Прескочи до съдържание

Смешни и куриозни снимки

mradulova

Препоръчани мнения

В стаята на хотела в който бях отседнал в София, неизвестно поради каква причина, липсваше картата за пущане на електричеството. Но както е видно от снимката по долу, Lufthansa ви дава  светлина

IMG_20170716_081852.thumb.jpg.d6634fd5aca658546cfeafbc86a662c2.jpg

Редактирано от Костов
  • Харесвам 14
Връзка към коментар
преди 11 часа, Костов каза:

В стаята на хотела в който бях отседнал в София, неизвестно поради каква причина, липсваше картата за пущане на електричеството. Но както е видно от снимката по долу, Lufthansa ви дава  светлина

IMG_20170716_081852.thumb.jpg.d6634fd5aca658546cfeafbc86a662c2.jpg

Обикновенно същата карта служи и за влизане в стаята. Резонен е въпросът как си влязъл в стаята? ;)

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 8 минути , Topfly каза:

Обикновенно същата карта служи и за влизане в стаята. Резонен е въпросът как си влязъл в стаята? ;)

За влизане в стаята ми дадоха ключ. Ако беше с карта, знам ли, може би Lufthansa и врати щеше да отваря. :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

В хотелите, които не са с електрически брави с карта (която служи и за включване на електричеството), такава се закача като ключодържател за ключа. В стаята няма и никога не се оставя. Целта на този прекъсвач е туристите да не оставят включни консуматори, когато са извън стаята, а да включат електричеството с картата-ключ/ключодържател след като се приберат.

Със същия успех можете да си ползвате и Billa картата, картата за намаление от бензиностанции и т.н. :)

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Само че на ключа висеше топка, с която по никакъв начин нямаше как да пусна електричеството в стаята. @chandni естествено, че става с всяка карта. :)

Lufthansa картата е поставена специално за снимка за magelanci.com

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 26 минути , chandni каза:

Със същия успех можете да си ползвате и Billa картата, картата за намаление от бензиностанции и т.н. :)

И етикетчетата за куфар от магеланци :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 1 минута , Георги каза:

И етикетчетата за куфар от магеланци :)

Само че ако влезе камериерката, докато не са в стаята и прибере магеланското етикетче, би ги заболяло много повече, отколкото за Billa картата... :lol:

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Не е смешно , а си е направо трагично какви коли се движат по пътищата :( Чудих се къде да споделя и реших тук.  Жалко е и се чудя как такива минават на преглед и как не ги спират и глобяват ..... 

IMG_7211.JPG

• Харесвам 7
Връзка към коментар

В Тайланд полицията обича да си прави снимки със заловените престъпници, но в случая понеже става дума за малолетни наркодилъри се е наложило да им скрият лицата :laugh:

19905298_1564726116882567_44273022007029

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 10 часа, liliya каза:

Не е смешно , а си е направо трагично какви коли се движат по пътищата :( Чудих се къде да споделя и реших тук.  Жалко е и се чудя как такива минават на преглед и как не ги спират и глобяват ..... 

IMG_7211.JPG

За този се съмнявам въобще да е минал на някакъв преглед.:rtfm:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

ТВ не гледаме, че постоянно вървят некви тъпи реклами, ама тия дни мернах една, дето ми хареса.

Изключвам звука:

Прасенцето от кренвирши е добра хрумка, според мен.

Ще взема и да ги опитам тия кренвирши.

Редактирано от AlexandraKo
  • Браво 1
Връзка към коментар
На 24.07.2017 г. в 11:31, AlexandraKo каза:

ТВ не гледаме, че постоянно вървят некви тъпи реклами, ама тия дни мернах една, дето ми хареса.

Изключвам звука:

Прасенцето от кренвирши е добра хрумка, според мен.

Ще взема и да ги опитам тия кренвирши.

Ееееее това е една безкрайно нехуманна реклама:(.Освен всичко друго ще вземе да ме тласне към веганство.

Гавра с тези мили същества - веднъж на скарата,веднъж в кипящата вода. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 55 минути , bad kid каза:

20247882_1598949836802837_38715552152512

това им е 3та или 4та снимка с объркан град, която виждам :D

Те и България ер бяха написали веднъж, че летят до Канарските острови, вместо до Балеарските острови, когато рекламираха Плама де Майорка като дестинация ;)

• Харесвам 3
Връзка към коментар
В момента, Topfly каза:

Те и България ер бяха написали веднъж, че летят до Канарските острови, вместо до Балеарските острови, когато рекламираха Плама де Майорка като дестинация ;)

+ снимката илюстрираща Бари беше от Дубровник доста време, мисля, че имаше и друга объркана...

Връзка към коментар
В момента, bad kid каза:

+ снимката илюстрираща Бари беше от Дубровник доста време, мисля, че имаше и друга объркана...

Важното е, че пилотите знаят за къде трябва да летят, но е имало случаи и те да се объркат ;)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.