stanislavpp Публикувано: 26 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2021 Арнолд Шварценегер се фука с мускули пред две бабички : 2 8 Връзка към коментар
searus Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 Извънземните са сред нас (видяно и документирано с днешна дата - по Темза): 9 12 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 10 декември, 2021 Сподели Публикувано: 10 декември, 2021 Снимка от въздуха на градчето Чентурипе в Сицилия 🙂 18 2 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 10 декември, 2021 Сподели Публикувано: 10 декември, 2021 Преди 1 час, master_of_germs каза: Снимка от въздуха на градчето Чентурипе в Сицилия Без да съм ходил в Чентурипе мога да ви кажа махалите: Център, Ляв крак, Десен Крак, Лява ръка, Дясна Ръка и Главата. Вероятно отделните махали си имат подрайони: китката, глезена. 🙂 1 1 8 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 10 декември, 2021 Сподели Публикувано: 10 декември, 2021 преди 2 часа, epetkov каза: Без да съм ходил в Чентурипе мога да ви кажа махалите: Център, Ляв крак, Десен Крак, Лява ръка, Дясна Ръка и Главата. Вероятно отделните махали си имат подрайони: китката, глезена. 🙂 А централната част е квартал "Шкембето" 🙂 1 1 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 26 януари, 2022 Сподели Публикувано: 26 януари, 2022 Продажба на сандвичи , 1972г, Лондон 5 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 26 януари, 2022 Сподели Публикувано: 26 януари, 2022 преди 12 минути , stanislavpp каза: Продажба на сандвичи , 1972г, Лондон Само се чудя тоя сосидж със сос ли е или е без сос. Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 26 януари, 2022 Сподели Публикувано: 26 януари, 2022 преди 9 минути , Zaro каза: Само се чудя тоя сосидж със сос ли е или е без сос. На мен ми навява асоциация за пастет. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 26 януари, 2022 Сподели Публикувано: 26 януари, 2022 преди 31 минути , iaia_mama каза: На мен ми навява асоциация за пастет. А на мен на Т.е. на правописна грешка. 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 януари, 2022 Сподели Публикувано: 29 януари, 2022 Ако сте се уморили да подпирате кулата в Пиза, тичайте до Прага да ритнете Танцуваща къща "Джиндър и Фред". 10 1 8 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 11 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2022 Шегобийски коментар за всепризнатата кралица на времето - Yanet Garcia 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 27 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2022 2 14 Връзка към коментар
searus Публикувано: 7 март, 2022 Сподели Публикувано: 7 март, 2022 Подобна снимка съм пускала преди години, но понеже продължавам да се изумявам ежегодно, ето ви на пак. Отново 3-седмици затворен път заради... жаби. Лошо няма, но забележете оградката (след жената до стълба), която се инсталира поне няколко седмици преди да затворят пътя и е по цялото му протежение. От дясната страна на пътя са частни имения с огромни дувари (тухлени). Жаба просто няма как да прескочи. Ако случайно пробие дувара, трябва да се научи и да скача висок скок (или овчарски, каквото предпочете), за да се вмъкне в гората и да си намери "понд", за да си снесе поколението... Друг вариант е да намери пътеката (където е дървеното П), ако случайно се ориентира по погрешка въпреки усилията на "доброволците" да я спасят. Разбира се, винаги може да се приеме, че оградата е всъщност там, за да пази жабите да си седят "вътре", да не се объркат да мигрират през пътя. А някоя объркала се, като съществото в нашата градина (наблизо сме), да разчита на късмета си (или е просто "collateral damage" [извинявамсезаанглийския, ама не ми иде на акъла как да го кажа]). Това би имало някакъв смисъл, ако от другата страна на гората не беше доста по-натоварен път, на който не му правят оградка, нито пък го затварят (този път всъщност разделя цялата гора на точно две половини). А аз никога не съм виждала "toads" в, на, около, въпросната гора, пътя и целия район (освен тази в градината ни), а сме на разходки там буквално през ден. Специално се пулим всеки път в калните им "ponds", че силно желая да покажа на детето за какво е цялата работа и няма, и няма. Днес видяхме балончета въздух да изскачат от "локвата" (няма как по друг начин да го нарека, при условие, че най-голямото е с диаметър 4-5 метра) и това е най-интересното събитие покрай водата, което ни вдъхнови да си представяме живота на земноводното (без нагледен материал). Но пък си намерихме кълвач на едно дърво... п.п. някой ако е попаднал на един друг мой пост, държа да отбележа, че въпреки короната на детето, според закона тук вече не сме длъжни да седим в изолация, и можем да се разхождаме навън, където няма (много) хора - в гората няма никой през делничните дни, особено като е кал до колене. 8 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 11 март, 2022 Сподели Публикувано: 11 март, 2022 Диего , една истинска легенда сред костенурките 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 17 март, 2022 Сподели Публикувано: 17 март, 2022 Игуанка казва на жаба да млъкне поне за малко : 6 3 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 17 март, 2022 Сподели Публикувано: 17 март, 2022 Рим преди няколко дни. Африка пак е натикана из някои отдалечени части на географията. . 4 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 април, 2022 Сподели Публикувано: 2 април, 2022 Направо започвам да съжалявам как лекомислено си изхвърлих старата пералня ... 7 6 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 2 април, 2022 Сподели Публикувано: 2 април, 2022 преди 16 минути , Фил каза: лекомислено си изхвърлих старата пералня ... Също тоже я изхвърлих. Но по съвет на малкия ми зет откачих стъклената част на люка, измих старателно с каквито препарати открих, след, което пуснах в миялната за двукратно миене на най- яката програма. Стана чудна салатиера. 6 3 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 6 май, 2022 Сподели Публикувано: 6 май, 2022 Реклама на нов вид дизайнерски сексапилни хавлиени шорти , 1970г Връзка към коментар
searus Публикувано: 24 май, 2022 Сподели Публикувано: 24 май, 2022 Тъкмо бях почнала да си мисля, че съм надхитрила Катерицата и тя пак ме изненада (прясно от тази сутрин), не знам само как не се е сетила да прегризе самото въженце, ами още се занимава с висене надолу с главата, дърпане на въже нагоре и последващо изтръскване на хранилката (след което слиза да събира): 3 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега