Mary Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 Евгения, много глобален поглед! Нещо по-обикновено потърси! Хайде и една малко изрязана, че да се вижда повече: 2 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 (редактирано) Ах, Мери, аз сигурно снимка на собствената ми кооперация, в която живея няма да позная Красиво е! PS. И ми се струва опасно близо Редактирано 5 април, 2017 от Евгения 2 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 Стара планина? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 Швейцария? Знам, че не се катериш по планини в оня смисъл на думата, значи трябва да е гледка от лифт. Може би... Връзка към коментар
Mary Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 преди 2 минути , bulpa каза: Стара планина? Не. В момента, Rainy каза: Швейцария? Знам, че не се катериш по планини в оня смисъл на думата, значи трябва да е гледка от лифт. Може би... Не. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 Или Витоша Беше там миналата година Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 В момента, Rainy каза: Витоша Разбира се. Резньовете на преден план с лифт Лале 2 и Черни връх на заден план 9 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 преди 2 минути , Rainy каза: Или Витоша Беше там миналата година Мда, отвреме-навреме ходя, но в случая съм прелетяла, затова и снимката е размазана. преди 1 минута , домосед каза: Разбира се. Резньовете на преден план с лифт Лале 2 и Черни връх на заден план Абсолютно убедена бях, че Домосед ще донесе точния отговор. Който от двамата иска - да пусне нова загадка! 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 преди 1 минута , Mary каза: Абсолютно убедена бях, че Домосед ще донесе точния отговор. Който от двамата иска - да пусне нова загадка! Нека е Домосед - той беше абсолютно сигурен в отговора, аз само предположих Освен той ако не реши друго... Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 преди 1 минута , Rainy каза: Нека е Домосед - той беше абсолютно сигурен в отговора, аз само предположих Освен той ако не реши друго... Благодаря. домосед решава да се възползва от правото да пусне снимка, но джентълменски избира една от твоя край - Южна Англия. Което не значи, че е лесна Къде се намира мостът, на който е стъпила тази млада версия на домосед, и с каква игра се асоциира? Приемам за правилни отговори, които съдържат поне едно от следните: име на гората, псевдоним на гората, име на най-близкото село, име на играта, поне един известен играч 5 Връзка към коментар
Евгения Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 Единствената гора, за която се сещам в Англия е Шеруудската Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 преди 3 минути , Евгения каза: Единствената гора, за която се сещам в Англия е Шеруудската Не е тя, но името Robin Hood би могло да се послужи за асоциативен жокер към отговорите, които аз търся. Връзка към коментар
Kris Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 Не е късно да стана за резил ако си мисля за Мечо Пух. Дали не е Pooh bridge. Много ми прилича на него в Ашдаун. 5 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 Ясно че става дума за Теди Шерингъм, значи иде реч за гора около Нотингам, но очевидно не Шеруудската... Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 преди 3 минути , Kris каза: Не е късно да стана за резил ако си мисля за Мечо Пух. Дали не е Pooh bridge. Много ми прилича на него в Ашдаун. Абсолютно правилен отговор! Това е мостът в Ашдаунската гора (в книгата Hundred Acre Wood), където се приема, че Кристофър Робин, Мечо Пух (Pooh) и другите играят на пухопръчки (Poohsticks): тук Още за играта и историята (на английски): тук @Kris ти си на ход! 11 Връзка към коментар
Kris Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 преди 3 часа, домосед каза: Абсолютно правилен отговор! Това е мостът в Ашдаунската гора (в книгата Hundred Acre Wood), където се приема, че Кристофър Робин, Мечо Пух (Pooh) и другите играят на пухопръчки (Poohsticks): тук Още за играта и историята (на английски): тук @Kris ти си на ход! Радвам се. Ще ми е трудно да се справя със снимка. Пиша от телефон. За предишната снимка Витоша имаше още един познал Rainy. Давам правото си да ме отмени ако желае. 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 април, 2017 Сподели Публикувано: 5 април, 2017 преди 11 минути , Kris каза: Радвам се. Ще ми е трудно да се справя със снимка. Пиша от телефон. За предишната снимка Витоша имаше още един познал Rainy. Давам правото си да ме отмени ако желае. Благодаря Кое е селцето и откъде е направен кадъра? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Ако трябват жокери... Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Гърция ? Връзка към коментар
Mary Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 30 минути , Rainy каза: Ако трябват жокери... Трябват! Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Андалусия според мен, но не знам конкретното селце кое е 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 (редактирано) Rainy, според мен е Iglesia de la Encarnacion в Монтефрио, Гранада/Испания Имам предвид кръглата църква. А кадъра трябва да е сниман от хълма с другата църква Iglesia dela Villa Редактирано 6 април, 2017 от iaia_mama 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 34 минути , iaia_mama каза: Rainy, според мен е Iglesia de la Encarnacion в Монтефрио, Гранада/Испания Имам предвид кръглата църква. А кадъра трябва да е сниман от хълма с другата църква Iglesia dela Villa Абббссссолллютно точно! Твой ред е! Аз ще драсна два реда за това място, когато малко ме освободи работния дракон... Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 Аз много харесвам това място. Бях там веднъж нарочно и после още 2 пъти по стечение на обстоятелствата. И всеки пъти си тръгвам от там заредена положително, усмихната и щастлива. Много от вас също вече са били очаровани от това място, а вероятно всеки, който и да е, попитате дали иска да отиде там, ще ви отговори със светнали очи: "Да!" И така, до там може да се стигне по въздух, суша и море, а на тази снимка е гарата на това толкова харесвано и желано място. Въпрос: коя е тази гара, кое е това място? 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 6 април, 2017 Сподели Публикувано: 6 април, 2017 преди 29 минути , iaia_mama каза: Въпрос: коя е тази гара, кое е това място? Там, където ЩЯХ да пътувам след две седмици... Там, където парите се срещат с лукса... Там, където все още има принцове... Монако! 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега