Прескочи до съдържание

Коледни базари

Цвете

Препоръчани мнения

преди 49 минути , Ивайла каза:

Някой ходил ли е на Коледния в Крайова? Интересува ме с кола какъв е маршрута и откъде се купува винетка... 

Аз не съм ходила, но във фейсбук четох наскоро, че се взима ферибот от Оряхово. А винетка за Румъния  може онлайн да се купи 🙂

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Ивайла каза:

Някой ходил ли е на Коледния в Крайова? Интересува ме с кола какъв е маршрута и откъде се купува винетка... 

Иве, ние през Оряхово с ферито ходихме, а винетка купих онлайн. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 56 минути , Ивайла каза:

Ние сме ходили. На отиване минахме през Видин, на връщане - през Оряхово с ферибот. Вторият вариант беше по-малко комфортен и по-скъп. За ферибота се събира опашка, около празничните дни има по-малко курсове и на слизане се виси на 2 гишета за плащане на такси за пристанището. Винетката за Румъния се купува онлайн. Базарът впечатлява с хилядите си светлини, няма красиви сувенири, по-скоро китайски джунджурийки, има няколко места за хапване и един павилион за коминчета. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Ивайла каза:

За Румъния винетка вземам от https://www.roviniete.ro/en/

Нищо не принтирам напоследък и няма проблем. Преди имаше 3-дневни, но сега най-кратките са за 1 и 10 дни, пак са на добра цена.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

По-удобно е през моста - не чакаш разписание, дали е пълен ферибота или не...

С ферибота е по-пряко като разстояние, но времето как е зависи от чакането.

Аз бих минал по моста.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.