Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз лично букнах 3 билета до Истанбул за 300лв. 20.12-03.01. Далеч не смятам да прекарам 2 седмици в Истанбул по Коледа. Има Коломбо за под 600е от Сабиха, ако не все ще излезе нещо бюджетно за любимия арабски полуостров.

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 20 минути , ivan69 каза:

Аз лично букнах 3 билета до Истанбул за 300лв. 20.12-03.01. Далеч не смятам да прекарам 2 седмици в Истанбул по Коледа. Има Коломбо за под 600е от Сабиха, ако не все ще излезе нещо бюджетно за любимия арабски полуостров.

Супер! 

И аз си мислех за Етиопия например по подобен начин, ама не ми хареса представата, че няма обезщетение и мога да си кибича 2 дни в посока на някое африканско летище по празниците. Та с толкова претенции ще си ядем пълнена пуйка вкъщи и ще гледаме "в момента съм".

• Смея се 7
Публикувано:

Аз гледах нещо с Кайро и Александрия от Истанбул,  ама не ми е удобно в движение да търся и мисля периоди и се вдигнаха цените. Другия път.

@Lindt, Етиопия пускат евтино от Атина с Търкиш, знам, че не ти се лети много, ама ако изпадне вариант...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Чак сега видях, че има Техеран от SAW на добри цени, приключва в полунощ.

Screenshot.png.d5847c57cca806fbed8720a572d5a237.png

В Иран пък как ми се ходи. Ама аз съм казала където трябва. :biggrin:

• Харесвам 6
  • Браво 3
  • Замислям се 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Don’t miss 40% off excluding taxes on international flights for 10,000 BolBol members! Book your tickets between 5 and 9 July for travel between 15 September  and 15 December, 2024!

·       Sales Dates: 5 - 9 July 2024 (The offer is valid on the condition that sales and ticketing are completed between 15:00 on 5 July 2024 and 23:59 on 9 July 2024, Turkish local time).

·       Flight Dates: 15 September – 15 December 2024 (The offer is valid for flights departing between 00:01 on 15 September 2024 and 23:59 on 15 December 2024, Turkish local time CEST+1).

·       Routes excluded from the offer: The offer is not valid on the routes listed below or on connecting flights.

·       Offer Discount Rate: 40% off excluding taxes (Taxes include passenger service charges or similar costs/taxes paid to the airport/terminal operator at the applicable rates for the relevant scheduled flights).

·       Offer Code: BOLBOL40

• Харесвам 5
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Само това са отсечките: 

Routes Included in the Offer

Routes that cost €10 + taxes:

Istanbul Sabiha Gökçen- Frankfurt-Istanbul Sabiha Gökçen

Istanbul Sabiha Gökçen- Hamburg-Istanbul Sabiha Gökçen

Istanbul Sabiha Gökçen- Geneva-Istanbul Sabiha Gökçen

Istanbul Sabiha Gökçen- Bahrain-İstanbul Sabiha Gökçen

Istanbul Sabiha Gökçen- Kuwait-Istanbul Sabiha Gökçen

Istanbul Sabiha Gökçen- Prague-Istanbul Sabiha Gökçen

Istanbul Sabiha Gökçen-Budapest

Istanbul Sabiha Gökçen-Brussels

Routes that cost €15 + taxes:

Hurghada-Istanbul Sabiha Gökçen

Sharm El Sheikh-Istanbul Sabiha Gökçen

Routes that cost €25 + taxes:

Istanbul Sabiha Gökçen-Hurghada

Istanbul Sabiha Gökçen-Sharm El Sheikh

Brussels-Istanbul Sabiha Gökçen

Routes that cost €30 + taxes:

Budapest-Istanbul Sabiha Gökçen

Има от Истанбул до Кувейт по 24€, ако някой се вълнува.

• Харесвам 10
Публикувано:

Идеално ми дойде, букнах Истанбул-Кувейт 20.12-03.01 за 3ма, 97е двупосочно. Само да не стане фал с 2часа и 10 минути за прекачване от София . Има и на 1 билет, малко е по-скъпо, но е по безрисково. От Кувейт има Коломбо и Банкок за под 300е( не с Пегасус) двупосочно. Няма такава цена по Коледа.

• Харесвам 7
  • Браво 4
Публикувано:
преди 16 минути , ivan69 каза:

Идеално ми дойде, букнах Истанбул-Кувейт 20.12-03.01 за 3ма, 97е двупосочно. Само да не стане фал с 2часа и 10 минути за прекачване от София . Има и на 1 билет, малко е по-скъпо, но е по безрисково. От Кувейт има Коломбо и Банкок за под 300е( не с Пегасус) двупосочно. Няма такава цена по Коледа.

И аз това гледах, че има с разни техни компании от там Банкок.
Само ако излизате от летището, за Кувейт трябва виза. Не е скъпа (към 10€ ли беше), но за жените имаше някакви глупости да носят документ, че не са бременни, независимо от възрастта. Не знам дали още е валидно, провери си.

• Харесвам 3
Публикувано:

Cheap flights to ANTALYA from Sofia from €52

Antalya_mehmet-turgut-kirkgoz-SMO6BjwxVeM-unsplash-e1638274445708.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Travel dates:

October – December 2024

Route:

Sofia – Antalya – Sofia

Examples:

15 – 22 Oct (€79)
26 Nov – 3 Dec (€68)
3 – 10 Dec (€68)
10 – 17 Dec (€68)
17 – 24 Dec (€52)

IMG_2494.jpeg?resize=1233%2C337&ssl=1

Where to book:

Visit SKYSCANNER

Baggage policy:

Hand baggage (55x40x20 cm) is included!

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Аз чак сега погледах, но каквото ме вълнува (вече) е скъпо, все пак има София-Истанбул през октомври на поносими цени.

Screenshot(1).png.1d5d366c1c8ffe98f4c2d5a294ee446e.png

В британски трип приложение на единични отсечки сваля още.

Screenshot_20240809_155858_Tripcom.jpg.023bcd8b063131ca7aae191b68b7aa9d.jpg

Screenshot_20240809_155921_Tripcom.jpg.d9c0164e9dca8919687a8b4266e7381c.jpg

• Харесвам 5
Публикувано:

Неприятни са тия промоции за bolbol членове, при положение че не пращат смс и не можеш да станеш член...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 минути , neuromancer каза:

Неприятни са тия промоции за bolbol членове, при положение че не пращат смс и не можеш да станеш член...

Този смс го изпращат доста произволно според мен, трябва да се пробва по много пъти. Аз бях пробвала поне 5-6 пъти и на различни телефон без да ми изпратят смс, даже имах притеснения да не е някакъв технически проблем и принципно да не могат да ми пращат смс-и, пък резервациите се управляват/ влизаш в тях пак с код пратен като смс, но кодовете за резервацията си ги получвах без проблем.  И при едно от чекиранията он-лайн ми предложиха пак да стана член и даже се издразних, че постоянно ми го предлагат, но смс не получвам, и мислех да го пропусна, но размислих и направих пореден опит и чудо - този път получих смс.....

Публикувано:
преди 3 часа, Argentique каза:

Аз чак сега погледах, но каквото ме вълнува (вече) е скъпо, все пак има София-Истанбул през октомври на поносими цени.

Screenshot(1).png.1d5d366c1c8ffe98f4c2d5a294ee446e.png

В британски трип приложение на единични отсечки сваля още.

Screenshot_20240809_155858_Tripcom.jpg.023bcd8b063131ca7aae191b68b7aa9d.jpg

Screenshot_20240809_155921_Tripcom.jpg.d9c0164e9dca8919687a8b4266e7381c.jpg

A теб какво те интересува 🙂 Случайно някой от "...становете"? 😄 Че за прилична цена бих се разходи до там пак 🙂

• Смея се 1
Публикувано:
преди 10 минути , boogy83 каза:

A теб какво те интересува 🙂 Случайно някой от "...становете"? 😄 Че за прилична цена бих се разходи до там пак 🙂

В тия промо месеци нямам много време заради други неща. Засега гледах Кайро за края на ноември,  че само там не съм била в Египет, но няма промо сега.

Имам Грузия за октомври от Сабиха.

И чакам някой ден да ида в Иран. 

Становете - само да не са в студена зима. 

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Argentique каза:

само там не съм била в Египет, но няма промо сега.

Становете - само да не са в студена зима. 

А в Александрия била ли си?  Миналата пролет бях ... по-мръсно и пренаселено и от Кайро, силно не препоръчвам. 

Под "станове" какво се разбира? Освен няколко страни в Средна Азия...а и Афганистан, Пакистан? Много държави са "-istan" (персийската наставка за -land), която я има във фарси, а и в повечето тюркски езици.  Hindistan, Suudi Arabistan, Çeçenistan, Dagestan, Tatarstan, Gürcistan, Ermenistan, Yunanistan, Hırvatistan, Sırbistan, Macaristan... и така до края на света. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 часа, Hakkâri Spor каза:

А в Александрия била ли си?  Миналата пролет бях ... по-мръсно и пренаселено и от Кайро, силно не препоръчвам. 

Под "станове" какво се разбира? Освен няколко страни в Средна Азия...а и Афганистан, Пакистан? Много държави са "-istan" (персийската наставка за -land), която я има във фарси, а и в повечето тюркски езици.  Hindistan, Suudi Arabistan, Çeçenistan, Dagestan, Tatarstan, Gürcistan, Ermenistan, Yunanistan, Hırvatistan, Sırbistan, Macaristan... и така до края на света. 

Че дори като пътуваме из някои, като питат от къде сме недоумяват като кажем Bulgaria. Но ако кажем Булгаристан и се сещат.

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:

За съжаление летят единствено до Казахстан и Киргизстан, не и до другите три централноазиатски републики.

Countries_in_which_Pegasus_operates.svg.png

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Преди имаха и до Узбекистан (Истанбул SAW-Бишкек-Ташкент), с прекачване в Киргизстан, на една резервация, като втората отсечка се водеше operated by Pegasus Asia, сега се казва Air Manas. Не знам дали сега я има още тази опция,  до Ташкент през Бишкек на един билет.

В момента, jorocontrola каза:

Бившите съветски републики.

Е то има и -стан автономни републики разни: Татарстан, Дагестан в РФ, Каракалпакстан в Узбекистан. (Отделно Афганистан, Пакистан...) 😉

Сетих се за книгата "Съветистан" на Ерика коя беше... Велика книга за 5-те централноазиатски бивши ССР,  супер интересно написана.

• Харесвам 3
Публикувано:

За тези държави най-изгодно е с THY по време на промоция, поне съдържа багаж в цената и лети от София. С Пегасус си е тегавиня от Истанбул, а и с ограничение от 3 кг, като трябва да платиш багажите и то цената става същата като THY от София. А ако се хване някаква връзка с Пегасус от София, тогава се плаща багаж за 4-те отсечки и полетите излизат златни накрая.

В момента, MayaS каза:

Че дори като пътуваме из някои, като питат от къде сме недоумяват като кажем Bulgaria. Но ако кажем Булгаристан и се сещат.

Да, защото и на персийските езици е така (фарси, кюрдски, таджикски, дари, пащу), и на тюркските (турски, азербайджански, татарски, кримско-татарски, гагаузки и т.н).

-istan e тяхното -ия.  Английското -land

• Харесвам 5
Публикувано:
На 10.08.2024 г. в 8:42, stanimir каза:

не и до другите три централноазиатски републики.

Би било много добре да имаше полети до Туркменистан, поне да се спести от скъпия полет на THY. Веднага щях да взема дори и да са на 150-200 евро в посока. Не сме посетили Туркменистан до момента единствено заради скъпите програми с водач там, които са задължителни и разбера се скъпите билети на THY, които не падат почти от 700-800 евро за двупосочен от Истанбул.

• Харесвам 3
Публикувано:

За програмите не знам как може да се намали цената, но придвижването до Туркменистан може да стане и през Узбекистан - а дотам чат-пат излизат евтини билети. Доколкото помня, туркменската виза не налага ограничения за пунктовете на влизане, така че сухопътното влизане - сами или с местна група - би трябвало да е безпроблемно.

Публикувано:

Здравейте,

Някой има ли излишни BolPoints, които му изтичат и няма да ги използва? Искам да си закупя два куфара с отстъпка чрез тях. 🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.