mradulova Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 Хрумна ми, че във фото архива си всеки вероятно има смешни и куриозни снимки. Та ако искате да споделите да се позабавляваме. Ето няколко от мен: Тук само мога да кажа "Език свещен на моите деди...къде си ти?" двама луди или прекалено луди? (май само собственикът знае) Важно е да знаем, че разполагаме с "камизолка" Чудя се дали има табела в ресторант "яденето забранено"!? кой ли шегобиец е (по)казал истината? липсва само надпис "членски внос - мастика на поднос" 17 1
Георги Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 Супер идея. Включвам се с една снимка от Maya Bay - Тайланд, начина по който посичат английския в тая част винаги ми е забавен 13
гост Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 Не е реклама, но ако сте на зор, звъннете: 2
mradulova Публикувано: 22 април, 2013 Автор Публикувано: 22 април, 2013 Следват няколко традиционни рецепти, предписвани от лечителите в Ботсвана. Снимките са от музея в Габороне. Гаранциите са неизвестни, но ако някой пробва - да каже имало ли е ефект 8 1 1
scromnia Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 Ето и няколко от мен: 1. Моста в Белград 2. На влизане в Унгария - личи си, че са минавали Българи 3. Интересен подбор на обувки - Прага 13
wilks Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 scromnia ме подсети, че преди година и половина снимах в Белград няколко стени с графити. Белград е всепризнат с уникалните си надписи. Аз не успях да намеря най-цветущите, но ето на какво попаднах: и един в типичния "српски стил" 7
Tedy Публикувано: 23 април, 2013 Публикувано: 23 април, 2013 Кактус в Рио. Друго си е родното да е маркирано. 14 1 1
Тони Публикувано: 23 април, 2013 Публикувано: 23 април, 2013 Единственото петънце на иначе "излизания" Сан Сиро. 8
Тони Публикувано: 23 април, 2013 Публикувано: 23 април, 2013 Амалфи, Италия. Забележете къде е спряла колата и какъв е рег. и номер. :D 8
tonik Публикувано: 23 април, 2013 Публикувано: 23 април, 2013 Тази снимка съм я правил на летището във Франкфурт през 2009 г. Това е рекламна кола на някаква застрахователна компания. Явно група благородни българи, минавайки от там, бяха решили да изразят и покажат цялата креативност на която е способен българският "ганьо", написвайки думата оградена в жълто (и не само)... Това ми напомня за вица: Двама българи отиват в Египет. Разбира се влизат и в Хеопспвата пирамида. В нея обаче е адски задух и колкото по-навътре влизат толкова по-задушно става...Накая единият вече не издържа и вика на другия:-Не мога повече, много задушно тука, аре пиши К*Р и да излизаме! 11
Фил Публикувано: 23 април, 2013 Публикувано: 23 април, 2013 Тази снимка съм я правил на летището във Франкфурт през 2009 г. Това е рекламна кола на някаква застрахователна компания. Явно група благородни българи, минавайки от там, бяха решили да изразят и покажат цялата креативност на която е способен българският "ганьо", написвайки думата оградена в жълто (и не само)... E, да оставим все пак и някакъв процент вероятност да не е бил българин, а руснак, например 1
tonik Публикувано: 23 април, 2013 Публикувано: 23 април, 2013 Ами не знам, руски не говоря. Предвид останалите мацаници около думата, авторът по-скоро е наш.... 1
scromnia Публикувано: 23 април, 2013 Публикувано: 23 април, 2013 Ето и още няколко: 1. Не дотам чистите крачета на пасажерите в съседна Турция 2. Удивителната прилика на Никола Тесла с Бат Милко - банкнотата от 100 динара 3. Натоварен Българин - Магистралата Будапещ - Виена 8
Duke Публикувано: 23 април, 2013 Публикувано: 23 април, 2013 Срещу входа на "Арената" в Помпей. Чудя се дали този надпис стои там още от времето на великия концерт на Пинк Флойд, който се е провел на същото място. Иначе и аз като Фичо имам известни подозрения, че този надпис може пък и да е дело на руснаци, но май по-скоро ми се иска да е така. Интересно ми е да надникна в духовния свят на този автор. Отиваш в Помпей, виждаш как за няколко часа един град умира, вглеждаш се в историята и вадиш тебешир... 5
гост Публикувано: 23 април, 2013 Публикувано: 23 април, 2013 Сори, друзья, но при огромното ви желание да набедите Бай Ганьо, този път не е той, а 90% са руснаци. Те биха употребили точно тази думичка, докато ний си падаме по другата със звучното К**. 2
wilks Публикувано: 23 април, 2013 Публикувано: 23 април, 2013 (редактирано) Един спомен, все още обвит в мистиката на неразкритото "престъпление" спрямо Софийска община. Денят, когато беше открита втора линия на софийското метро, и се пътуваше безплатно. От тогава не е имало такава навалица от пенсионери (малко като на политически митинг). Влакчето по лявата линия току що беше минало, тези ентусиасти останаха за следващото. :D Това е надпис на стената на един магазин. Намира се на пряката уличка на Г.М. Димитров, която води към КАТ, между сградите на следствието и Техническа библиотека. счупена камера няма по цялата фасада на постройката снимката я направих преди час, но надписа стои там поне от година сори за качеството, правени са с телефон Редактирано 23 април, 2013 от wilks 17
vorbis Публикувано: 24 април, 2013 Публикувано: 24 април, 2013 (редактирано) Ето една моя снимка от Истанбул. Младо момиче със забрадка, тълга туника (? не знам името на този тип дрехи) и ученическа раница с Барби. Самата Барби също е забрадена. Нагледна среща между Ориента и комерса. Да живее глобализацията! Редактирано 24 април, 2013 от vorbis 13
Elena Публикувано: 24 април, 2013 Публикувано: 24 април, 2013 Мадрид, на мегдана. Мадрид, Сусурлево - няма значение, важното е да се знае, че Грета е читаво момиче! 6 1
tonik Публикувано: 24 април, 2013 Публикувано: 24 април, 2013 (редактирано) Прекрасно осъзнавам, че на фарси това означава нещо съвсем различно, но на български името на този бижутер звучи... весело... Какво ли казват местните шведи "- Аз си купувам бижута само от МАЗЕН!" "Ако това не е от МАЗЕН, няма да го купя"... "- Ооо, МАЗЕН, мараба..." "- От къде си пазаруваш златото и среброто? - Абе тука от един МАЗЕН..." :D Редактирано 24 април, 2013 от tonik 11
Hayasko Публикувано: 24 април, 2013 Публикувано: 24 април, 2013 Мадрид, на мегдана. Ха-ха, това беше супер яко Сега остава да видим някъде С+Р=ВОЛ :D 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега