Прескочи до съдържание

Pegasus - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 14 часа, Hakkâri Spor каза:

Някои хора се опитваха да ме убеждават, че щом пише "exclusive", тази оферта съм я получавал само аз и никой друг. Демек.. да не си играя да публикувам тези оферти във форума, щом не важат за други. Е явно ги получават доста хора, бол бол членове и редовни клиенти..

Теб никой в нищо не може да те убеди. Ама за другите пак ще пиша, че „exclusive“ означава, че офертата не е за всички. Да, някой може и да получи такъв мейл, ама ако не получи - съобщение за оферта, от която не може да се възползва, не е кой знае колко полезно.

Ето каква е моята ексклузивна оферта, получена на мейла вчера:

Screenshot.png.fbea6a8223ce2f5abd5950d3e704712f.png

И понеже нямам достъп до другите ексклузивни оферти, няма как и да ги представям, @stanimir:wink:
Отделно, че сега имам други неща на главата и не ми е до това.

Според мен предложенията за ексклузивни оферти някак се таргетират по търсене или скорошна покупка на билет. Като си купих билет за Шимкент, съвсем скоро след това получих ексклузивна оферта на мейла за -40% за маршрути в Близкия изток и Пакистан. В момента нищо не търся и ме залъгват с Балкани. 😄

@chandni, най-общо тези процентни оферти не са от най-изгодните. Най-изгодни са от типа Х евро + taxes. Или още по-изгодни са свързващите от София.

Обаче! Изгодните често включват месеци от зимния сезон и по-рядко топ сезона. Т.е. при тази оферта виждам, че влизат дати от 15 септември, а при евентуална поява на по-изгодните оферти от втория тип, вероятно ще ги пуснат за зимния сезон (след 29.10.). Но все пак не съм гадател, а ако бях, щях да летя почти без пари. 😜
Общото правило е, че щом цената ти е преглъщаема, купуваш. :smile:

• Харесвам 13
  • Браво 3
  • Смея се 1
Публикувано:

Специалистът си е специалист , благодаря за разясненията.

При мен са тези дестинации

IMG_20250510_120058.jpg

Напълно безполезни , на Chandni обаче са хубави.

• Харесвам 5
Публикувано:
В момента, Argentique каза:

Теб никой в нищо не може да те убеди. Ама за другите пак ще пиша, че „exclusive“ означава, че офертата не е за всички. Да, някой може и да получи такъв мейл, ама ако не получи - съобщение за оферта, от която не може да се възползва, не е кой знае колко полезно.

Това го знаем много добре, че "не е за всички", няма нужда от подчертаване и удебеляване на всеизвестни факти. Но на няколко пъти съм имал коментар, че "тази оферта е САМО за теб". Това няма как да е вярно. И това е вървяло с упрек защо публикувам нещо, което било "exclusive". Отговорът ми все е бил, че ... да, не е за всички, но все пак е за група хора, макар и малка. И не пречи да се публикува, нищо, че не всеки може да се възползва. Просто... информативно.

А да не говорим, че може да го има и вариантът просто някой да не получава всички оферти на имейла си, но реално да може да се възползва от дадена оферта, ако си влезе с профила в сайта на Пегасус и провери цените до последната стъпка (при плащане).  Аз най-редовно НЕ получавам офертите на Turkish airlines например, но оттук научавам за тях. Някои получавам, други не.

В момента, stanimir каза:

Специалистът си е специалист

IMG_20250510_120058.jpg

😄 Не разсмивай обществеността, плс. 

Публикувано:

Не виждам нещо смешно. А иначе и за рождения ти ден да пратят оферта пак няма да е "ексклузивна" , щото сигурно ще пратят и на други хора които имат РД на същата дата.

Публикувано:

Смешното беше, че използваш думата "специалист" и се запитах "специалист по какво?". Не е по нещо, което ти и аз, и хората тук не знаем.  И това за РД е ясно.  И различните оферти за различни групи хора също. 

Публикувано:
преди 7 часа, Hakkâri Spor каза:

Смешното беше, че използваш думата "специалист" и се запитах "специалист по какво?". Не е по нещо, което ти и аз, и хората тук не знаем.  И това за РД е ясно.  И различните оферти за различни групи хора също. 

Очевидно пътуваш много. Защо не опиташ да си полезен с нещо?!

. .. ако беше давал полезно инфо даже  1/100 от нивото на @Argentique щеше да има обяснение на целият ти непрекъснат спам. 

Тъжно е. 

П. П. Сега видях, че имаш 1500 поста и се замислих, че съм харесал по-малко от 5, като критерият ми е единствено полезна информация и в полза за форума и се коригирам - не е тъжно, жалко е че имаш възможност да спамиш, особено с обидни оценки на компетентни и добре оценени тук  хора. 

• Харесвам 7
  • Браво 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 22 минути , Doctor Who каза:

Очевидно пътуваш много. Защо не опиташ да си полезен с нещо?!

. .. ако беше давал полезно инфо даже  1/100 от нивото на @Argentique щеше да има обяснение на целият ти непрекъснат спам. 

Тъжно е. 

П. П. Сега видях, че имаш 1500 поста и се замислих, че съм харесал по-малко от 5, като критерият ми е единствено полезна информация и в полза за форума и се коригирам - не е тъжно, жалко е че имаш възможност да спамиш особено със странни оценки на компетентни и с добре оценени тук  хора. 

Подкрепян напълно 🙏🙏🙏

• Харесвам 2
Публикувано:

Всеки има право на мнение. Когато някой ми говори снизходително и ме изкарва глупак пред останалите, превежда ми от английски какво значи “exclusive”, сякаш не знам… (а години наред пишеше ПегасЪс), реакцията ми е повече от нормална. Иначе пътувам с тази авиокомпания от 2008 постоянно. И не мисля, че някой, който обяснява на хората като на олигофрени, с удебелен шрифт какъв е преводът на “exclusive” може да се нарече “специалист”. 

Не държа да съм ти полезен. Давай ми оценки колкото си искаш.  Не можеш да ме обидиш.  И това колко пъти си ми лайквал коментари, за мен няма как да е критерий. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Сега нещо полезно, което не видях някой да е написал и например мен ме обърка - отстъпката се вижда ЧАК на последна стъпка при самото плащане, за това не я виждах при цените в календара.

И второ, тази отстъпка не е нищо особено в сравнение с промоциите за connecting flights. Еднопосочен билет София- Бишкек, Мускат и сие, хубавата цена е 55-60Е!

Това, естествено е с изкл. на лятото 

• Харесвам 9
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Аз следях Египет и не виждам разлика в цените, гледам за Казабланка - също са сериозни. Ако някой намери нещо интересно нека сподели:-)

• Харесвам 2
Публикувано:

Ами много дати с 19Е на посока Истанбул - петък неделя за бързи обиколки. Ама нещо спече сайта и приложението. Явно много маймуни скочиха на клона. Едвам крета и трудно се търси...

И все пак гледайтe периода на промото 😉

• Харесвам 6
Публикувано:

супер, мерси много за оповестяването, сега се регистрирах за този BolBol и моментално намерих нужния ми уикенд за рожден ден по 19 евро, като по поръчка се случи резервацията :smile:

• Харесвам 6
  • Браво 5
Георги Матеев
Публикувано:

Напазарувах доста билети. Има много варианти София - град в Турция (през Сабиха) за по €35-40 в посока. За сравнение, Търкиш за същото иска по €250 - сори.

Иран и Мароко, които също следя, не ги лови намалението или поне не достатъчно.

• Харесвам 9
  • Браво 2
Публикувано:

Кой багаж можеше да се добавя по-късно? Чекирания или ръчния, че не съм сигурна дали искам багаж и какъв и бих искал да имам опцията да го добавя по-късно.

Публикувано:
преди 10 минути , Бръмбар каза:

Кой багаж можеше да се добавя по-късно? Чекирания или ръчния, че не съм сигурна дали искам багаж и какъв и бих искал да имам опцията да го добавя по-късно.

Чекираният само може да се добавя. Големият ръчен само при самата покупка на билетите.

• Харесвам 5
  • Благодаря 2
Публикувано:
Click here if you can't display this e-mail.
p_01.png
nordics_lights_an_en.jpg

Discover Denmark, Finland, Norway and Sweden with this exclusive 40% off!

Book your flights with 40% off, excluding taxes, and travel
between 15 September - 10 December 2025!

The last day to redeem this offer is 4 June 2025!

Terms & Conditions

• Sale Dates: 30 May - 4 June 2025.
  • Flight Dates: 15 September - 10 December 2025. (Flights between 24 - 29 October 2025 and 07 - 17 November 2025 are not included.)
  • The offer is only valid for bookings made via flypgs.com or the Pegasus Mobile app.
  • Taxes are excluded.
  • The offer is valid for Denmark, Finland, Norway and Sweden flights.
  • To redeem the offer, select the option for "Exclusive 40% Off Nordics Flights" on the payment page.
  • This offer, available exclusively for BolBol members, is a personalised campaign and as such, only available to those who get notified via e-mail.
  • Due to the exclusive nature of this offer, it can only be claimed by the eligible recipient of the offer. If there is more than one passenger listed under the same PNR, the offer will only apply to the person eligible to claim it.
  • Tickets issued under the discount offer relate specifically to the contents of the lowest-priced package. Should alternative package selections be made, the discount will only be applied to the lowest-priced package. Extra flight services such as seat selection, meals, and extra baggage, as well as the packages, will be priced separately and no discount will be applied.
  • You can find full Terms & Conditions on the campaigns page after logging in to your BolBol membership.
  • Харесвам 5
Публикувано:

Ако на някой му се лети от Истанбул за Грузия в пиков летен сезон, има добри цени без никакво промо.

Screenshot(3).png.0b78625594dcddf87341fb30f278d8b6.png

Screenshot(1).png.67d6ad5ca7e683a34742126e0b683b1f.png

Screenshot(2).png.6e629c71a693395b3e60ceccebb0892a.png

От София са по-зле нещата

Screenshot(4).png.81f1cbbbadcbd1e9ad42afc69ea6df63.png

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 3 часа, Argentique каза:

Ако на някой му се лети от Истанбул за Грузия в пиков летен сезон, има добри цени без никакво промо.

Screenshot(3).png.0b78625594dcddf87341fb30f278d8b6.png

Screenshot(1).png.67d6ad5ca7e683a34742126e0b683b1f.png

Screenshot(2).png.6e629c71a693395b3e60ceccebb0892a.png

От София са по-зле нещата

Screenshot(4).png.81f1cbbbadcbd1e9ad42afc69ea6df63.png

Сигурно ще топличко, хареса ми 5 до 10 юли. 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.