Иван Попов Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Голям цирк, голямо нещо 😃 Крави се запътиха към Терминал 1, ще летят с Wizz Air СНИМКИ. Стадо крави, достолепно провиращи се между коли и хора, бяха забелязани в столицата. Домашните говеда съвсем необезпокоявани се придвижваха към летище София, препречвайки движението на превозните средства. Някои по-възпитани от тях се движеха по тротоара, за ужас и на без това стресираните столичани. "Мисля, че ще летят със WIZZAIR", предположи един от тях, но шегата му не се стори хич забавна на потребителите в Мрежата. За щъкащи из улици, магистрали и градски градини домашни животни сме писали нееднократно. И няма никакво значение горките говеда дали са избягали от стопанина си, или просто въпросният стопанин е достатъчно безотговорен и е решил да ги пусне сами да стигнат до Терминал 1 и да си "хванат" полета. Ако преди това не се появят като герои в криминалните хроники... Много се чудех дали да не я пусна в темата на wizz 😇 8 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 Преди 1 час, stanislavpp каза: На първото му се казва затваряне на цикъла, а на второто презастраховане в бизнеса... Връзка към коментар
tolysgg Публикувано: 2 април, 2023 Сподели Публикувано: 2 април, 2023 преди 4 часа, Иван Попов каза: Голям цирк, голямо нещо 😃 Крави се запътиха към Терминал 1, ще летят с Wizz Air СНИМКИ. Стадо крави, достолепно провиращи се между коли и хора, бяха забелязани в столицата. Домашните говеда съвсем необезпокоявани се придвижваха към летище София, препречвайки движението на превозните средства. Някои по-възпитани от тях се движеха по тротоара, за ужас и на без това стресираните столичани. "Мисля, че ще летят със WIZZAIR", предположи един от тях, но шегата му не се стори хич забавна на потребителите в Мрежата. За щъкащи из улици, магистрали и градски градини домашни животни сме писали нееднократно. И няма никакво значение горките говеда дали са избягали от стопанина си, или просто въпросният стопанин е достатъчно безотговорен и е решил да ги пусне сами да стигнат до Терминал 1 и да си "хванат" полета. Ако преди това не се появят като герои в криминалните хроники... Много се чудех дали да не я пусна в темата на wizz 😇 Ето сега разбрах защо получих снимка от КАТ за превишена скорост точно от този участък. Просто хората се грижат едновременно и за животинките, и за мен, а аз нарушителят летя с космическата скорост от 59 км/ч! 🚀🚀 3 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 преди 8 часа, tolysgg каза: Ето сега разбрах защо получих снимка от КАТ за превишена скорост точно от този участък. Просто хората се грижат едновременно и за животинките, и за мен, а аз нарушителят летя с космическата скорост от 59 км/ч Мдаа, така е. Трябва да се грижим за опазването на рогатия биологичен вид. 😆 Друг е въпросът там ли му е мястото. По-скоро ме интересува дали ще има санкции за собственика на добичетата? Или, както винаги се действа като водата - по пътя на най-малкото съпротивление. 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 На 2.04.2023 г. в 22:21, tolysgg каза: Ето сега разбрах защо получих снимка от КАТ за превишена скорост точно от този участък. Просто хората се грижат едновременно и за животинките, и за мен, а аз нарушителят летя с космическата скорост от 59 км/ч! 🚀🚀 Ама ти внимавай,че този участък е бил доста опасен с тези животни 😄 но и ако знаеш колко е 59 км, просто колко бързо си карал само..... 😄 Ако си с хубава кола, просто не се усеща скоростта, дори и 100 да караш, пак не се усеща, а ти сега за 59 км. Ако не ме лъже паметта след това кръстовище следваше бул. „Брюксел“, дано да не бъркам само.... преди 15 часа, дядо Пепи каза: Мдаа, така е. Трябва да се грижим за опазването на рогатия биологичен вид. 😆 Друг е въпросът там ли му е мястото. По-скоро ме интересува дали ще има санкции за собственика на добичетата? Или, както винаги се действа като водата - по пътя на най-малкото съпротивление. Почти съм убеден, че няма да има санкции за собственика 🙃 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 3 април, 2023 Сподели Публикувано: 3 април, 2023 вилата , която мога да си позволя … 2 7 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 14 април, 2023 Сподели Публикувано: 14 април, 2023 4 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 14 април, 2023 Сподели Публикувано: 14 април, 2023 когато си угаждаш 2 2 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 19 април, 2023 Сподели Публикувано: 19 април, 2023 3 1 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 април, 2023 Сподели Публикувано: 22 април, 2023 Истински е 2 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 22 април, 2023 Сподели Публикувано: 22 април, 2023 4 1 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 23 април, 2023 Сподели Публикувано: 23 април, 2023 Е те това е работа, да си отглеждаш вълк 🙃 вместо куче 😆 Баба отглежда кученце без да предполага, че това е вълк, след време крадци нахлуват в къщата… Тази история разказана в социалните мрежи в Русия се случва в малко отдалечено селце на север, в Сибирски район, където в покрайнините живеела възрастна, но силна старица, която с малката си пенсия успявала да се справя с домакинството и ежедневните нужди. Един ден ловци, които жената познавала, минали да я навестят, като бабата ги подслонила за през нощта, нагостила ги чай и очаквала с нетърпение да се наслади на интересните им истории. Тази история разказана в социалните мрежи в Русия се случва в малко отдалечено селце на север, в Сибирски район, където в покрайнините живеела възрастна, но силна старица, която с малката си пенсия успявала да се справя с домакинството и ежедневните нужди. За повече инфо тук. 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 7 май, 2023 Сподели Публикувано: 7 май, 2023 Никъде не мернах това във форума 😃 Какво ще кажете за снимката...... 🙄 Една снимка успя да взриви цялата мрежа в рамките на няколко секудни. Кадърът бе публикуван в голяма Фейсбук група, видя Sofia24.bg. Случката е от вчерашния празник - Цветница, тъй като столичанката от снимката носи върбови клонки в ръка. Видимо ватманът е бесен, защото жената пресича неправилно. Ето и вълната от коментари, която последва: Ей такива после в "Катастрофи в София" пишат как ватманите нарочно се засилвали да ги газят! Горкият ватман, заради такива блейки страдат невинни хора. Не виждам нищо смешно в коментарите ви, в реакциите ви.......повечето сте така, но никой не смее да си го признае Докато в България няма солидни глоби за пешеходци така ще бъде. Зела е здравеца и е безсмъртна! Това е един невероятен боклук ……. и накрая някой ще трябва да го лежи! Другият път и върбата няма да я спаси Снимката е велика! Не знаеш дали е Неапол или София. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 май, 2023 Сподели Публикувано: 10 май, 2023 Някъде в Монголия. Май по-добре авто! А ... другото - то и без това е двойно по-скъпо! 11 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 10 май, 2023 Сподели Публикувано: 10 май, 2023 Струва ми се, че @master_of_germs има какво актуално да покаже по повод горната снимка. 1 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 май, 2023 Сподели Публикувано: 13 май, 2023 Светът е голям и артисти дебнат отвсякъде (Сарти, Халкидики) 5 10 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 май, 2023 Сподели Публикувано: 17 май, 2023 the Machine army on its way to Zion 1 8 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 17 май, 2023 Сподели Публикувано: 17 май, 2023 когато отидеш на мач , директно от обекта : 1 4 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 19 май, 2023 Сподели Публикувано: 19 май, 2023 В Полша : 1 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега