Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Преди 1 час, Фил каза:

Намират се през приложението някакви дати от София до Карачи

Ако някой си купува, да знае, че за там трябва виза и малко са туткави.... Поне 2-3 седмици по-рано трябва да си пуснете документи.

Аз така февруари се забавих с документите за визата и ме викнаха на интервю, чак след като се прибрах от Индия 😄 Хубавото е че са готини и ми предложиха да си купя билет за Пакистан и да ми дадат виза в рамките на следващите 2 месеца, за да не ми изгорят парите дето съм платил 🙂 

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Фил каза:

Намират се през приложението някакви дати от София до Карачи еднопосочни за 53€ и двупосочни за 268€, но бързо се изчерпват.

image.jpeg.e440b4ec265597e9abd2a25d2bbe5ec5.jpeg

image.jpeg.3a47cf6457e1837d2382481f56adc611.jpeg

Връщането може фа се редуцира до 176 евро с отделни полети Карачи-Сабиха и Сабиха-София! 

Screenshot_20241015_152304_com.pozitron.pegasus_edit_75368294554122.jpg

Screenshot_20241015_152334_com.pozitron.pegasus_edit_75355379214541.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, boogy83 каза:

Ако някой си купува, да знае, че за там трябва виза и малко са туткави.... Поне 2-3 седмици по-рано трябва да си пуснете документи.

Аз така февруари се забавих с документите за визата и ме викнаха на интервю, чак след като се прибрах от Индия 😄 Хубавото е че са готини и ми предложиха да си купя билет за Пакистан и да ми дадат виза в рамките на следващите 2 месеца, за да не ми изгорят парите дето съм платил 🙂 

От август има промяна и не би трябвало да има драма. @Dian го е споделил тук

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар

Здравейте, за пръв път ще купувам полети с тази авиокомпания и имам 2 питания. Мога ли като купувам за повече хора да избера различни тарифи за различните пътници и виждам, че раниците са 3 кг - теглят ли ги?

Връзка към коментар

2025 Summer Flights now on sale!

2025 Summer Flights Tickets now on sale!

2025 Summer Flights now on sale!

Campaign Offer: Pegasus BolBol members who book Light Package tickets for the specified international routes between 30 March 2025 and 25 October 2025, for flights booked on 16-17 October, can enjoy prices from 9€ + taxes! In addition, for guests purchasing the Light Package, additional cabin baggage allowance is €5 and 12 kg Check-in baggage allowance is €5! You can also choose the Saver package by paying an additional €10 on top of the Light package ticket price! Book your flights at flypgs.com and the Pegasus mobile app and don't miss out on this opportunity valid for 200,000 seats!.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
On 10/15/2024 at 9:21 PM, Pepi Popova said:

Здравейте, за пръв път ще купувам полети с тази авиокомпания и имам 2 питания. Мога ли като купувам за повече хора да избера различни тарифи за различните пътници и виждам, че раниците са 3 кг - теглят ли ги?

Пътувахме юли месец за първи път с Пегасус, но билетите бяха купени преди да променят ръчния багаж на 3 кг, но така или иначе не са ни мерили ръчен багаж. Относно броя на пътниците, бяхме трима, но всеки имаше отделен акаунт с цел БОЛ БОЛ точките. Ако билетите са купени от един акаунт не се трупат точки за всички пътници.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Our new flights from Istanbul Sabiha Gökçen to Nice, the pearl of the French Riviera, launch on December 16!

With a special introductory fare, from just from €1+taxes!

Nice will charm you with its deep blue sea, golden sands and chic style. Stroll along the well-preserved streets, taste delicious French cuisine, and pay a visit to the Chagall and Matisse museums.

image.png.64edb90ada884eadab45b7618e9cf17a.png

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Ново промо за покупки на билети с Бол точки. 

За вътрешни полети в Турция - 10 000 т. до края на март, 15 000 т. след това

За международни полети - 25 000 т. до края на март и 30 000 т. след това

image.png.c9f3a150920b5b0ff5e48e257807e773.png

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Oshko каза:

Kuwait и Bahrain следя, там може и нещо да са намалили от 150Е на 100Е, не съм сигурен, но няма цени по 50Е, каквито имаше на предишната "промоция за 9Е"

За февруари и март има и такива.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 5 минути , muchachote каза:

А знае ли някой до кога е тази прИмоция?

То пише горе в обявата – до днес вечерта и включва полети само от зимното разписание.
25.11.-30.03.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 18 минути , Argentique каза:

То пише горе в обявата – до днес вечерта и включва полети само от зимното разписание.
25.11.-30.03.

Ясно. Е н а телефона като го гледам не ми излиза до кога е 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.