jorocontrola Публикувано: 8 декември, 2024 Публикувано: 8 декември, 2024 Trip.uk сваля цените на половина. Който иска да ходи, да не му мисли... 5 1 2
Branko Публикувано: 8 декември, 2024 Публикувано: 8 декември, 2024 И не забравяйте да минавате през Topcashback.com 😊 8 1
era123 Публикувано: 8 декември, 2024 Публикувано: 8 декември, 2024 1 hour ago, Branko said: И не забравяйте да минавате през Topcashback.com 😊 Това работи ли? Щото: https://www.topcashback.co.uk/trip/reviews/ Много оплаквания.
Branko Публикувано: 8 декември, 2024 Публикувано: 8 декември, 2024 Преди 1 час, era123 каза: Това работи ли? Щото: https://www.topcashback.co.uk/trip/reviews/ Много оплаквания. Бачка си при мен и uk версията Но горе става въпрос за щатската версия
Marisha Публикувано: 11 декември, 2024 Публикувано: 11 декември, 2024 70% Off for the Second Person on International Flights for BolBol members! 70% Off for the Second Person on International Flights for BolBol members! Campaign Features CAMPAIGN DATE 11 December 2024 / 12 December 2024 FLIGHT DATE 13 January 2025 / 30 March 2025 5
Hakkâri Spor Публикувано: 11 декември, 2024 Публикувано: 11 декември, 2024 И отново е с промо 5 евро за ръчен или чекиран багаж 6
Иван Попов Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари Cheap flights to ANTALYA from Sofia for €63 Travel dates: January – March 2025 Route: Sofia – Antalya – Sofia Examples: 28 Jan – 4 Feb 4 – 11 Feb 18 – 22 Feb 18 – 25 Feb 8 – 15 Mar Where to book: Visit SKYSCANNER Baggage policy: Hand baggage (55x40x20 cm) is included! 8
stanimir Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари January – March 2025 Има нелоши цени до Бишкек (Киргизстан) : 6
Argentique Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари Някакво промо има днес за свързващи полети, т.е. уж от София, до края на март https://www.flypgs.com/en/campaigns/connecting-flights-starting-from-29-taxes-2025 14
Фил Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари Няколко дестинации, които погледнах, започват от 54€ на посока. Иначе директни до Анталия има за 20-25€ на посока. 12
Георги Матеев Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари Чудесна промоция на Пегасус, която ми дойде като по поръчка - тъкмо вчера се чудех как да се прибера от Казабланка в началото на март. А точно на това летище няма Wizz/Ryan и полетите обикновено са доста скъпи или с кофти връзки с преспиване. Казабланка-Истанбул-София с перфектна 3:35 часова връзка - официална цена €64, но взех билета през Edreams.fr (имам активен Прайм) за €48. Благодаря, че обърнахте внимание 🙂 16
Argentique Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари Още предложения Тук ниските цени до Бишкек не са 91€, а 54€ при избор на дата И Амстердам еднопосочно за 54€ 13 1
Oshko Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари Записах се и аз. А имате ли спомен при подобна промоция за connecting fligts, какви са цените от Април нататък? За сравнени със сегашните 50-60Е на посока за например София- Бахрейн, Кувейт, Бейрут, Бишкек и т.н. 3
Argentique Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари преди 26 минути , Oshko каза: Записах се и аз. А имате ли спомен при подобна промоция за connecting fligts, какви са цените от Април нататък? Честито! Не помня скоро да са пускали свързващи полети на масово промо за летния сезон. Преди време имаше някакъв Бишкек или Казахстан през Анталия юни, но бяха единични епизоди. Ето промото от септември, но отново за зимното разписание: Повечето промоции на Пегасус са си от Истанбул, тях ги пускат на килограм, дори преди час получих от приложението хабер, че утре ще има ново промо. Може нещо да се комбинира с днешното, inshallah. 😎 Но посоката на цените е все една и малко вече се оливат. Трябваше да си купя еднопосочен Бодрум-Истанбул през април, ми той 50€ и има и по-скъпи! Добре, че имах точки, та ми излезе 10. Между другото, всяка седмица си играя за точки от приложението и ми дават по около 200-250. Трупат се и си ги ползвам. На всичките си спътници съм им направила болбол профили (те не са и чували 😄) и им прехвърлям точките в моя профил. И без това после те ще намажат от тези точки – багаж, флекс или билет. 10 3
Argentique Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари Днешната кампания, но от Истанбул. Полети до 30 юни https://www.flypgs.com/en/campaigns/international-flights-starting-from-11-euro-taxes 7
jorocontrola Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари На 28.01.2025 г. в 11:47, Георги Матеев каза: Казабланка-Истанбул-София с перфектна 3:35 часова връзка - официална цена €64, но взех билета през Edreams.fr (имам активен Прайм) за €48. преди 4 минути , Яничка каза: Може ли от някъде да се свали цена на Pegasus? 😉 1
Яничка Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари @jorocontrola, видях коментара на Жоро. Питах за други посредници, нямам prime 🙂
Hakkâri Spor Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари 40% индирим за полети между Турция и Балканските страни 12
Argentique Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 5 часа, Hakkâri Spor каза: 40% индирим за полети между Турция и Балканските страни Това са мейли за персонални индирими, т.е. само ти имаш отстъпка. Exclusive - значи в случая изключая останалите. На мен през месец ми пращат за всички международни -40%. Ама то другите им кампании са по-изгодни. 4
Hakkâri Spor Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Първо са надули яко цените на Пегасус Кафе, сега правят “отстъпка” 😉 Така се прави. Може ли на борда да се плаща храна/напитка с Бол бол точки (ако сканират бордна карта и им излезе профилът на пътника в Пегасус) или може само онлайн предварително, още с чекирането? Преди време направих глупостта да си поръчам салата от сайта (в двете посоки). До Казахстан на отиване беше ОК, но тази на връщане беше замразена и размразена после.. нямаше опция да се яде, директно им я върнах. Ама и да кой да мисли предварително, че те я правят в Истанбул тази салата и няма как да искам свежест като ми я сервират на излитане от Алма Ата 😄 4
venceremos Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари Не знам доколко е по темата, но май вече са резнали и играта за BolBol точките. Иска да имаш поне една резервация, вързана към профила, за да те допусне в полето, което вече не излиза на началния екран, а е забутано в Special Offers 🙄 Също така може да се играе веднъж седмично, а не на 4 дена, както беше преди. 6
blueriver Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари преди 4 часа, venceremos каза: Не знам доколко е по темата, но май вече са резнали и играта за BolBol точките. Иска да имаш поне една резервация, вързана към профила, за да те допусне в полето, което вече не излиза на началния екран, а е забутано в Special Offers 🙄 Също така може да се играе веднъж седмично, а не на 4 дена, както беше преди. На мен си ми излиза и на началния екран. Преди малко играх. Летяла съм с тях само веднъж преди 2 години. И възможността за игра си е на седмица много отдавна. Аз не помня да е била на 4 дни. Играя редовно,не че толкова са ми притрябвали точки,а за развлечение 😀 2
adreno Публикувано: 5 февруари Публикувано: 5 февруари Те точките са валидни 12 седмици, след това изтичат. Иначе наистина вече трябва да има полет. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега