Hayasko Публикувано: 14 май, 2013 Сподели Публикувано: 14 май, 2013 Да, и аз забравих Изкуплението Шоушенк, невероятен филм! Скоро пък гледах Bad education на Алмодовар, няма да съжалявате и за него Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 14 май, 2013 Сподели Публикувано: 14 май, 2013 "Спасението на редник Райън", "Роден на 4-ти юли". Помни ли някой "Рейнман"? Една невероятна игра на Дъстин Хофман! Връзка към коментар
vesi Публикувано: 9 юли, 2013 Сподели Публикувано: 9 юли, 2013 Искам да ви препоръчам филмче, на което искренно да се позабавлявате. Не е класика, ама може и да стане Coursier (2010)-fr. Наистина е уникално забавно- пробвайте Връзка към коментар
Duke Публикувано: 9 юли, 2013 Сподели Публикувано: 9 юли, 2013 Онзи ден най-после гледах новата екранизация по една от любимите ми книги, всъщност книгата, която разпали пътешественическата искра у мен в едни други години, в които излизането зад граница беше истинско приключение. Става дума за "По пътя", екранизация по едноименния роман на Джак Керуак. Филмът е добър, но страда от един много сериозен драматургичен недостатък. Нито за момент в лентата не се споменава за един от емблематичните главни герои в романа, а именно "Route 66". Отдавам го на факта, че понастоящем са останали само части от този легендарен път и младата публика надали може да осъзнае за какво точно иде реч, но все пак на мен поне ми липсваше през цялото време... Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 1 септември, 2016 Сподели Публикувано: 1 септември, 2016 (редактирано) Постът ми в темата за книгите ме подсети, че не съм ви препоръчал 2 филма, които са ми сред любимите. Moon (2009) Става въпрос за време, в което, човечеството си набавя необходимите ресурси, чрез станции, изградени на луната. За целта има човек, който е дежурен там. Няма да издавам повече, но филма определено е интересен и различен. Predestination (2014) Австралийски фентъзи/трилър, базиран на кратката история - All You Zombies, написана за един ден през 1958 година и публикувана в списание Fantasy & Science Fiction през 1959г. Няма много какво да се обяснява, освен, че ако обичате парадокси и филми за пътуване във времето ще ви хареса! Редактирано 1 септември, 2016 от П.Кръстев 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега