Sun4o Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 (редактирано) От снощи мъча февруаро-мартенски дати 2016, ама нъц - ерор след ерор Редактирано 28 януари, 2015 от Sun4o Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 От снощи мъча февруаро-мартенски дати 2016, ама нъц - ерор след ерор Ама има ли такива? Това вече е по-интересно Връзка към коментар
alex0001 Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 Хорааа, едно голямо благодаря за офертата. След многократно цъкане успях да резервирам двупосочен билет Дубай-Манила за периода 30/06 - 05/07 на космическата цена от 71 лева (включена застраховка ей така, за всеки случай). Честно казано, Филипините не ми влизаха в плановете, но при тази цена не можах да устоя. Сега остава въпроса с придвижването до Дубай. Уиз предлагат 29/06 - 06/07 за 375 лева. Как мислите, струва ли си тази цена? Скъпо е.Почти съм сигурен, че ще паднат цените.За този период трябва да се бориш за около 250лв на билет. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 От снощи мъча февруаро-мартенски дати 2016, ама нъц - ерор след ерор Промоцията е до Декември. Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 всеки освен мен В Куала Лумпур винаги ще идеш. То е свързващо азиатско звено и център на Еър Ейша. А Тайван си е екзотика, и говорят - адски красиво. Аз цялата гимнастика я направих само и единствено за Тайван 2 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 От снощи мъча февруаро-мартенски дати 2016, ама нъц - ерор след ерор Промоцията е за полети между 15 Юни и 10 Декември 2015. Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 Промоцията е за полети между 15 Юни и 10 Декември 2015. Е , то е ясно, че е за по-неблагоприятния сезон, но за такава цена, ще се понамокрим ( всеки ден ) 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 (редактирано) Честито на всички дето се сдобиха с евтини билети. И аз се включвам в групата на Рейни на завиждащите. Май, сайта на магеланците вече започна да изпраща групи туристи из целия свят. Основателю, време е да сложиш една емблема на тур оператор. Така или иначе хората заминават на групи за какви ли не места. Вярно организацията е малко по- различна, ама вече бройката на закупилите с помощта на сайта билети и заминали на пътешествие гони броя на иначе организираните туристи. Само като общ сбор на изхарчените суми сме по назад, ама то идва от евтинията, която се шири с помощта на сайта. Ей да пишете от тези прекрасни места, където ще ходите. Завид, завид, завид Редактирано 28 януари, 2015 от mililia 9 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 Аз вчера от вълнение, забравих да изкажа и аз благодарности на Ошко и Георги за офертата ! Много, много благодаря, нищо, че ми провалихте плановете за Куба тази година ! 8 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 Промоцията е до Декември. Разбирам, но и за моите дати излизат цени...ама влизане няма 1 Връзка към коментар
sava Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 И аз да благодаря на великите магеланци Ошко и Георги! Взех си 2 за началото на октомври - 2.10-12.10 Много време изгубих в колебания , колко време да ми е престоят. Седмица ми се струва малко , впредвид ,че ще искам да мръдна тук -там извън филипините.После реших 15дни --видяха ми се много....и накрая 10 дни. Надявам се да услея прехода от Ал мактум до Интернешънал в Дубай с Такси ( евтини са) за да спестя от нощувка. Сега на дневен ред е да се направи организация по престоя и най- изгодни и интересни дестинации в региона. НЕ съм бил там наоколо и мисля да наваксам, като приоритетите са: Сингапур, Хонг Конг и Япония. Мисля да го направя като обиколка:Манила- Сингапур- Хонг- Нагоя- Манила. Даже си взех билетчета за последната отсечка Нагоя - Манила .Така че и Япония ще се ходи. 4 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 (редактирано) И аз да благодаря на великите магеланци Ошко и Георги! Взех си 2 за началото на октомври - 2.10-12.10 Много време изгубих в колебания , колко време да ми е престоят. Седмица ми се струва малко , впредвид ,че ще искам да мръдна тук -там извън филипините.После реших 15дни --видяха ми се много....и накрая 10 дни. Надявам се да услея прехода от Ал мактум до Интернешънал в Дубай с Такси ( евтини са) за да спестя от нощувка. Сега на дневен ред е да се направи организация по престоя и най- изгодни и интересни дестинации в региона. НЕ съм бил там наоколо и мисля да наваксам, като приоритетите са: Сингапур, Хонг Конг и Япония. Мисля да го направя като обиколка:Манила- Сингапур- Хонг- Нагоя- Манила. Даже си взех билетчета за последната отсечка Нагоя - Манила .Така че и Япония ще се ходи. Не че ми е работа, ама вие какво мислите - за 10 дни - 4 държави. Филипините го нямате за нищо (може би защото полета е дотам и е евтин) То само за Филипините се иска един месец, а повечето си взели билети за 10-15 дни, а искат и друго.... Странно ми се вижда, но всеки си знае... Редактирано 28 януари, 2015 от ruwenzogy 6 Връзка към коментар
sava Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 Така е..не е твърдо решено...За това не бързах да резервирам , макар да намерих евтини полети за някой от изброените... Мисля си за по 2 дни на всякъде....но пак казвам не съм го решил. Може и да ги намаля на 3х3дни... Може и цялото време да остана на Филипините, но до Япония задължително поне за 1 нощувка.. В самите Филипини къде е най атрактивно?...само в Манила ли ...или да се отскочи до някой от островите. Освен самолети предполагам ,че може и с плавателни средства да се посети някой остров...ще го проучваме има време.. Давайте идей Връзка към коментар
Костов Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 (редактирано) Пожелавам едно страхотно изкарване на всички възползвали се от офертата. За мое съжаление аз не съм сред тях Ще чакам следващата За сега ще чета и ще гледам снимки. Редактирано 28 януари, 2015 от Костов 4 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 Присъединявам се към благодарностите към Георги и Ошко. Страхотни сте! 3 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 И аз пожелавам на всички възползвали се интересни пътувания. Въпреки че видях вчера офертата не можах да се възползвам. Трябва и да работим . 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 януари, 2015 Автор Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 Това май ще се окаже катарската промоция втори номер. След оня случай миналия януари, когато маса народ си купиха билети за Азия с катарците, това като че ли е второто масово пазаруване от тук. Южна Америка също се отчете с някой и друг билет Ако не друго, ще понапълним форума с полезна информация за Филипините и доста гледни точки. 8 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 ... Филипините го нямате за нищо (може би защото полета е дотам и е евтин) То само за Филипините се иска един месец, а повечето си взели билети за 10-15 дни, а искат и друго.... ... Точно по тази причина и аз съм в публиката. Смятах, пресмятах вчера и ...прецених, че не разполагам с достатъчно време. По този повод даже и сайта не ми забиваше вчера. На всички купили билети, пожелавам да напаснат и останалите полети, да направят чудесни планове и после да споделят с нас пътуването си. 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 (редактирано) Аз персоналните благодарносит вече ги изказах по-горе . И добре, че Wizz и FlyDubai ни свързаха с Емирствата и добре че паднаха визите за Дубай, че иначе тази оферта щеше да си виси ей така в пространството ... Редактирано 28 януари, 2015 от Фичо 6 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 (редактирано) Ххаха, честито ви на всички. Ама ние с плановете до края на годината...така то. Иначе аз ще обиколя района сега март-април, но много трудно си разделих дните и все не ми стигат. А хем само за Филипините имам 15 дни. Ама така е.... Редактирано 28 януари, 2015 от Тони 2 Връзка към коментар
TheLawyer90 Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 Хора, може ли някой да сподели на какви цени си е намерил билет до Дубай, тъй като се чудя дали да резервирам за 375 лева или да чакам? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 (редактирано) Доколкото виждам, че теб те интересува разгара на лятото, което поради хипержегата в Дубай е по-скоро offseason - не вярвам някакво увеличение да се получи скоро точно за този период от годината, а има и някаква вероятност още да падне цената, така че поне може да изчакаш 20%-ното намаление, което предполагам ще се появи в началото на февруари, а 20% на тая цена са си едни 70лв., кой ти ги дава. Но все пак нищо 100% сигурно няма, така че горното го приемай като мнение, не като съвет! Редактирано 28 януари, 2015 от Фичо 1 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 Работи ли все още "далаверата " защото с моя таблет и скапания нет тук до никъде не стигам Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 И аз да благодаря на великите магеланци Ошко и Георги! Взех си 2 за началото на октомври - 2.10-12.10 Много време изгубих в колебания , колко време да ми е престоят. Седмица ми се струва малко , впредвид ,че ще искам да мръдна тук -там извън филипините.После реших 15дни --видяха ми се много....и накрая 10 дни. Надявам се да услея прехода от Ал мактум до Интернешънал в Дубай с Такси ( евтини са) за да спестя от нощувка. Сега на дневен ред е да се направи организация по престоя и най- изгодни и интересни дестинации в региона. НЕ съм бил там наоколо и мисля да наваксам, като приоритетите са: Сингапур, Хонг Конг и Япония. Мисля да го направя като обиколка:Манила- Сингапур- Хонг- Нагоя- Манила. Даже си взех билетчета за последната отсечка Нагоя - Манила .Така че и Япония ще се ходи. Виж сега, всеки си има свой стил на пътуване, който отговаря на неговите финансови възможности, интереси и свободно време. Не се стряскай, а действай спрямо твоите виждания, гледам че не ти е първа голяма екскурзия, значи имаш идея какво може и какво не да се случи и няма да са ти излъгани очакванията, поне не радикално. Моите екскурзии са все с много полети и на принципа всеки ден, нов хотел, хем съм с 2 деца. Сега и аз планирам нещо подобно с Япония и Филипините. Манила ми изглежда най-скучно, пък и не съм по градовете- погледни снимки от Ел Нидо, Корон, Бохол, Боракай, има и оризови тераси на север от Манила и whale sharks в Ослоб и Донсол... 3 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 28 януари, 2015 Сподели Публикувано: 28 януари, 2015 Работи ли все още "далаверата " защото с моя таблет и скапания нет тук до никъде не стигам Гледам, че в края на август, началото на септември има тук- там останали по 1 дирхам, но само в едната посока. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега