Георги Публикувано: 14 март, 2016 Сподели Публикувано: 14 март, 2016 Спечелете 2 самолетни билета до Тайланд с Катарците Тази игра и по-рано беше пусната от някой друг, изглежда доста менте и за това махам линка. Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 1 април, 2016 Сподели Публикувано: 1 април, 2016 2 самолетни билета от Еър Берлин. Играта важи от 01.04 - 01.05.16. Играта не била свързана с покупка или услуга от въпросният сайт. Що пък да не си пробвам късмета дет се вика ;-) http://www.esky.bg/turisticheski-patevoditel/poleti/samoletni-bileti/kak-da-spechelish-dva-bezplatni-samoletni-bileta-do-berlin?Label=sm1&utm_source=sm1&utm_medium=post&utm_campaign=Discover_Berlin 3 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 Привет, гледам, че в ето този конкурс името ми се мъдри сред спечелилите "89 х други награди". Има ли някой от вас също? И какви са тези награди и как се получават? Вероятно някоя рекламна тениска или ключодържател? http://new.esky.bg/konkurs/ 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 И какви са тези награди и как се получават? Не съм сред печелившите, но допълнителните награди са: брандирани одеяла, брандирани чаши, брандирани флашки 16 GB и ваучери за 10 Евро отстъпка от цена на полет, закупен от eSky.bg. Ако не са се свързали още с теб, би трябвало скоро да го направят, за да ти поискат адрес за изпращане на предметната наградата по куриер, а ако си спечелил ваучер за отстъпка - ще ти го пратят по и-мейл. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 10 евро отстъпка при поне 25 евро надценка на билетите е много силен подарък 8 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 2 април, 2016 Сподели Публикувано: 2 април, 2016 10 евро отстъпка при поне 25 евро надценка на билетите е много силен подарък Доньо повече не дава. Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 3 април, 2016 Сподели Публикувано: 3 април, 2016 (редактирано) Яничка, благодаря за отговора. Проверих във фейсбука им и пише, че ще се свържат по имейл, но засега нищо. Една приятелка също е спечелила, и с нея не са се свързали. Не е за наградата, а е приятно да знаеш, че са оценили творческото ти хрумване :D все пак се надявам да не е ваучера, наистина Редактирано 3 април, 2016 от seagull_29 1 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Нова игра за два билета от KLM: https://www.ifly50.com/en_bg/50 15 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Нова игра за два билета от KLM: https://www.ifly50.com/en_bg/50 Благодаря много Записах се за участие. Късмет на всички пътешественици! 3 Връзка към коментар
bori Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 Нова игра за два билета от KLM: https://www.ifly50.com/en_bg/50 И аз ще се пробвам, макар никога да не ми е вървяло :) 1 Връзка към коментар
tanichka Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 Как се записахте? Не намирам играта.... Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 Как се записахте? Не намирам играта.... Скролваш, докато се изредят всичките дестинации и накрая излиза надписа "Like your 5 favourite destinations and win 2 tickets!",определяш 5-те си любими дестинации и готово. Връзка към коментар
Dian Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 Още една игра за два самолетни билета: http://ludiapateshestvenik.com/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0/ Тази е за писатели.Условието е да се напише и изпрати статия,като могат да се използват и дадените шаблони за всяка категория. Връзка към коментар
tanichka Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 Мерси, Яничка 1 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 10 евро отстъпка при поне 25 евро надценка на билетите е много силен подарък Точно ваучер се оказа. Не съм им клиент и не мисля да го използвам. Ако някой случайно би искал да се "възползва" - с удоволствие ще му го преотстъпя. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 Точно ваучер се оказа. Не съм им клиент и не мисля да го използвам. Ако някой случайно би искал да се "възползва" - с удоволствие ще му го преотстъпя. Жалко, надявах се твоята да е от другите награди... Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 (редактирано) Жалко, надявах се твоята да е от другите награди... И аз, тъй като колекционирам чаши от пътувания, на чаша нямаше да разсърдя. Но здраве да е. На приятелката, която също спечели - и на нея ваучер. А каза "ако е чаша - директно ти я давам, аз не ща чаши" Редактирано 5 април, 2016 от seagull_29 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 И аз, тъй като колекционирам чаши от пътувания, на чаша нямаше да разсърдя. Но здраве да е. На приятелката, която също спечели - и на нея ваучер. Престарали са се с ваучерите... Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 И аз, тъй като колекционирам чаши от пътувания, на чаша нямаше да разсърдя. Но здраве да е. На приятелката, която също спечели - и на нея ваучер. А каза "ако е чаша - директно ти я давам, аз не ща чаши" И аз колекционирах чаши, ама прекратих, защото станаха много и след пътуването до Централна Америка се върнах с 8 чаши, защото си взимах от всяка държава по една, и тогава реших, че не може половината багаж да ми е с чаши. А пък и на някои места не можех да си намеря хубави и взимах някакви компромисни, само за да имам от съответната държава. Та моята колекция е от 50 и прекратих Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 5 април, 2016 Сподели Публикувано: 5 април, 2016 И аз колекционирах чаши, ама прекратих, защото станаха много и след пътуването до Централна Америка се върнах с 8 чаши, защото си взимах от всяка държава по една, и тогава реших, че не може половината багаж да ми е с чаши. А пък и на някои места не можех да си намеря хубави и взимах някакви компромисни, само за да имам от съответната държава. Та моята колекция е от 50 и прекратих Едно към едно с моята втора мания (след картичките). Последно си взех една нищо и никаква от Шотландия, за която платих 10 паунда (24 лв. за грозна чаша), докато психологическата ми граница и отделения бюджет за това е 12-15 лв. Не, че обичам да издребнявам, но мен ако питаха, бих казал, че не струва повече от чашите в китайски магазин тип "всичко по един паунд". Ама така е, като беше последния град в Шотландия, в който се спирахме. Един приятел ми казва, че съм "първа кипра на комерса" защото държах чашата да е с шотландското знаме. Но хората просто не разбират, някои неща са си просто мания и точка Като гледам колко застрашително расте обаче колекцията, мисля, че и аз в скоро време ще се откажа и ще наблегна на картичките още повече 1 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Игра на Aegean за два самолетни билета: http://en.aegeanair.com/plan/offers-competitions/promotion-puzzle/ 4 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 не разбирам какво трябва да се направи след като се логнеш в сайта 1 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Трябва да се намерят частите от пъзела,които са на различни места в сайта-общо 6 на брой. 2 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 не разбирам какво трябва да се направи след като се логнеш в сайта Търсиш 6 снимки като част от пъзел са, те са безразборно разпръснати аз влизах във всички менюта и ги намирах, после като ги намериш те записват за участие в томболата, успех! Пъзелът е снимка на гръцка дестинация 1 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Мерси много, започнах да ги намирам 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега