Прескочи до съдържание

Air Asia - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

За кой важи priority access-a?

От 4 ли? За членовете на тяхната програма "BIG". Можеш да се регистрираш за минути.

Трябва да имаш поне една точка спечелена. И познах, че е от февруари догодина, в случая 6.02 - 28.10. 2017

• Харесвам 2
Връзка към коментар

А кога се отчитат точките- при купуването на билет или след полета? Купила съм четири билета през тях, които носят точки, при покупката ми пратиха мейл с броя на точките, но в акаунта не са отчетени.

Връзка към коментар

Трябва да имаш поне една точка спечелена. И познах, че е от февруари догодина, в случая 6.02 - 28.10. 2017

Това ново ли е? Аз миналата година купувах с нула точки в сметката.

Връзка към коментар

Зависи от промоцията, конкретно за тази го написаха.

Кофти, полетът е догодина :( Значи нямам точки за тази промоция.

Нямаш точки за 24 часовия приорити букинг, от 5ти нямаш проблем. :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

А има ли вариант да нямаш достатъчно точки, но вместо с тях да платиш с кеш (карта)? Опитвам се да резервирам билети, като ми излизат и необходимите точки и цената в малайзийски рингити, но когато стигам до опцията за плащане ми излиза съобщение, че нямам достатъчно точки и не ми дава да продължа.

Връзка към коментар

А има ли вариант да нямаш достатъчно точки, но вместо с тях да платиш с кеш (карта)? Опитвам се да резервирам билети, като ми излизат и необходимите точки и цената в малайзийски рингити, но когато стигам до опцията за плащане ми излиза съобщение, че нямам достатъчно точки и не ми дава да продължа.

Без точки утре след 19ч. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имате ли идея дали при букване с Airasia на два полета наведнъж (прекачване пред Куала Лампур) багажа може до се чекира направо за крайната точка? Или се налага багажа да се чекира два пъти за всеки полет.

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
FINAL CALL SALE Experience amazing destinations from as low as 500 AirAsia BIG Points! Find out how to earn more BIG Points so you can redeem more flights here .Select your flight routes and click the 'Search' button above to redeem Redemption Period: Now- 9 Oct 2016 Travel Period: Now - 30 Nov 2016

Това е линкът за търсене на такива полети: цък

Редактирано от lisska99
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

нещо не разбирам дава ми в цената тия точки ама хич не са ми ясни....ако нямам точки както се случва?

......май разбрах хахахаха като стигнеш на плащане и те отрязва.....  :lol:

Има ли как да се заобикали това или...?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.