Добри Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Мне. И Франция не е. А такааа Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 И по скоро Гърция. Връзка към коментар
Добри Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 (редактирано) Бело море? И по скоро Гърция. И Бяло море не е, и Гърция не е. Айде първа подсказка - на океан е. (е, води се едно малко море, но е слято директно с голям океан) Редактирано 30 март, 2017 от Бай Добри Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Северно море? Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Белгия? Връзка към коментар
Добри Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Северно море? Мне. След втората ми подсказка вероятно вече ще познаете държавата: Като географски координати е по на юг от България Белгия? Идеята да върна същата държава след снимката на Фичо е добра, но не е такъв случаят тук Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Бай Добри мисля , че не си си обновил информацията от профила. ;) 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 (редактирано) Да не е Турция? Редактирано 30 март, 2017 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Да не е Турция? Ако предния ми пост е правилен то аз съм за Албания, както беше и в самото начало. 1 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 На мен ми прилича на Камакура. Имам една подобна снимка, но в по-лоши атмосферни условия. 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Mar de Paja? Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 На мен ми прилича на Камакура. Имам една подобна снимка, но в по-лоши атмосферни условия. Браво бе, това отговаря на всички въпросителни. И на подсказките и на посетените държави от Бай Добри. Просто строителството грам не ми беше Японско. Връзка към коментар
Добри Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Бай Добри мисля , че не си си обновил информацията от профила. О, напротив, всичко написано е актуално и акуратно - за две години мисля разбрахте, че стремежът ми се върти около няколко места, където намирам душевен мир, и новото и разнообразното за мен не са онова, което са за мнозина, и в тоя смисъл съм аут от идеята за задължителното увеличаване на списъка. Ако изпадне - добре дошло, но не го гоня, не е задължително, и не е в центъра на моите мечти и стремления Да не е Турция? Не е Турция, няма я в списъка ми Ако предния ми пост е правилен то аз съм за Албания, както беше и в самото начало. Не е и Албания, няма я в списъка ми 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Бай Добри обаче Guinness те разкри. :P Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 На мен ми прилича на Камакура. Имам една подобна снимка, но в по-лоши атмосферни условия. Че Камакура на какво море е? 1 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 На мен ми прилича на Камакура. Имам една подобна снимка, но в по-лоши атмосферни условия. Точно така. Гинес позна. Това е гледка от пътеката с хортензиите над храма Хаседера в Камакура. Това е залива Сагами на море Сагами нада, слято директно с Тихия океан. 7 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Оф, много съм зле. Обещавам повече дори да не опитвам. Поне да не бях ходила там... нямаше толкова да ме е срам. 1 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Ето още малко снимки от мястото: Общ изглед от Камакура от терасата на Хаседера: При входа на храма: Статуите с Джизо, които от края на ВСВ японците слагат там, когато са изгубили дете при аборт или подобно събитие. Вярва се, че над 50 000 статуи има оттогава, като постоянно се разчиства място за нови: Ето я пътеката от която снимам: Това е самия храм, в него има голяма дървена и позлатена статуя на 11 главия Каннон А долу е един скромен японски плаж: Гинес, браво, ти си на ход! 18 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Къде се намира тази пейка? 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Оф, много съм зле. Обещавам повече дори да не опитвам. Поне да не бях ходила там... нямаше толкова да ме е срам.Ееее, недей така!Това е различен поглед, понякога двама гледат едно и също нещо и виждат различни неща. Опитвай се да познаеш, нали виждаш, че всички грешим и се заблуждаваме понякога. Това е само една игра.И за това е хубава, защото размърдваме мозъците и възприятията си.:) 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Къде се намира тази пейка? Освен, като начало, да започнем по метода на изключването - опашките на котките са цели, значи не е Габрово! 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Освен, като начало, да започнем по метода на изключването - опашките на котките са цели, значи не е Габрово! ...и това в ляво е Кот, който е сгафил нещо и булката му чете заплашително конско...)) Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 И в Перник не е. 4 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 И в Перник не е. Да, там извивките на котките са под ъгъл 90 градуса. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега