Argentique Публикувано: преди 10 часа Публикувано: преди 10 часа преди 5 часа, Argentique каза: По-интересното е, че видях, че лично аз имам промоция за добавяне -40% годишнина от първи полет. 40% с таксите! 😄 София-КЛ 382 €! 40% с таксите според мен е бъг, който се случва на полети от външни доставчици. Обикновените с Pegasus примерно от 100€ намали на 75. Отворих Истанбул - Маями (и такова животно се продава през Мадрид), 880€ пада на 500 и нещо. Така че засега тази далавера с -40% с такси става за София-КЛ. Отворих моя флайтрадар, летяла съм на 29.09.18 първия полет с Pegasus, така че сигурно важи няколко дни кодът. На последна страница се добавя. Успех на евентуалните възползвали се! Аз в евтините дати вече имам други неща. 😄 1
chandni Публикувано: преди 6 часа Публикувано: преди 6 часа преди 10 часа, Argentique каза: Pegasus продават София-КЛ с 1 голям чекиран, 1 малък и 1 голям кабинен. По-интересното е, че видях, че лично аз имам промоция за добавяне -40% годишнина от първи полет. 40% с таксите! 😄 София-КЛ 382 €! И точно сега никакъв полет не ми трябва до края на март. А от април няма още разписание. Та си вижте имате ли такива неща, а който помни кога е летял за първи път, да си следи. Никъде не получих хабер за тая отстъпка. Edit: добавих втори човек, за него няма отстъпка 😄 И аз получих код Anniversary 40% Off и доста ме съблазни цената до Куала Лумпур. Но нямам опция за дълъг отпуск в първите месеци на 2027-ма. Затова се задоволих с минус 98 евро на 300-евров двупосочен билет. За първи път получавам работещ код от Pegasus. Досега все ме забаламосваха уж с някакви отстъпки, които така и не се визуализират в акаунта ми.
stanimir Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Аз мисля , че цената на Air Asia е безобразно надута и 380€ би била нормалната цена за нискотарифен полет.Едва ли много хора ще платят 600€ за лоу кост до Азия. Ето от анонса на партньорството преди месец и нещо : 🔥 There are launch fares as well: Flights from Zurich, Athens and Ankara to Kuala Lumpur start from $199 one way, while London Stansted – Kuala Lumpur starts from $299 one way. In the opposite direction, fares from Kuala Lumpur to the five new destinations start from RM799 one way. The promo is available for bookings made September 2-6, 2026, for travel until March 27, 2027. The advertised fares include 20 kg of checked baggage. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега