Прескочи до съдържание

Air Asia - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 17 минути , Argentique каза:

Като ги пуснаха за първи път миналата година, бяха 330€. На сегашното гориво и въпросителни при прекачване през Залива 350€ си е съвсем ок. С багаж става видимо по-скъпо. 
Ако летите за извън КЛ и не ви пука за Залива, Етихад имат доста добри цени за близките месеци...

Мисля да взема билети за началото на февруари 2027 и дните и датите ме устройват , багажа е един куфар ръчен багаж нали ?

• Харесвам 2
Публикувано:

Даже и на 200€ падна по едно време двупосочния ,  но наистина вече хич не е сигурно дали ще видим подобна цена:

Храна не е включена , но може да се поръча по време на резервацията или по-късно.

Безплатен багаж :

You are allowed to bring onboard two (2) pieces of bag as part of your cabin baggage allowance with the total weight of both items not exceeding 7kg

One (1) piece of cabin bag must not exceed 56cm x 36cm x 23cm including the handles, wheels and side pockets. This bag must be able to fit in the overhead

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 25 минути , Божидар каза:

Мисля да взема билети за началото на февруари 2027 и дните и датите ме устройват , багажа е един куфар ръчен багаж нали ?

Багажът е 7 кг общо и може да е раница+куфар, стига да ги докарате 7...
Старият ми кабинен куфар празен беше 3 кг, аз пътувам и с лаптоп, така че за мен няма начин. Обикновено малка раница с лаптоп ми е 7.
В КЛ на абсолютно всички с куфари куфарите им бяха теглени (не за Истанбул, но за други посоки). Ние бяхме с меки сакове на гръб (duffel bag с позволените размери) и не ни обърнаха внимание. 
Гледам, че имат доплащане на посока за КЛ-ИСТ - 10,68€ за + още 7 кг ръчен или 50€ за 20 кг чекиран. Манджите са по 3.56€. Дават до 2 на човек. 😃

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , Argentique каза:

В КЛ на абсолютно всички с куфари куфарите им бяха теглени (не за Истанбул, но за други посоки).

На нас в Сием Реап също мериха на всички. Ние бяхме трима с два куфара, които бяха по 8 кг, но явно гледаха средно на човек и нямахме проблем.

Публикувано:

Последно летях с тази компания , общо 3  полета. Общо взето - постна работа. Но , поне всички полети бяха без закъснения . 

Нищо не ти се полага , ако не си го купиш . Пътувахме само с ръчен багаж/по една раница за всеки ,която със сигурност беше над 7 кг./ , който дори не поглеждат. 

Аз взех от двойните места и не беше толкова тясно.

Сега дебна техен полет от Чунцин до Истанбул  , който от 200 евро стана на 400 на човек. Явно ще си търся друга компания ако не смъкнат цената.

• Харесвам 2
Публикувано:

Китайци няма ли за твоята дата до Истанбул ? Чекиран багаж , кетъринг ,нормална седалка , че и нет при някой авиокомпании.Ако Истанбул не е от основно значение , погледни Будапеща.Поне 4-5 китайски летят до там , а после с Wizz и Ryan e лесно.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 минути , stanimir каза:

Китайци няма ли за твоята дата до Истанбул ? Чекиран багаж , кетъринг ,нормална седалка , че и нет при някой авиокомпании.Ако Истанбул не е от основно значение , погледни Будапеща.Поне 4-5 китайски летят до там , а после с Wizz и Ryan e лесно.

Има , има , и сега те са в  полизрението ми . 

Трябва да е до Истанбул , защото там ще си оставим колата , на SAW.

• Харесвам 2
Публикувано:

Имам закупен билет от последната промоция до Кл , в пощата дойде потвърждение но никъде не виждам номера на билета само Order number  това достатъчно ли е ,може ли да ми кажете кога се прави чека и дали мога да избирам места по късно безплатно, билетите са взети през My trip

Публикувано:

Не ,това е номер на поръчката.Трябва да имаш PNR номер , който е от шест букви/цифри (например 6WDTFG)

Ако са минали няколко часа от резервацията влез в MyTrip и разгледай срещу този номер дето си получил какво показва.Понякога издаването на самия билет се бави малко.

Публикувано:
преди 2 минути , stanimir каза:

Не ,това е номер на поръчката.Трябва да имаш PNR номер , който е от шест букви/цифри (например 6WDTFG)

Още не е дошъл ще  изчакам да минат 24 часа и ще пиша на съпорта 

• Харесвам 1
Публикувано:

При mytrip pnr-тата май бяха скрити в резервацията. 😀

Отвори я в сайта и виж дали няма някъде Airline reference number или както са го нарекли. Поне при мен беше така.

Иначе за АА няма проблем после да се добави в приложението по номер и да си купуваш всичко допълнително на нормалните цени в Add-ons

• Харесвам 6
Публикувано:
Преди 1 час, Argentique каза:

При mytrip pnr-тата май бяха скрити в резервацията. 😀

Отвори я в сайта и виж дали няма някъде Airline reference number или както са го нарекли. Поне при мен беше така.

Иначе за АА няма проблем после да се добави в приложението по номер и да си купуваш всичко допълнително на нормалните цени в Add-ons

намерих си резервацията в сайта им но ми иска 58Е за място на авариния исход това не ми се струва много нормална цена или греша ,кога се прави чекина при АА  и дали знаете как разпределя местата или да си купя място предварително ?Иначе храната е на нормални цени гледам

Публикувано:
преди 5 минути , Божидар каза:

но ми иска 58Е за място на авариния исход това не ми се струва много нормална цена или греша

Съгласна съм, че не е нормална, но е толкова. :grin:
Имам купен тричасов полет с тях и ми иска 40€ за същото...
При Турските последно гледах, май беше 80€ за тази отсечка. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , Божидар каза:

намерих си резервацията в сайта им но ми иска 58Е за място на авариния исход това не ми се струва много нормална цена или греша ,кога се прави чекина при АА  и дали знаете как разпределя местата или да си купя място предварително ?

може и сега да си вземеш място  директно от сайта има /и храната също/ бяха и по-евтини  , но използвах VPN, иначе плащането не минаваше.

При полетите  на къси разстояния не купих места , но системата ни разпредели един до друг. 

Чекирането се отваря рано - провери , защото не помня точно кога беше , но аз се чекирах веднага.

• Харесвам 1
Публикувано:

Две седмици по-рано на късите поне отваря. И понеже все гледах първи да се чекираме и ни слагаха на тъпи места, средни седалки. Но и бях купувала билети 1 по 1 заради по-добрата отстъпка

• Харесвам 1
Публикувано:

Навсякъде са скъпи местата за дългите полети

Всеки си решава за какво са му и дали си струва 

Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

... и то до авариен изход.Нормалните по колко са ? 

по спомен директно от авиокомпанията - 17 евро , нашите двойни бяха по 25 евро , а на авариен изход - 45 евро.

Това за полет от КЛ до Истанбул ,  и от Истанбул - Банкок.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Търсите пътуване до Малайзия?

AirAsia X предлага ексклузивна оферта за директен полет от Istanbul Sabiha SAW до Kuala Lumpur KUL на невероятната цена от €406 за двупосочен билет.

Link: https://flights.worldtravelerclub.com/?flightSearch=IST1702KUL01031&ticketId=27cf2f6bad7c4ae238f300ccf981ec1c

Примерни дати: 17 февруари – 1 март 2027 г.

Пример: Истанбул – Куала Лумпур – Истанбул:

image.png.b7fdc19f731a2f4394c5b3935867968f.png

• Харесвам 6
Публикувано:

С 15-16 годишни A300-300. Мястото за краката е ок , но седалките са по-тесни. Вместо 2х4х2 в стандартните авиокомпании , Air Asia са с  3х3х3. Зависи от телосложението на човек доколко ще му е комфортно. За мен не е голям проблем.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.