Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

преди 5 минути , giafil каза:

@домосед Алекс е казала Cathedral Greco Catholic , а не Гръцката Ортодоксална църква.

Цитирал съм точно какво е казала.

Моля, в интерес на играта, който редактира отговорите си, да го прави явно.

Става с едно тикване

image.png.1c357bb50327c49be88b9aedd8c486e8.png

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , домосед каза:

Цитирал съм точно какво е казала.

Моля, в интерес на играта, който редактира отговорите си, да го прави явно.

Става с едно тикване

image.png.1c357bb50327c49be88b9aedd8c486e8.png

Абе, да си кажа честно, и аз редактирах моето... Авторедакторът на телефона ми беше променил "Домосед" на "Домодедово" 😁 

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Това е в Ница, църквата се намира точно, зад  хотела " Негреско" и се нарича  Église Saint Pierre d'Arène.

image.png.e4544f2367ce6c6f95f026912c52861a.png

Тук съм ви разказала и показала за тази църква.

• Браво 3
Връзка към коментар
преди 52 минути , AlexandraKo каза:

Това е в Ница, църквата се намира точно, зад  хотела " Негреско" и се нарича  Église Saint Pierre d'Arène.

Абсолютно точно! Ти си наред 🙂 

И благодаря за темата, макар че сякаш трябваше да я изчета предната седмица. 

И аз не знаех коя е църквата, преди да пусна загадката. Искрено се надявах, че ти ще знаеш, а то се оказа, че си писала тема. 🙂 Напоследък предпочитам да правя кратките си пътувания с нулева предваритена информация и да оставям безцелното "шматкане" да ме изненадва (макар че едно мое шматкане покрива километраж доста повече от този на туристическото влакче) 🙂 И, докато се шматкахме, видяхме тази странна врата и това ни накара да надникнем и вътре. А отвътре сега църквата изобщо не изглежда така, както е показана на твоята снимка; с това грамадно френско знаме и прочие. Пълно е с разни авангардни произведения на изкуството, малко повече, отколкото мога да понеса. 😄 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 3 минути , bleu каза:

@AlexandraKo, позна! Cascata del Varone над Рива дел Гарда 🙂

Сега трябва да разкажеш  нещичко за мястото, да покажеш още снимки.

Играта е с такава цел - да се научи нещо ново.

А който има желание, да пусне следващата снимка, моля.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Извинявам се, че се отплеснах 🙂 Става въпрос за водопад, който със силата на водата през вековете е оформил причудливи форми на скалите около него, наподобяващи пещери. Не знам дали го обясних както трябва😀. Превърнат е в туристическа атракция с площадки, от където може да се види водопада от различни нива и с атрактивно цветно осветление. Отвън има ботаническа градина. Доста приятно местенце, препоръчвам, ако сте в този район.  

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Иван Попов
    • traveler
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.