за теб! Весело да ти е... Редактирано 8 февруари, 2015 от Polina 6
wilks Публикувано: 8 февруари, 2015 Публикувано: 8 февруари, 2015 Оооо, кой имaл прaзник днес Честит Рожден Ден, Оги! Желaя ти здрaве! Всичко остaнaло ти си покaзaл и докaзaл, че можеш дa свършиш. Всички плaнове дa ти се сбъднaт, и дa бъдaт зaместени от нови. Горещи поздрaви и в двaтa смисълa, и брaзилско нaстроение нa прaзникa ти 2
eloena Публикувано: 8 февруари, 2015 Публикувано: 8 февруари, 2015 (редактирано) Честит да ти е рожденния ден и от мен, Оги! По-нахално мечтай и всичко да ти се сбъдне! Редактирано 8 февруари, 2015 от eloena 1
luba_rizova Публикувано: 8 февруари, 2015 Публикувано: 8 февруари, 2015 Честит рожден ден, О ги! Пожелавам ти много здраве, много късмет,много щастие, любов и покорени хоризонти! Ей, какви хубави хора са водолеите! Наздраве! 1
Георги Публикувано: 8 февруари, 2015 Публикувано: 8 февруари, 2015 ЧРД и от Генерала Продължавай с все същия ентусиазъм, има още някое и друго кътче необиколено 1
Mary Публикувано: 8 февруари, 2015 Публикувано: 8 февруари, 2015 Честит рожден ден ruwenzogy! Пожелавам най-вече здраве, защото всичко останало може да бъде постигнато! Много пътешествия изпълнени с прекрасни мигове!
Цвете Публикувано: 8 февруари, 2015 Публикувано: 8 февруари, 2015 Честит рожден ден, Оги! Да си много здрав, щастлив и пътуващ! Пожелавам ти нови открития и нови разкази за нас! Наздраве!
ruwenzogy Публикувано: 8 февруари, 2015 Публикувано: 8 февруари, 2015 Благодаря на всички, които са се сетили за мен. Намирам се на спа-хотел във Велинград и купона тепърва започва. Наздраве . Бъдете щастливи и се обичайте... 7
Георги Матеев Публикувано: 8 февруари, 2015 Публикувано: 8 февруари, 2015 Честит рожден ден, Оги! Наздраве от мен и да си изкараш страхотно във Велинград (то с тази бутилка в ръка няма и как да бъде иначе) 1
captain_oveur Публикувано: 8 февруари, 2015 Публикувано: 8 февруари, 2015 Честит рожден ден, Оги! Бъди здрав, продължавай да обикаляш по света и да ни радваш с присъствието си тук! 1
Щастливеца Публикувано: 8 февруари, 2015 Публикувано: 8 февруари, 2015 Честит рожден ден Oги! Желая ти много здраве, късмет и интересни пътешествия! 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега