master_of_germs Публикувано: 12 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2019 @AlexandraKo по-горе е редактирала мнението си преди аз да отговоря. Смятам, че тя е дала първа два от три правилни отговора и е неин ред 🙂 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2019 преди 5 минути , giafil каза: @домосед Алекс е казала Cathedral Greco Catholic , а не Гръцката Ортодоксална църква. Цитирал съм точно какво е казала. Моля, в интерес на играта, който редактира отговорите си, да го прави явно. Става с едно тикване 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 12 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2019 преди 4 минути , домосед каза: Цитирал съм точно какво е казала. Моля, в интерес на играта, който редактира отговорите си, да го прави явно. Става с едно тикване Абе, да си кажа честно, и аз редактирах моето... Авторедакторът на телефона ми беше променил "Домосед" на "Домодедово" 😁 1 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2019 Нямам претенция никаква. @master_of_germs,давай нататък,моля,не ми се влиза в обяснения. 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 12 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2019 Ами, дорде сме на църковна тематика... Къде се намират тези Адам и Ева? Връзка към коментар
cck Публикувано: 12 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2019 Италия? Верона? Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 12 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2019 Преди 1 час, cck каза: Италия? Верона? Не е в Италия. Ето малко повече... Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 Това е в Ница, църквата се намира точно, зад хотела " Негреско" и се нарича Église Saint Pierre d'Arène. Тук съм ви разказала и показала за тази църква. 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 преди 52 минути , AlexandraKo каза: Това е в Ница, църквата се намира точно, зад хотела " Негреско" и се нарича Église Saint Pierre d'Arène. Абсолютно точно! Ти си наред 🙂 И благодаря за темата, макар че сякаш трябваше да я изчета предната седмица. И аз не знаех коя е църквата, преди да пусна загадката. Искрено се надявах, че ти ще знаеш, а то се оказа, че си писала тема. 🙂 Напоследък предпочитам да правя кратките си пътувания с нулева предваритена информация и да оставям безцелното "шматкане" да ме изненадва (макар че едно мое шматкане покрива километраж доста повече от този на туристическото влакче) 🙂 И, докато се шматкахме, видяхме тази странна врата и това ни накара да надникнем и вътре. А отвътре сега църквата изобщо не изглежда така, както е показана на твоята снимка; с това грамадно френско знаме и прочие. Пълно е с разни авангардни произведения на изкуството, малко повече, отколкото мога да понеса. 😄 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 Покатерила съм се на високо: За да видя това: Къде съм и какво разглеждам? 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 Базиликата в Сан Марино 🙂 3 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 преди 47 минути , Мари Николова каза: Базиликата в Сан Марино 🙂 Браво, точен отговор! @Мари Николова, ти си наред, моля! 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 Нека някой друг да пусне 🙂 Връзка към коментар
bleu Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 Как се казва и къде се намира този водопад? 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 Да не би да е в пещерата Постойна? 1 Връзка към коментар
bleu Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 преди 25 минути , Мари Николова каза: Да не би да е в пещерата Постойна? Не е Постойна. Малко по на запад се намира. Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 Нещо ми напомня за качените наскоро снимки на Линдт от Швейцария 😀 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 5 minutes ago, ДиянаВ said: Нещо ми напомня за качените наскоро снимки на Линдт от Швейцария 😀 Има около Берн един такъв проход, но май май не е той. 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 Да не би да е във Франция? Връзка към коментар
bleu Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 Не е нито Франция, нито Швейцария. Връзка към коментар
seaell Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 Skocjan Caves? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 Водопадът Вароне, до езерото Гарда. 3 Връзка към коментар
bleu Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 @AlexandraKo, позна! Cascata del Varone над Рива дел Гарда 🙂 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 преди 3 минути , bleu каза: @AlexandraKo, позна! Cascata del Varone над Рива дел Гарда 🙂 Сега трябва да разкажеш нещичко за мястото, да покажеш още снимки. Играта е с такава цел - да се научи нещо ново. А който има желание, да пусне следващата снимка, моля. 2 Връзка към коментар
bleu Публикувано: 15 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2019 Извинявам се, че се отплеснах 🙂 Става въпрос за водопад, който със силата на водата през вековете е оформил причудливи форми на скалите около него, наподобяващи пещери. Не знам дали го обясних както трябва😀. Превърнат е в туристическа атракция с площадки, от където може да се види водопада от различни нива и с атрактивно цветно осветление. Отвън има ботаническа градина. Доста приятно местенце, препоръчвам, ако сте в този район. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега