Прескочи до съдържание

Филми

Препоръчани мнения

• 1 месец по-късно ...

Онзи ден най-после гледах новата екранизация по една от любимите ми книги, всъщност книгата, която разпали пътешественическата искра у мен в едни други години, в които излизането зад граница беше истинско приключение. Става дума за "По пътя", екранизация по едноименния роман на Джак Керуак. Филмът е добър, но страда от един много сериозен драматургичен недостатък. Нито за момент в лентата не се споменава за един от емблематичните главни герои в романа, а именно "Route 66". Отдавам го на факта, че понастоящем са останали само части от този легендарен път и младата публика надали може да осъзнае за какво точно иде реч, но все пак на мен поне ми липсваше през цялото време...

Връзка към коментар
  • 3 години по-късно ...

Постът ми в темата за книгите ме подсети, че не съм ви препоръчал 2 филма, които са ми сред любимите.

Moon (2009)

post-2889-0-62732100-1472712881_thumb.jpg

Става въпрос за време, в което, човечеството си набавя необходимите ресурси, чрез станции, изградени на луната. За целта има човек, който е дежурен там. Няма да издавам повече, но филма определено е интересен и различен.

Predestination (2014)

post-2889-0-58093500-1472713196_thumb.jpg

Австралийски фентъзи/трилър, базиран на кратката история - All You Zombies, написана за един ден през 1958 година и публикувана в списание Fantasy & Science Fiction през 1959г.

Няма много какво да се обяснява, освен, че ако обичате парадокси и филми за пътуване във времето ще ви хареса!

Редактирано от П.Кръстев
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.