Прескочи до съдържание

Cebu Pacific - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Oт днес има промоция за Доха-Манила за 'без пари', който иска да разцъка.

Двупосочен = 40 Евро

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Двупосочен = 40 Евро

Цената е много добра, но проблемите с визата и цената от София до Доха остават. Опитвам се да вредя един приятел да пътува с мен до Манила и обратно като заминаването е от Доха и връщането до Дубай за около 75 лева. Няма евтини билети от София до Доха обаче.  :(

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И пак Себу,

и пак до Манила

и пак от Емирствата (Катар) 

и пак за под 80 евра,

и пак Юни-Декември, 

та така... 

За справка - сайта на Себу.. 

Може ли по-точно да опишеш за новобранци като мен  :D За кои дати става на въпрос,колко дена и т.н 

Връзка към коментар

Може ли по-точно да опишеш за новобранци като мен  :D За кои дати става на въпрос,колко дена и т.н 

Отиваш на сайта им избираш си някакви примерни дати от юни нататък от Доха до Манила и му даваш търсене. После ти излизат датата, която си избрал +- 3 дена и където видиш цена(почти всички дати, в които има полети) 88 техни пари избираш. Няма полети всеки ден.

Връзка към коментар

Едно въпросче към закупилите билети от Cebu:

Имате ли някакъв електронен билет ?
Щото аз сега като си погледнах резервациите -  имам само Itinerary Receipt с PNR номер...
Или бординг-картата при чекиране се издава само на базата на PRN?

И освен в CheckMyTrip и сайта на саудитците, къде другаде можеше да се проверяват резервации? :rolleyes:

Връзка към коментар

Привет!

Отново излезе промоция на Cebu:

SALE PERIOD: UP TO APR. 6, 2015 OR UNTIL SEATS LAST | TRAVEL PERIOD: JUL. 1 - DEC. 31, 2015

Дубай - Манила - Дубай например 15 - 30 ноември 2015 излиза 87 евро двупосочен билет...

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Сега проверих, ако някой друг, освен мен, дебне за промо на себу за зимата след Нова година, последните две години са ги извадили първата половина на юли. Ако има закономерност, чакаме следващите тогава. :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Много ми се искаше преди Нова Година да отидем.
Просто на 27окт. се връщаме от Тайланд, реално трябва да заминем след 2 седмици пак. :) Не че е лошо, даже напротив.
Проблема идва от липсата на време и работата.
Мисля си, че след Новеа година би бил по - удачен вариант.

Дано закономерността ти се окаже права! :)

Връзка към коментар

Има ли хора, на които още не е сменен някой от полетите.Че на мен , ако стане на връщане -горя яко...

И каква е тази тяхна политика за смяна на някакви часове и евентуално 1 ден. Дали искат да ни откажат да пътуваме и така промоциите да се разкарат, или нещо друго, което не разбирам..

Чакам мнение на всякакви хора, и на такива , които са в час , като Големия Мак.

Ами да ти кажа, и мен ми мина през ума, че има нещо ... обаче, промоционалните места са едва по няколко на самолет, не забравяйте. Не е заради вашите промо-цени цялата работа ..

Реално, те променят полет след 4-5-6 месеца, за да оптимизират движението на самолетите, като им се изясни затовареността.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Опитах да отделя мненията за променените полети тук http://magelanci.com/topic/4200-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-cebu-pacific/ за да не се размиват в промоциите

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Супер. Чудесна новина тъкмо като за Добро утро! :)

Днес ще гледам да наглася всички вътрешни полети на Филипините, както и Хонг Конг. :)

Хммм ... каква е тази цена Хонг Конг - Манила - Хонг Конг

Дата на заминаване 03.01.2016 - 17.01.2016 ... 
Излиза за двама човека около 560 лв....... :blink: :blink:

Редактирано от kamievgeni
Връзка към коментар

Не знам що са такива , но когато аз летях беше някъде 100-130 $ двупосочен за един човек.

Аз летях само Манила - Хонконг и с филипинските авиолинии ми излезе по-изгодно ( около 75$ с чекиран багаж)

Виж и  Clark което е другата им база обслужваща и Манила . На около 100 км е и има постоянно шатъли.

Връзка към коментар

За нашите дати с филипинските авиолинии излиза почти 200 лв повече! :blink:

Все имах спомен, че от Хонконг до Манила беше нещо от рода на 250 - 300 лв максимум.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.