Sju Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Това май ще се окаже катарската промоция втори номер. След оня случай миналия януари, когато маса народ си купиха билети за Азия с катарците, това като че ли е второто масово пазаруване от тук. Южна Америка също се отчете с някой и друг билет Някои хора ще чакаме промоции номер 3,4,5... пък току виж се появи нещо по поставените цели Сега като си позапълнихте програмите надявам се няма да спрете да информирате за други интересни попадения? 1
Георги Публикувано: 28 януари, 2015 Автор Публикувано: 28 януари, 2015 Някои хора ще чакаме промоции номер 3,4,5... пък току виж се появи нещо по поставените цели Сега като си позапълнихте програмите надявам се няма да спрете да информирате за други интересни попадения? Аз дори не съм си и помислял да се възползвам от тая оферта, обстоятелствата при мен са по-различни. Това не пречи да ми ври кръвта като видя нещо такова и да почна да разцъквам 10
silvia_b Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 20.07-31.07 , 1.08-10.08 са останли по едно място Ние с мъжо така и не се разбрахме кога ни е удобно докато снощи имаше и за октомври останали. За Дубай не си взимайте още, особено за летните месеци цените падат до 99лв без членство. Миналия юни началото с членство и 20% промоция единия билет ми струваше 67лв! 6
sava Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 ..и аз мисля ,че за Дубай има време...ще паднат даже, цените. По мои наблюдения цените на Ъиз са най- изгодни около 45 дни преди полета.Преди и дслед това са по високи. Ще чакайме и 20% отстъпка.. ..иначе и аз мислих за варианта всеки ден нов хотел и нов град, но голямо пътуване ще пада.. разхода се вдига..пък и тези азиатските самолети..малко напоследък ме притесняват.. ...другото което малко ме притеснява е , че паспорта ми изтича на 21.03.216, а полета е 2.10.2015...т.е по-малко от 6 месеца. дали се гледа взискателно?...може ли да ми създаде проблеми по границите?
neuromancer Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Виж изискванията за конкретната държава. Ако се иска валидност, има вероятност да гледат и да те спрат, дори да не е 100% пак няма смисъл да рискуваш. Проверяват на две места - авиокомпанията на чекина и после граничния контрол. Примерно тук http://magelanci.com/links/category/15-%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8/ Информация от IATA
stanimir Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Аз не се ядосвам. Аз съм отчаянаааааааааааааааааааааа Акъла ми се взима как ги правите тези планове. Пък аз трябва да работя, мамка му. такавва свобода като вашата е само в мечтите ми. Ама се радвам че има хора като вас... И си обирам парцалите в ъгъла, само да ви чета... Ми що ти трябваше да бягяш от комунизЪма ? Глей как тук все си мрънкаме ама оцеляваме и кеф ни Бразилия , кеф ни Кариби или Австралия ... и най-вече когато си поискаме 8
macf1an Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Виж изискванията за конкретната държава. Ако се иска валидност, има вероятност да гледат и да те спрат, дори да не е 100% пак няма смисъл да рискуваш. Проверяват на две места - авиокомпанията на чекина и после граничния контрол. Примерно тук http://magelanci.com/links/category/15-%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8/ Информация от IATA Гласувам да се добави http://www.staralliance.com/en/services/visa-and-health/ в този списък 1
stanimir Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 И аз да благодаря на великите магеланци Ошко и Георги! Взех си 2 за началото на октомври - 2.10-12.10 Разгледай раздела за Азия във форума. Има прекрасни теми за Япония и Филипини , където ще научиш всичко което ти е необходимо и за да си направиш плана. П.С. И мен ме сърбяха ръцете ама разума надделя. "Няма време" 4
Гост Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Ми що ти трябваше да бягяш от комунизЪма ? Глей как тук все си мрънкаме ама оцеляваме и кеф ни Бразилия , кеф ни Кариби или Австралия ... и най-вече когато си поискаме Вярно е, това ми е непостижима свобода - и непостижими дестинации. Със здраве да си ги ползвате Поздрави.
stanimir Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 За дестинации не мисля ... предвид африканските ти планове Едно е сигурно българинът съвсем не е оцелял , защото се е смял , а защото е гявол 4
Plovdivian Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Поразгледах със сайтчето: Дубай-Манила има колкото щете билети. От Манила нататък е голямото разграбване, но все още има оферти. mac, скрипта е далеч от актуален. От снощи цикли на някакви полети за по 1 дирхам, които още снощи свършиха.
macf1an Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 (редактирано) За без пара - толкоз https://www.cebupacificair.com/Seat%20Map/seat_map_01272015v2.pdf Тук ориентират горе долу къде има останали Редактирано 28 януари, 2015 от macf1an 1
Polina Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Охх, дразнители.. снощи едвам се стърпях да не го отворя тоя сайт, днеска вече и в пдф ми ги пускаш Мак-чо.. Бива ли така? Вярвам,че ще има ощеее по-добра промоция и ние неуспялите да се класираме за тази, ще бъдем в следващата :lol: . 5
Гост Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 За дестинации не мисля ... предвид африканските ти планове Едно е сигурно българинът съвсем не е оцелял , защото се е смял , а защото е гявол Нека първо ги случа, че е много разклатена лодката... За другото си прав.
neuromancer Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Гласувам да се добави http://www.staralliance.com/en/services/visa-and-health/ в този списък Ами то си е там, първия ред на тази страница http://magelanci.com/links/category/15-%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8/ След реорганизацията е отишла малко в девета глуха и никой не ходи там. Евентуално може да го добавим във FAQ или като закачена тема във форума "Визи"?
Георги Матеев Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Аз май си финализирах пътешествието, полетите паснаха идеално като дати, времена и цени. 7 дни Австралия (живот и здраве ако взема виза) 2 дни Тайпе 2 дни Макао 1 ден Манила + транзит 1 или 2 дни в Дубай Целият маршрут Дубай-Манила-Сидни-Манила-Тайпе-Макао-Манила-Дубай излиза изключително скромните 620 лв. Красота 23
Petkan Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Гледам, бързо си се справил И то докато си джиткаш из Мароко май... 1
mililia Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Аз май си финализирах пътешествието, полетите паснаха идеално като дати, времена и цени. 7 дни Австралия (живот и здраве ако взема виза) 2 дни Тайпе 2 дни Макао 1 ден Манила + транзит 1 или 2 дни в Дубай Целият маршрут Дубай-Манила-Сидни-Манила-Тайпе-Макао-Манила-Дубай излиза изключително скромните 620 лв. Красота И сега, като си подредил всичко и нямаш празно място в програмата, ако излезе полет от там до някъде за 50 цента какво ще правиш? Ей, как яко се прецакваш с тези 620 лв. дето си ги дал . 2
macf1an Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Ами то си е там, първия ред на тази страница http://magelanci.com/links/category/15-%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8/ След реорганизацията е отишла малко в девета глуха и никой не ходи там. Евентуално може да го добавим във FAQ или като закачена тема във форума "Визи"? Моя грешка, видях, че пише IATA, и мислех, че е това: http://www.iatatravelcentre.com/home.htm , което е "официалното".
dealni Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 ама вие от сега ли тръгнахте да взимате полетите до Дубай? не е ли рано ?
Георги Матеев Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Гледам, бързо си се справил И то докато си джиткаш из Мароко май... Е, то не беше нещо сложно, а и в хотела в Маракеш има изненадващо бърз интернет, който предразположи към ровене. И сега, като си подредил всичко и нямаш празно място в програмата, ако излезе полет от там до някъде за 50 цента какво ще правиш? Ей, как яко се прецакваш с тези 620 лв. дето си ги дал . Ще съм много доволен, ако винаги така се прецаквам Нека по-често има евтини билети, пък другото е лесно. 5
macf1an Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Към закупилите: как седи въпросът с отменяне на билети? Какви са им условията, проверихте ли? Връщат ли нещо или?
dealni Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Към закупилите: как седи въпросът с отменяне на билети? Какви са им условията, проверихте ли? Връщат ли нещо или? нищо не връщат 1
sava Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Аз май си финализирах пътешествието, полетите паснаха идеално като дати, времена и цени. 7 дни Австралия (живот и здраве ако взема виза) 2 дни Тайпе 2 дни Макао 1 ден Манила + транзит 1 или 2 дни в Дубай Целият маршрут Дубай-Манила-Сидни-Манила-Тайпе-Макао-Манила-Дубай излиза изключително скромните 620 лв. Красота Всичките с Cebu ли ги резервира..?..много бърза организация, браво!..аз докато натаманя дните и те се изчерпаха евтините полети...ще го обмисля детайлно...дестинации и авикомпании.Предполагам ,че Тайпе и Макао си ги букнал, щото не си били да се запишеш..?
Георги Матеев Публикувано: 28 януари, 2015 Публикувано: 28 януари, 2015 Всичките с Cebu ли ги резервира..?..много бърза организация, браво!..аз докато натаманя дните и те се изчерпаха евтините полети...ще го обмисля детайлно...дестинации и авикомпании.Предполагам ,че Тайпе и Макао си ги букнал, щото не си били да се запишеш..? Не, от тези допълнителните само Манила-Тайпе е с Cebu. Тайпе-Макао е с Air Macau, а Макао-Манила - с AirAsia. Засега не съм ги букнал, проверявам опции за още 1-2 дестинации, но почти със сигурност така ще остане машрута и до довечера ще ги взема. Тарифите и на трите полета не са промоционални, така че няма да свършат бързо. Много ми се искаше да отскоча до Гуам, но цената на билета е дразнещо висока, а и хотелите там се оказаха скъпи.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега