Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:

70% Off for the Second Person on International Flights for BolBol members!

70% Off for the Second Person on International Flights for BolBol members!

Pegasus Airlines

Campaign Features

• CAMPAIGN DATE
    11 December 2024 / 12 December 2024
  • FLIGHT DATE
    13 January 2025 / 30 March 2025
  • Харесвам 5
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Cheap flights to ANTALYA from Sofia for €63

Antalya_mehmet-turgut-kirkgoz-SMO6BjwxVeM-unsplash-e1638274445708.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Travel dates:

January – March 2025

Route:

Sofia – Antalya – Sofia

Examples:

28 Jan – 4 Feb
4 – 11 Feb
18 – 22 Feb
18 – 25 Feb
8 – 15 Mar

IMG_4040.jpeg?resize=1094%2C244&ssl=1

Where to book:

Visit SKYSCANNER

Baggage policy:

Hand baggage (55x40x20 cm) is included!

• Харесвам 8
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Няколко дестинации, които погледнах, започват от 54€ на посока. 
Иначе директни до Анталия има за 20-25€ на посока. 

image.png.0608a37ab33cd3ab1ea750df786942df.png

• Харесвам 12
Георги Матеев
Публикувано:

Чудесна промоция на Пегасус, която ми дойде като по поръчка - тъкмо вчера се чудех как да се прибера от Казабланка в началото на март. А точно на това летище няма Wizz/Ryan и полетите обикновено са доста скъпи или с кофти връзки с преспиване.

Казабланка-Истанбул-София с перфектна 3:35 часова връзка - официална цена €64, но взех билета през Edreams.fr (имам активен Прайм) за €48.

Благодаря, че обърнахте внимание 🙂

• Харесвам 16
Публикувано:

Още предложения

Screenshot.png.a66fd21d91456d5d133b9124e9b308fa.png

Screenshot(1).png.38b2f0e16ead363247e0d6b223bc4c98.png

Тук ниските цени до Бишкек не са 91€, а 54€ при избор на дата

Screenshot(2).png.f886b76181018d7ef54459f8a2344572.png

И Амстердам еднопосочно за 54€

Screenshot(3).png.b0791a73b14c55b695b6e313ec2692ae.png

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
Публикувано:

Записах се и аз.

А имате ли спомен при подобна промоция за connecting fligts, какви са цените от Април нататък?

За сравнени със сегашните 50-60Е на посока за например София- Бахрейн, Кувейт, Бейрут, Бишкек и т.н.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 26 минути , Oshko каза:

Записах се и аз.

А имате ли спомен при подобна промоция за connecting fligts, какви са цените от Април нататък?

Честито! Не помня скоро да са пускали свързващи полети на масово промо за летния сезон. Преди време имаше някакъв Бишкек или Казахстан през Анталия юни, но бяха единични епизоди. 

Ето промото от септември, но отново за зимното разписание: 

Повечето промоции на Пегасус са си от Истанбул, тях ги пускат на килограм, дори преди час получих от приложението хабер, че утре ще има ново промо. Може нещо да се комбинира с днешното, inshallah. 😎
Но посоката на цените е все една и малко вече се оливат. Трябваше да си купя еднопосочен Бодрум-Истанбул през април, ми той 50€ :shok: и има и по-скъпи! Добре, че имах точки, та ми излезе 10.
Между другото, всяка седмица си играя за точки от приложението и ми дават по около 200-250. Трупат се и си ги ползвам. На всичките си спътници съм им направила болбол профили (те не са и чували 😄) и им прехвърлям точките в моя профил. И без това после те ще намажат от тези точки – багаж, флекс или билет.

• Харесвам 10
  • Смея се 3
Публикувано:
На 28.01.2025 г. в 11:47, Георги Матеев каза:

Казабланка-Истанбул-София с перфектна 3:35 часова връзка - официална цена €64, но взех билета през Edreams.fr (имам активен Прайм) за €48.

преди 4 минути , Яничка каза:

Може ли от някъде да се свали цена на Pegasus?

😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, Hakkâri Spor каза:

40% индирим за полети между Турция и Балканските страни

Screenshot 2025-01-30 at 11.52.38.png

Това са мейли за персонални индирими, т.е. само ти имаш отстъпка.
Exclusive - значи в случая изключая останалите. 
На мен през месец ми пращат за всички международни -40%. Ама то другите им кампании са по-изгодни.

• Харесвам 4
Публикувано:

Първо са надули яко цените на Пегасус Кафе, сега правят “отстъпка” 😉 Така се прави.

Може ли на борда да се плаща храна/напитка с Бол бол точки (ако сканират бордна карта и им излезе профилът на пътника в Пегасус) или може само онлайн предварително, още с чекирането? 

Преди време направих глупостта да си поръчам салата от сайта (в двете посоки). До Казахстан на отиване беше ОК, но тази на връщане беше замразена и размразена после.. нямаше опция да се яде, директно им я върнах. Ама и да кой да мисли предварително, че те я правят в Истанбул тази салата и няма как да искам свежест като ми я сервират на излитане от Алма Ата 😄

923B86FE-9563-49FF-BBFD-0D376AA3EB4B.jpeg

• Харесвам 4
Публикувано:

Не знам доколко е по темата, но май вече са резнали и играта за BolBol точките. Иска да имаш поне една резервация, вързана към профила, за да те допусне в полето, което вече не излиза на началния екран, а е забутано в Special Offers 🙄 Също така може да се играе веднъж седмично, а не на 4 дена, както беше преди.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 4 часа, venceremos каза:

Не знам доколко е по темата, но май вече са резнали и играта за BolBol точките. Иска да имаш поне една резервация, вързана към профила, за да те допусне в полето, което вече не излиза на началния екран, а е забутано в Special Offers 🙄 Също така може да се играе веднъж седмично, а не на 4 дена, както беше преди.

На мен си ми излиза и на началния екран. Преди малко играх. Летяла съм с тях само веднъж преди 2 години. И възможността за игра си е на седмица много отдавна. Аз не помня да е била на 4 дни. Играя редовно,не че толкова са ми притрябвали точки,а за развлечение 😀

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.