Прескочи до съдържание

С какъв куфар, раница или сак пътувате

Препоръчани мнения

преди 31 минути , Argentique каза:

Що са така зарязани тези куфари? 🤔

Сигурно групичка недоразбрани, че им трябва приорити за да качат куфарите си като ръчен багаж, предпочели да не плащат глоби на гейта. 😃Остава загадка къде са побрали съдържанието. Освен да са си носили по няколко възглавнички. 😛

• Смея се 4
Връзка към коментар
1 hour ago, Argentique said:

Що са така зарязани тези куфари? 🤔

Нещо бяха ги разхвърляли по земята - за назидание на останалите пътници 😄😄 Да им пази страх... 😄 

Не знам защо, но като ги видях някак си се сетих за гладиаторксата арена - горките пасажери бяха загубили битката 😄 

image.png.bdb542fa367c7ff6c3dc30fc1335a24c.png

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 15 часа, neuromancer каза:

5cm е много за твърд куфар

Добре, а какво ще ми препоръчате, което е хем в рамките на размера, хем да е подходящо за дете на 7 г. Тежка раница не е опция, затова исках да е куфарче на колелца.

Връзка към коментар

В Svetla на Орлов мост ги ремонтират, но зависи колко е счупено. 

За детски куфарчета и раници в мини размери вижте в Estil. Раниците могат да се сложат под седалката пред вас, куфарите не, а багажното в салона е ограничено като капацитет. Това са доводите, а кой колко ги спазва е отделен въпрос.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Детските куфарчета в Естил пак са с размери 46х30х21, вероятно без колелца 40х30х21. Което е същото като китаеца 40х30х20. 40х25х20 обаче, не намирам - само чанти/сакове.

https://www.estilbags.com/p/kufari/detski-kufari/kufar-kid-futbol-46-cm/

Връзка към коментар
преди 2 часа, deian каза:

Добре, а какво ще ми препоръчате, което е хем в рамките на размера, хем да е подходящо за дете на 7 г. Тежка раница не е опция, затова исках да е куфарче на колелца.

Търси раница с колелца. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 часа, Bilqz каза:

Нещо бяха ги разхвърляли по земята - за назидание на останалите пътници 😄😄 Да им пази страх... 😄 

Не знам защо, но като ги видях някак си се сетих за гладиаторксата арена - горките пасажери бяха загубили битката 😄 

image.png.bdb542fa367c7ff6c3dc30fc1335a24c.png

Януари месец на Софийското летище имаше групичка от ромски сънародници, летящи за Мюнхен (мисля, че бяха цяла фамилия). Стигна се до там, че един от тях обикаляше през опашката от хора с извадени от багажа си дънки, викайки "Вижте какво ми причиняват, вижте с какво не искат да ме пуснат на самолета!!!" 

Част от тях избраха да не се качат на самолета със заплахи към персонала "Вие ще ми плащате всичко!", друга част зарязаха част от багажа си и награбиха каквото успяха в ръце и набутаха в пликове...

🤐

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, deian каза:

Виж ученическите раници с колелца, но не знам какви са им размерите и на тях.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.