Костов Публикувано: 16 юли, 2017 Сподели Публикувано: 16 юли, 2017 (редактирано) В стаята на хотела в който бях отседнал в София, неизвестно поради каква причина, липсваше картата за пущане на електричеството. Но както е видно от снимката по долу, Lufthansa ви дава светлина Редактирано 16 юли, 2017 от Костов 14 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 преди 11 часа, Костов каза: В стаята на хотела в който бях отседнал в София, неизвестно поради каква причина, липсваше картата за пущане на електричеството. Но както е видно от снимката по долу, Lufthansa ви дава светлина Обикновенно същата карта служи и за влизане в стаята. Резонен е въпросът как си влязъл в стаята? 4 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 преди 8 минути , Topfly каза: Обикновенно същата карта служи и за влизане в стаята. Резонен е въпросът как си влязъл в стаята? За влизане в стаята ми дадоха ключ. Ако беше с карта, знам ли, може би Lufthansa и врати щеше да отваря. 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 (редактирано) В хотелите, които не са с електрически брави с карта (която служи и за включване на електричеството), такава се закача като ключодържател за ключа. В стаята няма и никога не се оставя. Целта на този прекъсвач е туристите да не оставят включни консуматори, когато са извън стаята, а да включат електричеството с картата-ключ/ключодържател след като се приберат. Със същия успех можете да си ползвате и Billa картата, картата за намаление от бензиностанции и т.н. Редактирано 17 юли, 2017 от chandni 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 Само че на ключа висеше топка, с която по никакъв начин нямаше как да пусна електричеството в стаята. @chandni естествено, че става с всяка карта. Lufthansa картата е поставена специално за снимка за magelanci.com 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 преди 26 минути , chandni каза: Със същия успех можете да си ползвате и Billa картата, картата за намаление от бензиностанции и т.н. И етикетчетата за куфар от магеланци 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 преди 1 минута , Георги каза: И етикетчетата за куфар от магеланци Само че ако влезе камериерката, докато не са в стаята и прибере магеланското етикетче, би ги заболяло много повече, отколкото за Billa картата... 4 Връзка към коментар
ShaMan-H_Fel Публикувано: 18 юли, 2017 Сподели Публикувано: 18 юли, 2017 Понеже хората вече се изучиха, в доста хотели картата за ток вече има чип. Не можеш да си пуснеше вече това с каква да е пластмасова карта. 3 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 Като разрових стари вестници. 6 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 юли, 2017 Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 Сигурно е много тежка орис това "Пиле с Орис" 17 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 21 юли, 2017 Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 Аз за чорбата по-скоро бих се притеснил .. 16 1 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 21 юли, 2017 Сподели Публикувано: 21 юли, 2017 (редактирано) Домоуправителски колекции Редактирано 21 юли, 2017 от bay_kolio 9 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 23 юли, 2017 Сподели Публикувано: 23 юли, 2017 Не е смешно , а си е направо трагично какви коли се движат по пътищата Чудих се къде да споделя и реших тук. Жалко е и се чудя как такива минават на преглед и как не ги спират и глобяват ..... 7 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 24 юли, 2017 Сподели Публикувано: 24 юли, 2017 В Тайланд полицията обича да си прави снимки със заловените престъпници, но в случая понеже става дума за малолетни наркодилъри се е наложило да им скрият лицата 7 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 24 юли, 2017 Сподели Публикувано: 24 юли, 2017 Чехли Louis Vuitton за 16 700 бата или около 430 евро в луксозен магазин в Банкок. На пазара чехлите са по 50-60 бата или около 1,5 евро 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 юли, 2017 Сподели Публикувано: 24 юли, 2017 преди 10 часа, liliya каза: Не е смешно , а си е направо трагично какви коли се движат по пътищата Чудих се къде да споделя и реших тук. Жалко е и се чудя как такива минават на преглед и как не ги спират и глобяват ..... За този се съмнявам въобще да е минал на някакъв преглед. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 юли, 2017 Сподели Публикувано: 24 юли, 2017 (редактирано) ТВ не гледаме, че постоянно вървят некви тъпи реклами, ама тия дни мернах една, дето ми хареса. Изключвам звука: Прасенцето от кренвирши е добра хрумка, според мен. Ще взема и да ги опитам тия кренвирши. Редактирано 24 юли, 2017 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Worldismine Публикувано: 26 юли, 2017 Сподели Публикувано: 26 юли, 2017 Официално съобщение. София, България.. 2017г. 14 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 26 юли, 2017 Сподели Публикувано: 26 юли, 2017 това им е 3та или 4та снимка с объркан град, която виждам :D 10 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 26 юли, 2017 Сподели Публикувано: 26 юли, 2017 На 24.07.2017 г. в 11:31, AlexandraKo каза: ТВ не гледаме, че постоянно вървят некви тъпи реклами, ама тия дни мернах една, дето ми хареса. Изключвам звука: Прасенцето от кренвирши е добра хрумка, според мен. Ще взема и да ги опитам тия кренвирши. Ееееее това е една безкрайно нехуманна реклама.Освен всичко друго ще вземе да ме тласне към веганство. Гавра с тези мили същества - веднъж на скарата,веднъж в кипящата вода. 2 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 26 юли, 2017 Сподели Публикувано: 26 юли, 2017 преди 55 минути , bad kid каза: това им е 3та или 4та снимка с объркан град, която виждам :D Те и България ер бяха написали веднъж, че летят до Канарските острови, вместо до Балеарските острови, когато рекламираха Плама де Майорка като дестинация 3 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 26 юли, 2017 Сподели Публикувано: 26 юли, 2017 В момента, Topfly каза: Те и България ер бяха написали веднъж, че летят до Канарските острови, вместо до Балеарските острови, когато рекламираха Плама де Майорка като дестинация + снимката илюстрираща Бари беше от Дубровник доста време, мисля, че имаше и друга объркана... Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 26 юли, 2017 Сподели Публикувано: 26 юли, 2017 В момента, bad kid каза: + снимката илюстрираща Бари беше от Дубровник доста време, мисля, че имаше и друга объркана... Важното е, че пилотите знаят за къде трябва да летят, но е имало случаи и те да се объркат 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега