Lirea Публикувано: 6 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2021 Намирането на тоалетна става все по-трудно Из грузински зимен курорт - живото доказателство, че не само по българските курорти английският е на сток ниво (или май беше топ ниво?). И малко хумор от малко магазинче 3 11 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 8 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2021 В OLX продавам едни текстилни неща и ми писа emma_chopov Не знам дали това е тази дизайнерка.Това е нейна творба https://debati.bg/za-prav-pat-balgarski-dizayner-e-nominiran-za-nagradata-na-lvmh/ 1 3 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 Чувал съм, че по време на инвазията на Съветската армия и войските на Варшавския договор в Чехосолвакия през 1968г. , местните хора сменяли табели на градове, села и улици, с цел да объркат придвижването на военните колони през страната им. При последното ми пътуване с метро за летището, докато чаках на станцията в Люлин, се загледах в указателните табели. Установих, че е направено каквото е необходимо, така щото успешно да объркаме потенциални чужди завоеватели, които биха решили да използват за пъклените си цели системата на софийския метрополитиен. На голямото указателно табло, линията, която обслужва летището, е означена с номер 4 и жълт цвят: на по-малките, светещи указателни табели, които са окачени на тавана обаче, линията за летището е означена ... с номер 2 и син цвят. 1 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 Един приятел във фейса пък е забелязал, че тези от ЦГМ (Център за градска мобилност) са предприели необходимите "мерки срещу ограничаване на разпространението на вируса" Или както обичат да казват някои футболисти: "Липса на малшанс" 3 14 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 16 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 преди 36 минути , traveler каза: Не знам от коя година е снимката,но цената на колана ми хвана окото!Чорапи и сега се намират на тези пари-тогава сигурно са били доста скъпи,спрямо доходите... 3 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 16 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 2 2 2 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 16 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 преди 9 минути , iaia_mama каза: Въш или Въшко!😂 3 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 16 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2021 преди 35 минути , iaia_mama каза: Въшльо се казва и живее във въшкарника. Какво е "въшкарник"ли? Зимна военна униформа, която мъжете 50+ много добре познаваме. 1 8 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 17 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2021 преди 10 часа, Костов каза: Въшльо се казва и живее във въшкарника. Какво е "въшкарник"ли? Зимна военна униформа, която мъжете 50+ много добре познаваме. Уред за мъжка епилация. 4 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 17 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2021 Вчера когато ми излезе тази снимка във фейсбук, първоначално ми заприлича на жените, с които се разминавахме преди това в Мол-а. Ама си е изцяло нов вид - Black snub-nosed monkey 1 9 Връзка към коментар
Zara Публикувано: 17 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2021 преди 11 часа, iaia_mama каза: Мъжката въшка...сигурно е нещо подобно на мъжката змия. 4 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 17 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2021 преди 31 минути , Zara каза: ...сигурно е нещо подобно на мъжката змия. А женският смок е смокиня. 🙂 1 4 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 17 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2021 Хубаво де, а на мъжката муха как ѝ викат? Ами на мъжката хлебарка? 🙂 2 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 17 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2021 Преди 1 час, iaia_mama каза: Хубаво де, а на мъжката муха как ѝ викат? Ами на мъжката хлебарка? 🙂 Мухльо. Хлебар.🙂 2 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 18 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2021 На 16.10.2021 г. в 21:53, iaia_mama каза: И това е подобно като за мухите 😃 Вие на мухите как им викате 😉 ами ние не ги викаме, а те сами си идват 🙃 9 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 19 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 19 октомври, 2021 2 9 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 21 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2021 1 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2021 Любовта винаги намира начин!😃 3 8 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 30 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2021 преди 12 часа, Фил каза: Любовта винаги намира начин!😃 Така 🤩 както годините нямат значение 😃 Или като лафа за рождения си ден 😆 На рождения си ден жената става не с една година по-голяма, а с една година по-опасна. 😀 5 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 3 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 Евала на момата1 Може да избира по височина, миризма, дължина! Въобще..............6+. 😃 6 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 3 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 1 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега