Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Освен промоция на багаж, има и прилични цени за международни полети - резервация на 13 и 14.03 и пътуване между 1 април и 30 юни 2025г..

Вадих за Истанбул преди малко, но да се има предвид, че цената е различна за някои дати - по-ниска.

00-1-1.jpg

00-2-1.jpg

• Харесвам 9
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Привет! Не помня да съм летял с Pegasus. Гледах от интерес за полет до Кувейт през Истанбул. Ако правилно се ориентирам, цената от Истанбул е доста ниска, но часовете са абсурдни. Примерно пристига в 3 часа през нощта, или връщането е в 5, нещо от сорта. Някой пътувал ли е натам да сподели опит. Предвид че пътуваме с две много малки деца нормалните или почти нормлните часове са от особена важност 😉 

Иначе нова дестинация, която добавят е Алжир. 

Публикувано:
преди 9 минути , Пътувко каза:

полет до Кувейт през Истанбул. Ако правилно се ориентирам, цената от Истанбул е доста ниска, но часовете са абсурдни. Примерно пристига в 3 часа през нощта, или връщането е в 5, нещо от сорта.

Самолетите на Пегасус денем летят до Европа, нощем до Близкия Изток и Средна Азия. Отдавна е така и се съмнявам скоро да променят нещо.

• Харесвам 3
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 26 минути , Пътувко каза:

Привет! Не помня да съм летял с Pegasus. Гледах от интерес за полет до Кувейт през Истанбул. Ако правилно се ориентирам, цената от Истанбул е доста ниска, но часовете са абсурдни. Примерно пристига в 3 часа през нощта, или връщането е в 5, нещо от сорта. Някой пътувал ли е натам да сподели опит. Предвид че пътуваме с две много малки деца нормалните или почти нормлните часове са от особена важност 😉 

Иначе нова дестинация, която добавят е Алжир. 

Ходихме до Кувейт.

Удобно ми се видя, петък след работа и връщане понеделник за работа. Настанихме се към 2 след полунощ, поспахме и имахме пълноценни 2 дни след това.

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 2 часа, Oshko каза:

Ходихме до Кувейт.

Удобно ми се видя, петък след работа и връщане понеделник за работа. Настанихме се към 2 след полунощ, поспахме и имахме пълноценни 2 дни след това.

Благодаря за споделеното мнение. Мен два дена не ме устройват, предвиждам около 4-5, но пък часовете и 4 полета за малки деца са много. Ще го мисля за по-нататък явно. 

преди 2 часа, Argentique каза:

Самолетите на Пегасус денем летят до Европа, нощем до Близкия Изток и Средна Азия. Отдавна е така и се съмнявам скоро да променят нещо.

Разбирам, аз целя точно някакви по-различни дестинации, но явно ще е в бъдеще. Благодаря! 

• Харесвам 1
Публикувано:

Така е, защото в Европа има noise restriction през нощта, уж от 00 до 06 ч. Но вече масово си излитат и след 05 ч. За Турция, Азия, Африка такива ограничения няма. В Египет масово кацат така, към 02 през нощта, сутрин излитат преди първи петли... Доста неудобно.

В темата Pegasus писах за новата дестинация: Алжир. Но реално реално с късните излитания от София към Истанбул SAW, полетите през ден.. връзките са сложни, а и излиза по-скъпо, като се плати за 4-те отсечки и с някакъв багаж. При Луфтханза често пъти има цени София-Алжир-София за около 290 лв общо, с вкл. ръчен багаж. Ранно излитане от София до Мюнхен или Франкфурт и прекачване до Алжир.  Но доколкото знам е сложен въпросът с визите, а и се изисква някой да те посрещне и да посочиш къде ще отседнеш, кой те е поканил, като дадеш координати на този, който те кани. Дано не ми е стара информацията. Който е ходил дотам, нека каже, ако са отхлабили положението. Един френд беше миналата година и каза, че е крайно нетуристическо. И нямаше търпение да се върне обратно. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 24 минути , Hakkâri Spor каза:

В темата Pegasus писах за новата дестинация: Алжир.

Не съм бил там, но е прекрасна страна, с много места достойни за посещение, и най- важното, все още автентична, и за това не е туристическа! Но е сложна за посещение, не само заради визите. Доколкото знам, трябва освен да имаш покана да те поеме местна туристическа агенция, която ти изготвя туровете, тя поема и настаняването в хотелите и изхранването и придвижването в страната, и това излиза над 1000 лв. Аз много бих искал да отида, миналата година Air France имаше промоция, 39 евро отиване и 39 евро връщане, Париж- Алжир- Париж.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.