Barfly Публикувано: 7 януари Публикувано: 7 януари Ние имаме следния казус, намерих изгоден апартамент, имат 100 отзива и 10-на положителни коментара, притесненията са свързани с това, че е с невъзвръщаема стойност, съответно очаквах да ми дръпнат парите от картата веднага като резервирах, но 3,4 дни по късно нищо, писах им през формата за комуникация, но няма отговор. И понеже винаги запазвам с безплатно анулиране или с предплащане 2,3 дни преди заминаване, не зная каква е практиката за такива резервации Ще бъдете таксувани с предплащане на общата цена по всяко време. - Съответно да разбирам, че може и да си платя като пристигна и просто като съм направил такава резервация домакинтие са сигурно, че ще си получат парите дори и при неявяване или анулиране ? Искате да промените датите? Няма проблем, резервацията ви включва еднократна промяна на дати до 24 януари 2025 или пък тогава ще ги дръпнат ?
Климент Публикувано: 7 януари Публикувано: 7 януари Виж какви са условията на плащане, в някои случаи пише плащане на място независимо че е с невъзвращаема стойност.
antony2001 Публикувано: 7 януари Публикувано: 7 януари Букинг отмени днес Потвърдена резервация от 3 декември 2024 с начало на престой 16 януари 2025. Идиотското в случая е, че в един и същ ден през два часа получавах мейли, че 1. ще ми изтеглят парите, 2. номера на апартамента и телефона на хоста, 3. кенсъл на резервацията и предложение за настаняване отстоящо на 8 км от първоначалното. От колцентъра обещаха съдействие, но и тази сутрин резултат няма! И букинг вече не са това, което бяха! Уви! 4
bobole4e Публикувано: 7 януари Публикувано: 7 януари преди 4 часа, Barfly каза: Ще бъдете таксувани с предплащане на общата цена по всяко време. Ще ти дръпнат парите когато хотела реши. Ако я отмениш също ще дръпнат пари, защото е с такова условие резервацията. 1
Дънди Публикувано: 10 януари Публикувано: 10 януари На 17.11.2023 г. в 14:33, Дани Магелани каза: Аз купих. Букинг е само посредник. Вече съжалявам за това. Прехвърлят към Гото гейт, а те се оказаха не много добри в комуникацията. Няколко пъти им писах, че искам да вкарат мой телефон и имейл в профила ми в сайта на Фиджи еърлайнс, но не го направиха. А мен не ме допуска да променя техните данни. В крайна сметка всичко ок ли беше с резервацията и полета ?
Дани Магелани Публикувано: 10 януари Публикувано: 10 януари преди 5 часа, Дънди каза: В крайна сметка всичко ок ли беше с резервацията и полета ? Да. Но след като ми скъсаха нервите, държаха ме на нокти до 1 ден преди полета. Ако не се бяхме раззвънили, те нямаха и идея, че един от полетите ми е анулиран. 1
Дани Магелани Публикувано: 11 януари Публикувано: 11 януари преди 17 часа, Дънди каза: В крайна сметка всичко ок ли беше с резервацията и полета ? Историята съм я описала подробно в друга тема, но не я откривам. Изводът ми е: Букинг са добри в съпорта за нощувки и много зле в спорта на полети, а те са различни. 1
Vincente Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари Здравейте, Имам следния казуз. Вчера си резервирах хотел в Испания, защото трябваше да остана още една вечер. Платих и се настаних. Момчето на рецепцията ми поиска кредитната карта, за да има гаранция че всичко ще е платено. Това според мен не е законно и той може да използва картата ми. Когато му казах на рецепцията за това той извика полицията. Полицията ме отведе отвън и двама полицаи разговаряха с него. И след това полицаите си тръгнаха. Трябваше да напусна днес в 12 и рецепциониста ми се обади по телефона за това. Закъснях малко и към 12.20 почукаха на вратата ми 6 полицая и казаха да си събирам набързо багажа и ме изведоха като терорист.Потресен съм. В предния хотел си бях забравил зарядните и обувки. Когато отидох на същия ден казаха, че не са намерили нищо. На другия ден казаха, че нямат ключ за стаята и утре сутрин. Отидох сутринта и пак ела утре. Вдигнах скандал и извикаха полиция. Голяма греда за тях. Дойдоха същите полицаи и те казаха за ключа. Полицаите чакаха половин час да дойде човека с ключа и през това време видях как поискаха на рецепционистката лични документи и тя каза, че уж ги забравила и я търсеха в системата. Само полицайката говореше добър английски и каза We will help you. Занимават полицията с глупости, вместо да се занимават със сериозни престъпления. И двата хотела са на сносни цени. Единия за 175 евро на ден, другия за 145 на ден 3 звезди без изхранване и глезотии. Уведомих банката за този случай и според мен е по-добре да се подаде сигнал в бг полицията и те да си задействата процедурата. Ако подам сигнал в местното управление може да не обърнат внимание на чужденец. Някакви идеи? 3
Дани Магелани Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 6 часа, Vincente каза: Здравейте, Имам следния казуз. Вчера си резервирах хотел в Испания, защото трябваше да остана още една вечер. Платих и се настаних. Момчето на рецепцията ми поиска кредитната карта, за да има гаранция че всичко ще е платено. Това според мен не е законно и той може да използва картата ми. Когато му казах на рецепцията за това той извика полицията. Полицията ме отведе отвън и двама полицаи разговаряха с него. И след това полицаите си тръгнаха. Трябваше да напусна днес в 12 и рецепциониста ми се обади по телефона за това. Закъснях малко и към 12.20 почукаха на вратата ми 6 полицая и казаха да си събирам набързо багажа и ме изведоха като терорист.Потресен съм. В предния хотел си бях забравил зарядните и обувки. Когато отидох на същия ден казаха, че не са намерили нищо. На другия ден казаха, че нямат ключ за стаята и утре сутрин. Отидох сутринта и пак ела утре. Вдигнах скандал и извикаха полиция. Голяма греда за тях. Дойдоха същите полицаи и те казаха за ключа. Полицаите чакаха половин час да дойде човека с ключа и през това време видях как поискаха на рецепционистката лични документи и тя каза, че уж ги забравила и я търсеха в системата. Само полицайката говореше добър английски и каза We will help you. Занимават полицията с глупости, вместо да се занимават със сериозни престъпления. И двата хотела са на сносни цени. Единия за 175 евро на ден, другия за 145 на ден 3 звезди без изхранване и глезотии. Уведомих банката за този случай и според мен е по-добре да се подаде сигнал в бг полицията и те да си задействата процедурата. Ако подам сигнал в местното управление може да не обърнат внимание на чужденец. Някакви идеи? Когато са ми искали да снимат моята КК, предимно в Азия и САЩ, така им кресвам, че ги стряскам. Казвам, че по политиката на нашите банки това е забранено и съм подписала декларация. Ако са настоятелни, плащам кеш. Също давам депозит за стаята само кеш. 3
ДиянаВ Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари На мен в Испания - Гранада също ми снимаха банковата карта. Всичко беше платено, но може би си имат такива правила. Не съм се разправяла, не съм имала и проблеми.
Branko Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари На няколко пъти имам подобна драма. В Мавриций - хотел малък, бутиков. Платен изцяло. Но такава била практиката. Заради консумация от бара и ресторантите и като гаранция. Отказах да ми я снимат и записват, решихме го с депозит. В Лондон🤷🏻♂️- “хотела” беше до Уембли. Поиска да ми преснима к карта, дори ми показа как има пълен разнебитен шкаф с над 1000 преснимани на хартия к карти, което вече ме направо шокира и отказах. Разговор със съпорта на букинг, който застана на моя страна. Но накрая оставих депозит кеш. От тогава, до края на декември при такива ситуации а и при рентакар ( само за гаранция когато е) използвах дайнерс кобрандираната с мастеркард 😉 Та който има и не му е изтекла декември , може да я дава нея или друга подобна 3
Lindt Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари Ние сме виждали данните на картата си, написани на лист, подмятващ се на рецепция, преди да се настаним. В Гърция. Това ни е и единствената източвана карта, непосредствено преди престоя. Може след време букинг да са спрели да предоставят тази информация на хотелите и да има смисъл да се пазим от снимки, но не съм наясно. 4 1
Георги Матеев Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари преди 58 минути , Lindt каза: Ние сме виждали данните на картата си, написани на лист, подмятващ се на рецепция, преди да се настаним. В Гърция. Същото. В България. Това безумие на booking.com толкова ме потресе, че трайно промени някои навици при мен: 1) В 99% от случаите предлащам изцяло хотела. Това ми спестява разправиите с плащане на място (счупен пос-терминал, греда с превалутиране и тн), както и потенциалните рискове със сигурността на картата. Като бонус - ускорява чекин процеса. Отделно, че при проблем мога да оспорвам транзакцията. 2) В редките случаи на плащане на място (поради липса на вариант с предплащане) никога не давам работеща карта на резервационния сайт. Ако хотелът опита да си вземе/блокира парите предварително и не се съгласи с плащане на място - сменям хотела. 3) В случай, че искат да снимат карта на място - давам празна/неработеща. Ако държат да блокират депозит се размрънквам сериозно и почти винаги минавам с кеш депозит. От над 10 години следвам тези стъпки и случайно или не от точно толкова нямам източена карта. 13
Argentique Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари Скоро искаха да ми снимат карта в 4* хотел в Ница. Тъкмо ме бяха ъпгрейднали в по-висок клас стая безплатно, беше Коледа, възмутих се, но не ми се разправяше. Дадох им Револют с идеята, че там обикновено имам стотинки. Тази пластика на Р. ми е от есента, защото предната беше компрометирана (само с опит за източване) някъде в Прибалтика. Да видим. В Букинг и т.н. винаги давам само Револют. Преди 5 г. ми източиха дебитна карта (обратимо), беше нова и я бях ползвала само за плащане в hotels.com. За по-сигурно оттогава никаква карта в никакъв сайт не записвам. 6
chandni Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари Почти винаги плащаме предварително настаняванията си. Досега никъде не са искали да ни снимат карта, но ако поискат ще започне разправия. Мъжът ми е крайно чувствителен на тази тема.
Бръмбар Публикувано: 16 януари Публикувано: 16 януари Снимането на картата е общо взето в противоречие с това, което пише на страницата на букинг за партньори - никога да не снимат карата или да записват данни на картата на клиентите си 9
r_nikolov1 Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари Здравейте, Резервирах апартамент "Marquise Square Tower Luxury App's" https://www.booking.com/Share-yWoCon в Дубай като ни привлече локацията и добрата му цена. Пишеше, че трябва да предплатя сумата и си въведох данните на картата. Но пари след това не са ми взети от нея. В условията на резервацията пише, че трябва да платя сумата чрез банков превод. Получих съобщение от собственика чрез Буукинг, в което пише и: IMPORTANT! Payment: To confirm your reservation it has to be paid. Currently, we do not accept credit card payments. We only accept payments via bank transfer (IBAN) or PayPal. Please ensure that the payment is made within 24 hours of your reservation. Best regards, Manager Olivia Веднага се обадих на Буукинг и те ме увериха, че в условията си пише, че плащането не е с карта, а чрез банков трансфер и, че няма от какво да се притеснявам. Аз им обясних, че за първи път ми се случва това и, че само 8-те отзива (първият е от септември 2024) на мястото ме притесниха и затова исках да проверя дали всичко е наред. Очаквам IBAN-а и трябва да изпратя до утре парите за резервацията. Но се чудя да не попадна в някоя схема, досега само с карта съм плащал в Буукинг... Според вас излишно ли се притеснявам?
searus Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари преди 6 минути , r_nikolov1 каза: Здравейте, Резервирах апартамент "Marquise Square Tower Luxury App's" https://www.booking.com/Share-yWoCon в Дубай като ни привлече локацията и добрата му цена. Пишеше, че трябва да предплатя сумата и си въведох данните на картата. Но пари след това не са ми дръпнати от нея. В условията на резервацията пише, че трябва да платя сумата чрез банков превод. Получих съобщение от собственика чрез Буукинг, в което пише и: IMPORTANT! Payment: To confirm your reservation it has to be paid. Currently, we do not accept credit card payments. We only accept payments via bank transfer (IBAN) or PayPal. Please ensure that the payment is made within 24 hours of your reservation. Best regards, Manager Olivia Веднага се обадих на Буукинг и те ме увериха, че в условията си пише, че плащането не е с карта, а чрез банков трансфер и, че няма от какво да се притеснявам. Аз им обясних, че за първи път ми се случва това и, че само 8-те отзива (първият е от септември 2024) на мястото ме притесниха и затова исках да проверя дали всичко е наред. Очаквам IBAN-а и трябва да изпратя до утре парите за резервацията. Но се чудя да не попадна в някоя схема, досега само с карта съм плащал в Буукинг... Според вас излишно ли се притеснявам? Аз имах един подобен случай, но в условията тогава не пишеше, че трябва с банков трансфер, т.е. нямаха право да ми го искат. Щом тук си го пише и ти се съгласил при резервацията, значи такъв е начинът на плащане. Дали да се притесняваш, аз по принцип се притеснявам като ми искат превод 🤣 За теб не знам 😉 1
neuromancer Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари не знам дали е схема конкретния случай, но е напълно нормално да ти иска банков трансфер, щом си е написано ясно в условията. Тук при мен в по-забутаните райони е масова практика да се резервира с депозит по банков път, а не с карта. Доста пъти съм го правил, включително и да преведа и втората половина от сумата о банков път, защото не приемат карти, а аз съм свършил кеша... Според мен задължително ползвай Пейпал, така имаш някаква защита ако стане издънка. Или просто се отказваш и търсиш друг апартамент. 2 1
ДиянаВ Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари преди 26 минути , r_nikolov1 каза: Здравейте, Резервирах апартамент "Marquise Square Tower Luxury App's" https://www.booking.com/Share-yWoCon в Дубай като ни привлече локацията и добрата му цена. Пишеше, че трябва да предплатя сумата и си въведох данните на картата. Но пари след това не са ми взети от нея. В условията на резервацията пише, че трябва да платя сумата чрез банков превод. Получих съобщение от собственика чрез Буукинг, в което пише и: IMPORTANT! Payment: To confirm your reservation it has to be paid. Currently, we do not accept credit card payments. We only accept payments via bank transfer (IBAN) or PayPal. Please ensure that the payment is made within 24 hours of your reservation. Best regards, Manager Olivia Веднага се обадих на Буукинг и те ме увериха, че в условията си пише, че плащането не е с карта, а чрез банков трансфер и, че няма от какво да се притеснявам. Аз им обясних, че за първи път ми се случва това и, че само 8-те отзива (първият е от септември 2024) на мястото ме притесниха и затова исках да проверя дали всичко е наред. Очаквам IBAN-а и трябва да изпратя до утре парите за резервацията. Но се чудя да не попадна в някоя схема, досега само с карта съм плащал в Буукинг... Според вас излишно ли се притеснявам? Това, че място за настаняване има малко, но отлични отзиви мен поначало не ме притеснява, защото: - преди това се е предлагало в други платформи и там има достатъчно добри отзиви; - често хостовете си сменят профила, може би си имат свои съображения за това, извън потребителските нагласи за измамност само и единствено спрямо тях; - 4-5 пъти досега съм пробвала с уж нови места на доста по-ниска цена и е било супер. С банков превод обаче не съм имала случай. Разрови мястото по-детайлно, едва ли е новопостроено. 1
r_nikolov1 Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари преди 4 минути , ДиянаВ каза: Разрови мястото по-детайлно, едва ли е новопостроено. Търся мястото, но това е сграда с апартаменти и въпросният собственик предлага 2 в тази сграда. Не го намирам в други сайтове, различни от Буукинг.
r_nikolov1 Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари Revolut ми маркира превода като ненадежден. Надявам се всичко да е наред и притесненията ми да се окажат напразно. Все пак, в случай на проблем, дано Booking съдейства адекватно, тъй като не съм имал подобни ситуации.
r_nikolov1 Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари Идвам с ъпдейт относно моята ситуация... Собственика на апартамента ми анулира резервацията с предтекста, че затварят...и се свързах с Буукинг, които поискаха да им изпратя документ за извършеното плащане, за да ми се възстанови сумата... За съжаление, явно наистина този апартамент си беше скам... 2
vorbis Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари преди 6 часа, r_nikolov1 каза: Идвам с ъпдейт относно моята ситуация... Собственика на апартамента ми анулира резервацията с предтекста, че затварят...и се свързах с Буукинг, които поискаха да им изпратя документ за извършеното плащане, за да ми се възстанови сумата... За съжаление, явно наистина този апартамент си беше скам... Защо не пусна плащането през PayPal? Там възстановяването на сумата би било значително по-лесно отколкото през банков превод, мисля, пък дори и със съдействието на Букинг.
r_nikolov1 Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари преди 26 минути , vorbis каза: Защо не пусна плащането през PayPal? Там възстановяването на сумата би било значително по-лесно отколкото през банков превод, мисля, пък дори и със съдействието на Букинг. Не съм ползвал PayPal и не знаех, че щеше да е по-добрия вариант.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега