Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 часа, Argentique каза:

Бейрут за фенове, става и уикенда за 22-ри 🙂

Screenshot_20260901_151429_Pegasus.jpg.bb280f0e3e66138b335bc9aa96608d32.jpg

Screenshot_20260901_151440_Pegasus.jpg.11149d30c0a839870f3ce43d2ab29ac9.jpg

А дали се намират фенове за Бейрут (и евентуално Сирия)? 😃

Публикувано:

Карачи е много модерен град, за разлика от Лахор и изобщо не се усеща като да е в Пакистан,  но пък там няма нищо интересно за гледане. Най близката интересна дестинация са гробниците Chaukhandi на 30 км. от града. 

FB_IMG_1788326814478.jpg.a2721cb9b49e7e2ca6e22ea28b365d3b.jpg

Визата е електронна и излиза за няколко дни. Малко трудно ни прие снимките на паспортите, не трябва да има никакви отблясъци,  както и моята снимка,  не разбрах защо,  но правих няколко снимки,  докато накрая се изнервих и се снимах на стената по пижама, защото вече беше късно и ми се спеше ужасно,  а то взе, че я хареса. 

• Харесвам 12
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 13 часа, Ou7law каза:

Аз вече направих един Бейрут, препоръчвам. Мислех си и за Сирия сухопътно, но пак ме спряха (жената) 😀

Иначе на Пегасус полетите до Алепо са скъпички.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, slujitel каза:

Карачи е много модерен град, за разлика от Лахор и изобщо не се усеща като да е в Пакистан,  но пък там няма нищо интересно за гледане. Най близката интересна дестинация са гробниците Chaukhandi на 30 км. от града. 

FB_IMG_1788326814478.jpg.a2721cb9b49e7e2ca6e22ea28b365d3b.jpg

Визата е електронна и излиза за няколко дни. Малко трудно ни прие снимките на паспортите, не трябва да има никакви отблясъци,  както и моята снимка,  не разбрах защо,  но правих няколко снимки,  докато накрая се изнервих и се снимах на стената по пижама, защото вече беше късно и ми се спеше ужасно,  а то взе, че я хареса. 

Ами това си е идея, лошото че за дати около 22-ри остават малко дни за виза и си е рисково. Така се надявах Пегасус да пуснат Исламабад, мисля, че е в обхвата на самолети, но не знам защо не го правят, нямат много опции за разрастване в близкия изток.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

За Сирия ако някой има желание да ходи със самолет да даде знак, че не ми се пътува сам. Преди няколко години много ми хареса там и си казах, че ще повторя. Облизвам се на директните полети от Букурещ на Dan Air - имат и до Дамаск и до Алепо и мисля да летя до единия град, а да се върна от другия. Може и с Пегасус, разбира се.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Замислям се 2
Публикувано:

Сирия, Ливан, Пакистан - засега по никакъв начин не успявам да ги прокарам като проектопътувания на семейния съвет. 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 7 минути , chandni каза:

Сирия, Ливан, Пакистан - засега по никакъв начин не успявам да ги прокарам като проектопътувания на семейния съвет. 😄

Консенсус не е нужен - пътува само едната половина. Личен опит. :laugh:

• Харесвам 4
  • Браво 2
  • Смея се 8
Публикувано:
Преди 1 час, Otnesen каза:

Screenshot_20260902_140602_com_google_android_gm_MailActivityGmail.jpg.2f9433fee995189eb27020b3f44687db.jpg

Първоначално връзките на Пегасус с дестинациите на Air Asia ще са само от Лондон, Москва, Атина, Анкара и Цюрих, но после ще добавят още европейски градове. Току виж в близките месеци (или години) да намажем и ние 😄

https://www.reuters.com/world/asia-pacific/airasia-launches-first-codeshare-with-turkeys-pegasus-airlines-2026-09-02/

https://www.channelnewsasia.com/business/airasia-launches-first-codeshare-turkeys-pegasus-airlines-6357261

• Харесвам 8
Публикувано:

Новини не съм чела, но днес ми излезе нотификация на аппа. Не съм сигурна дали пуска на всички или поетапно по райони. Аз съм в момента в Турция, може да ме е подбрало по местоположение. Казват Истанбул и КЛ.

Screenshot_2026-09-02-15-54-36-083_com.miui.home-edit.jpg

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 19 часа, Ou7law каза:

Сирия определено се отваря към света - след падането на предишния режим много пътешественици-влогъри я посетиха.
Пуснаха нови банкноти в обращение, така че няма да им се налага да носят пари в чували 😀
А онзи ден имаше новина, че и.ф. президент на Сирия е платил с карта след вдигането на санкциите... 

• Харесвам 7
Публикувано:

Тези полети до Куала Лумпур само на отиване има от София не знам защо и на връщане е само до Истанбул и трябва да си купуваш отделно билет ако искаш до София. И цената е доста добра 295 евро в посока с чекиран багаж и престой от два часа само общо 13 часа полетно време.

• Харесвам 5
Публикувано:

International flights starting from 9€ + taxes!

International flights starting from 9€ + taxes!

CAMPAIGN DATE08 September 2026 / 10 September 2026

https://www.flypgs.com/en/campaigns/international-flights-starting-from-9-euro-taxes-2026

За съжаление, от София виждам само Истанбул в списъка с държавите, включени в промоцията.

image.png.30c0f43b71f38a0d3c159f970f2219f2.png

• Харесвам 3
Публикувано:

50€ в посока не е промоция за София-Истанбул, да ме прощават. 

9€ с такси бяха по около 25-27€.

*Промоциите на свързващи полети (София-ХХХ) са доста по-редки от тези от Истанбул-ХХХ

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 2.09.2026 г. в 13:28, Георги Матеев каза:

За Сирия ако някой има желание да ходи със самолет да даде знак, че не ми се пътува сам. Преди няколко години много ми хареса там и си казах, че ще повторя. Облизвам се на директните полети от Букурещ на Dan Air - имат и до Дамаск и до Алепо и мисля да летя до единия град, а да се върна от другия. Може и с Пегасус, разбира се.

За Алепо с удоволствие ще се присъединим, със или без Маарата и Шамил 🙂

Публикувано:

Много приятна промоция. Полетът Маскат-Истанбул, който дебна, е паднал от €150 на €50.

@Hadzhitodorovi трябва да направим някое кафе да обсъдим 🙂

• Харесвам 3
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.