Прескочи до съдържание

Филипини - магеланска инвазия през 2015

Георги

Препоръчани мнения

Ясно, ще рискуваме, пък да видим :)

Ние днес бяхме до Aguinid Falls - беше много хубаво! А още по-хубавото бяха местните филипинос - там хапнахме много добре за по 15 песос на човек, а след това както си вървяхме и гледаме много кокосови орехи на едно място. Питаме дали продават - те потвърдиха. Веднага ни свалиха два кокоса, сцепиха ги и ги изпихме :)) а наоколо крави, гъски, деца и много кокосови орехи :) страхотно беше! Ей на това му викам аз Филипините :)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Остана ни още един ден на Себу и летим за Манила. Имам въпрос: трябва до 12 на обяд да се чекаутнем от хотела, а полетът ни за БГ е в полунощ. Как можем да си оползотворим времето до към ранния следобяд? Хотелът ни е в Меркати, ще пробваме да си оставим багажа в него за няколко часа.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Как можем да си оползотворим времето до към ранния следобяд? Хотелът ни е в Меркати, ще пробваме да си оставим багажа в него за няколко часа.

Отивате на разходка из Интрамурос.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Голяма жега е тук и много малко време изкарахме в града - просто не се трае.. Всичко е затворено и вчера, и днес, заради Великдена. Имам въпрос: има ли чейндж на Терминал 1, откъдето излитат катарците? И можем ли с таксито да отидем на Терминал 3 - ще ни пуснат ли? Тъй като разбрахме, че на Терминал 1 нямало какво да се прави. Мерси!

Връзка към коментар
  • 3 месеца по-късно ...

Понеже има отделна тема за инвазията през 2016-17 г, преместих последните мнения там: http://magelanci.com/topic/6380-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%BD%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-2016-17/page-2

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.