Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

преди 28 минути , Boo каза:

Да, в сряда, 27.03.2024 г. Но като чета коментарите излиза, че съм била късметлия...

И двете опции за изпращане на код ли отметнахте, български тел. номер ? Къде ви изпратиха кода?

Връзка към коментар
преди 3 часа, soniapro каза:

И двете опции за изпращане на код ли отметнахте, български тел. номер ? Къде ви изпратиха кода?

Не, само български телефонен номер, но получих код на мейла, който бях посочила.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 7 минути , soniapro каза:

Успях да се регистрирам. Нещо ме накара да пробвам сега в 00.30 часа и стана веднага. Кода дойде като SMS.

Благодаря за включването! И при мен регистрацията мина успешно... 🙂 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...

Това едно евро с таксите става 46€ през най-евтиния месец (декември), а за лятото да не говорим. Много харесваме такива маркетингови съобщения. :acute:

• Харесвам 7
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 46 минути , Argentique каза:

Това едно евро с таксите става 46€ през най-евтиния месец (декември), а за лятото да не говорим. Много харесваме такива маркетингови съобщения. :acute:

И аз това си помислих, като получих рекламата, че за тия пари, че и по малко, се намират директни на Райън от София до Единбург. Но може за някой Истанбул да е по-удобна начална точка.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Промото е насочено към турската аудитория , която си няма Ryanair и сравнено с Търкиш цената със сигурност е добра.Ако не живеете в пограничните райони загубата на по половин - един ден до Истанбул в двете посоки, за да се лети до Единбург е доста куца идея.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз имам питане различно от промоцията, тъй като не съм пътувала с Пегасус.

Чекирането за полет  колко време преди полет може да се направи? Нямам закупени места, ако това е от значение тук.

И друго - разрешения безплатен ръчен багаж е 3 кг., а има ли определени размери?

Връзка към коментар

What is an underseat bag, which is included in the Light Package on International flights and North Cyprus?

It means a bag that will fit under the seat in front of the guests! With the Light Package option, guests are allowed a single piece of underseat bag, whether it’s a handbag, laptop case or a small backpack, as long as it’s doesn’t exceed the maximum size of 40x30x15 cm and weighs up to 3kg.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Бръмбар каза:

И аз това си помислих, като получих рекламата, че за тия пари, че и по малко, се намират директни на Райън от София до Единбург. Но може за някой Истанбул да е по-удобна начална точка.

Разбира се, че е така. А отделно и Раянеър въобще не предлага евтини полети до Единбург. Дебнах ги 2 години, купих си и отидох, но още от преди пандемията Раянеър поддържа високи цени точно за тази дестинация.  За един бургазлия или хасковлия например.. по-изгодно е да иде да лети от Истанбул с Пегасус до Единбург, отколкото да пътува до София и да пътува със скъп билет на РАянеър.

Като цяла Пегасус държат високи цени за европейските дестинации. Така че 1 евро+ тàкси 46 евро си е повече от екстра

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 11 минути , Hakkâri Spor каза:

Разбира се, че е така. А отделно и Раянеър въобще не предлага евтини полети до Единбург. Дебнах ги 2 години, купих си и отидох, но още от преди пандемията Раянеър поддържа високи цени точно за тази дестинация.  За един бургазлия или хасковлия например.. по-изгодно е да иде да лети от Истанбул с Пегасус до Единбург, отколкото да пътува до София и да пътува със скъп билет на РАянеър.

Като цяла Пегасус държат високи цени за европейските дестинации. Така че 1 евро+ такси 46 евро си е повече от екстра

Ами не съм убедена, че за един Хасковлия е по-удобно да иде до Истанбул и да пътува за 46 евро с Пегасус до Единбург. Има евтини билети на Райън  от София до Единбург -напр погледнах за юни - 25 юни София-Единбург за 35 евро. Аз също като съм пътувала е било в тоя диапазон, че и по-ниско.  Хасково - София е 3 часа с автобус и около 27лв билета, от това което погледнах + да кажем още 1.60 от автогарата до аерогарата. Хасково - Истанбул е над 6ч с автобус и почва от 29лв, но средно е около 45лв. Плюс от от автогарата до Сабиха Гьокчен не знам колко е и от там плюс 46 евро за билет. Но в определени случаи, може и по-удобно/изгодно да е за някой. Мисля че основно таргета не е българската аудитория и поток, както и @stanimir отбеляза. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ами браво щом си намерил/а такива ниски цени до Единбург.  Аз две години не успявах да намеря такива цени, а не е като да не съм дебнал. И като ще отбелязваме, че се ползва градски транспорт от автогара Байрампаша в Истанбул до Сабиха Гьокчен, е хубаво да отбележим, че и от автогарата в София до летището в София има транспорт и той не е безплатен.  Имаме си човек тук във форума, от региона на Хасково и той много добре откъде се лети по-изгодно. 

Разбира се, че за европейските дестинации, от София е по-удобно и евтино, за Азия, Африка.. повече от Истанбул. Но в случая става въпрос за някаква промоция. И тези дето живеят в Югоизточна България може би биха предпочели от Истанбул. Всичко това е просто... ако/ако. Теория на вероятностите. Иначе кой както иска 😉 Имам френд от Бургас, който предпочита да пътува от Истанбул, вместо от София.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

По-нагоре имаше въпрос за за check-in. Може да се направи 7 дни преди полета. На нас ни даде последователни места,  независимо, че билетите са купувани единично и мислих, че ще е както при Wizz и Ryan.

• Харесвам 5
  • Благодаря 2
Връзка към коментар

@Stryper, благодаря, че ми напомни за чекирането. На нас също ни даде съседни места. Обаче този код за членство в БолБол продължава да е загадка за мен. Досега така и не получих, макар и да пробвах няколко пъти, сега като завърших чекирането пак ми го предложи, но код пак не се получи. Не е толкова драма - една лоялна програма по-малко, в която да членувам 😀, но не разбирам защо ми го предлагат постоянно, а код не ми пращат. Добре поне, че активационния код за резервацията го получвам и на мейла и като смс, че се бях притеснила. 

Връзка към коментар
На 10.05.2024 г. в 20:13, DGTG каза:

Аз имам питане различно от промоцията, тъй като не съм пътувала с Пегасус.

Чекирането за полет  колко време преди полет може да се направи? Нямам закупени места, ако това е от значение тук.

И друго - разрешения безплатен ръчен багаж е 3 кг., а има ли определени размери?

За размерите на багажа са ти отговорили. По принцип "хюмнетка" е разрешена, но ръчния багаж нито го теглиха, нито го мериха. Все пак едва ли е разумно да се прекалява.

За чекирането - предлагат и онлайн чек ин, ама понеже бях с куфар, се чекирах на самото летище Сабиха Гьокчен около час и 10 минути преди полета. Има машинки за самостоятелен чек ин, отнема 2-3 минути, след което си пускаш сам куфара на лентата (ако имаш такъв). На въпросните машинки има и кантар, който мери куфара и ако надвишаваш, доплащаш на самата машинка.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Здравейте, интересувам се как точно работи услугата Flex при Pegasus и дали връщат цялата сума за билета без таксата за Flex услугара в случай на анулация? Почнах да се чудя, защото в общите им условия пише, че с тази услуга не се начислява такса за анулация на билет съгласно секция <не знам си коя> от общите им условия, но в същата секция пише, че промоционалните билети по принцип не са refundable. Въпросът е дали Flex-ът ги прави refundable.

Връзка към коментар
преди 29 минути , Marisha каза:

Сега купих София-Шарм на един билет с 30% по евтино от Истанбул-Шарм. Можете да проверите и други дестинации, не съм гледала друго.

Може ли дати. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.